Metallic Ministickers

Match uw labels met het feestelijke seizoen en uw gedachte!

Wanneer de kerstverlichting weer wordt opgehangen en de bomen worden versierd en de liederen worden gezongen, dan is het weer tijd dat onze metallic ministickers tevoorschijn komen. Alles ziet er mooier uit wanneer het glimt en dat geldt ook voor onze stickers! Onze reeks van Metallic Ministickers voegen een extra laagje klasse en verfijning toe aan al uw items.

We hebben 4 sets waaruit u kunt kiezen. ‘Kerstmis’ in kerstkleuren zoals rood, groen, goud en zilver. ‘Actief’ onze coolere set in een reeks van groene en blauwe kleuren. Onze warmere set ‘ Morgenrood’ in de kleuren roze, paars, blauw en groen. En natuurlijk de meest glanzende stickers van allen; ‘Mat’ in roze, zilver, paars en lichtblauw met een zilveren gloed.

Laat ons zien hoe uw metallic stickers eruit zien, tag ons in uw foto’s op Instagram en Facebook!

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore