MY NAMETAGS FAQs

Vindt hier antwoord op al uw vragen over My Nametags naamlabels

Welke naamlabels waarvoor te gebruiken?

We bieden een breed assortiment om aan alle behoeften te voldoen:

  • De instrijklabels kunnen direct op het textiel worden aangebracht, bijvoorbeeld op kleding, knuffels, sokken enz.
  • De gekleurde stickerlabels kunnen worden gebruikt op allerlei voorwerpen zoals lunchboxen, pennen, potloden, schoenen enz. als ook op kledingstukken die voorzien zijn van een samenstelling label

Welke naamlabels te gebruiken voor het merken van kleding voor kinderdagverblijf of school?

Voor het merken van kleding voor het kinderdagverblijf of de school zijn er twee mogelijkheden:

  • Gekleurde stickerlabels: deze labels plakken op alle samenstelling labels in kleding en op alle voorwerpen. Indien er geen samenstelling label in de kleding zit, adviseren wij de instrijklabels te gebruiken:
  • Instrijklabels: deze labels worden direct aangebracht op de stof, maar zijn niet te gebruiken op voorwerpen. Simpel aan te brengen met een strijkijzer en de kleren van uw kind zijn gemerkt in een handomdraai.

Kan ik stickerlabels gebruiken voor pennen en potloden?

Ja, stickerlabels kunt u hier uitstekend voor gebruiken. Merk uw pennen en potloden door de stickerlabel in de lengte van het potlood aan te brengen en druk de sticker rondom aan.

Kan ik zwart/witte stickerlabels gebruiken voor kleding?

Nee, zwart/witte stickerlabels zijn speciaal ontworpen om op voorwerpen te plakken. Indien u labels wenst te bestellen om kleding te merken, wendt u zich dan tot de gekleurde stickerlabels of instrijklabels.

U kunt ook kiezen voor een combinatie set van 75 zwart/witte stickerlabels en 75 zwart/witte instrijklabels. Ontdek onze zwart/witte sticker – en instrijklabel aanbod.

Kunnen instrijklabels gebruikt worden in een verzorgings/ bejaardentehuis?

Jazeker. Ze lenen zich uitstekend voor deze doelgroepen. Zowel de gekleurde stickerlabels als de gekleurde instrijklabels en de zwart/witte instrijklabels maken het er voor de gebruikers en het personeel van de tehuizen een stuk gemakkelijker op. De kleding is snel en eenvoudig te herkennen. Ons advies om het herkennen van kleding door ouderen makkelijker te maken; kies een kleur en eventueel een achtergrond en/of ontwerp.

Is er een verschil in gebruiksaanwijzing voor stickerlabels en instrijklabels?

Ja, voor beiden geldt een andere gebruiksaanwijzing. Om er zeker van te zijn dat u de verschillende labels correct aanbrengt, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing van te voren goed door te nemen. (raadpleeg de gebruiksaanwijzing naamlabels).

De labels laten los, wat kan ik doen?

De labels mogen in principe niet zomaar loslaten en dienen vele jaren te blijven zitten. Indien de label toch eerder dan verwacht loslaat, dan kan dat verzoorzaakt zijn door of een productiefout of dat de label niet correct is aangebracht. Volg daarom de aanbreng instructie per verschillend label goed op. De instrijklabels kunnen loslaten wanneer het trijkijzer niet heet genoeg was of wanneer u niet lang en/of stevig genoeg het strijkijzer hebt aangedrukt. Controleer naderhand of u de hoekjes van de label los kunt maken met uw nagels, zoja, dan dient u uw strijkijzer iets hoger te zetten en eventueel iets langer op het label te drukken. Mocht de label desondanks toch nog loslaten, neemt u dan contact met ons op.

Zijn de instrijklabels wasmachine en droger bestendig?

Ja, alle instrijklabels zijn ontworpen om te worden gestreken, te worden gewassen en om in de droger te worden gedaan. Onze instrijklabels hebben zelfs een garantie dat ze gedurende 10 jaar wasbestendig zijn. Ofwel we vertrouwen op onze naamlabels!

Ik heb een set van 75 stickerlabels en 75 instrijklabels besteld, maar alleen de stickerlabels ontvangen?

Stickerlabels en instrijklabels lijken op elkaar. Wanneer u 75 sticker -en 75 instrijklabels hebt besteld, dan moet u twee witte vellen (stickers) en twee transparante vellen (instrijk) hebben ontvangen.

Kan een kinderdagverblijf, school of andere instelling ook grote bestellingen plaatsen?

Jazeker, neem in dit geval contact met ons op voor meer informatie.

Zijn naamlabels schadelijk voor de gezondheid?

Bij My Nametags hechten we veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van uw kinderen en dierbaren.Alle labels zijn gemaakt van een dun vinyl materiaal dat geen BPA (Bisfenol A) en geen Ftalaten bevat. Onze labels zijn tevens gecertificeerd om te gebruiken naast etenswaren, ook wel voedsel vriendelijk. Indien u nog andere vragen hebt, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail. We zijn u graag van dienst.

Onze klanten zeggen...
"De labels blijven goed zitten, zelfs als je ze gebruikt op zuigflesjes die afgekookt worden!"
M WIJNENDAELE, HERENTALS
Meer onafhankelijke beoordelingen