My Nametags vraag & antwoord

Uw belangrijkste vragen beantwoord

My Nametags Labels

Welke naamlabels moet ik kieken?


We zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikte naamlabel is! Om er achter te komen welk type label voor u het beste is, hangt af van waar u de naamlabel voor wenst te gebruiken en hoe kleurrijk de label moet zijn.
Onze gekleurde stickers zijn de meest veelzijdige en ze zijn geschikt voor spullen (schrijfgerei, boeken, pennen etc.) en ze zijn geschikt om op aanwezige kleding-labels of was-etiketten inkleding te plakken te plakken. Er zijn oneindig veel ontwerpmogelijkheden voor deze labels. Indien de label direct op stof moet worden aangebracht, kunt u het beste voor zwart-wit instrijk labels kiezen. Indien u eenvoudige functionele stickers wenst voor harde ondergronden, maar geen kleding, dan zijn de zwart-wit stickers zeer geschikt. Voor meer informatie over onze producten: klik hier.

 

Welke maat hebben de naamlabels


Onze naamlabes zijn algemeen klein van formaat, maar groot genoeg zodat de tekst leesbaar is. Onze standaard afmeting is 30 x 13mm. Dit is groot genoeg om goed leesbaar te zijn en te identificeren en zorgt er voor dat de label op de meeste items past zoals schrijfgerei, jassen en truien. Onze mini labels zijn 16x3mm en dienen daarom op kleine items worden geplakt zoals sleutels of potloden, pennen etc.

 

Waarom gebruikt u naamlabels?


Naamlabels zijn een simpele oplossing voor het probleem dat spullen kwijt raken. Door ze simpelweg in kleding of op spullen, zoals schoenen en lunchtrommels, aan te brengen, bent u er zeker van dat ze niet kwijtraken. Het is tevens een goed idee om een telefoonnummer aan de labels toe te voegen om zo de persoon die de spullen vindt, te helpen.

 

Hoe gebruik ik de labels?


Ga hiervoor naar onze gebruiksaanwijzing pagina voor een gedetailleerde uitleg over hoe onze naamlabels te gebruiken.

 

Mijn bestelling is niet aangekomen


Raak niet in paniek! We informeren onze klanten er rekening meet te houden dat levering uiterlijk 10 werkdagen kan duren. Terwijl in de praktijk onze klanten de bestelling vaak al binnen een week in huis hebben, zijn we ook afhankelijk van eventuele vertragingen met de post. Indien uw bestelling na 10 werkdagen nog niet is ontvangen, neem dan alstublieft contact op met info@mynametags.be en dan helpen wij u graag verder.

 

Ik wens een anpassing van mijn bestelling


Vergissingen gebeuren! Indien u een vergissing hebt gemaakt terwijl u uw bestellingplaatste of indien u uw adres gegevens wenst aan te passen, neem dan binnen 10 min via email of telefoon contact met ons en dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op info@mynametags.be

 

Wat indien ik niet tevreden ben met mijn naamlabels?


We zijn er trots op om de beste naamlabels en klantenservice aan te bieden, dus wanneer u niet tevreden bent met uw naamlabels of om wat voor reden dan ook, neemt u dan gerust contact met ons op via info@mynametags.be

 

Kan ik een set labels opsplitsen


We kunnen helaas geen set labels opsplitsen in meerdere namen. Vanwege de manier waarop de labels worden geproduceerd is dit gewoonweg niet mogelijk.

 

Leveren jullie in het buitenland


Ja. We verzenden dagelijks labels over de hele wereld.

 

Kan ik internationale letters en accenten gebruiken?


We zijn in staat om de meeste internationale letters en accenten (w.o. Franse accenten, Ijslandse letters etc.) te printen. We kunnen West-Europese accenten op al onze labels verwerken terwijl de Oost-Europese en andere letters enkel op onze klassieke zwart en wit labels kunnen worden gedrukt. Wanneer het goed op het voorbeeld op uw scherm verschijnt, dan wordt het ook goed op uw label gedrukt. Voor Arabische, Hebreeuwse of Chinese en andere niet-westerse alfabetten, dient u ons ‘narrow’ lettertype te gebruiken. (voor meer informatie hierover, gelieve de leveringspagina te lezen)

 

Maak je klaar om je labels te ontwerpen!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar als stickers, strijklabels en meer.

1 set van 56 naamlabels voor €16,95