Ambitious Kid with ball on the hand

VERMINDER VERLOREN VOORWERPEN,
VERHOOG DE VERLOREN TIJD


Gepersonaliseerde schoolnaamlabels helpen leerkrachten tijd te besparen - niet meer achter verloren eigendommen aanjagen. Dit helpt kinderen en ouders ook om te onderscheiden wat van hen is en wat van de andere kinderen in dezelfde klas is. Het identificeren van de items van uw kinderen zal verloren voorwerpen verminderen. Bent u een ouder die zich voorbereidt op de komst van uw kind naar de crèche of school, bezoek dan onze labels voor schoolpagina waar we uitleggen waarom je schoolnaamlabels nodig hebt en welke labels passen bij de behoeften van je kind.MOEDIG OUDERS AAN OM MY NAMETAGS LABELS TE GEBRUIKEN!

My Nametags-labels zijn geweldig voor alle betrokkenen:

  • Voor kinderen: ze mogen leuke labels maken.

  • Voor ouders: geen verloren voorwerpen en geld besparen.

  • Voor docenten: minder hoofdpijn voor jou!

Teacher with kids. discussing about label

Perfect OOR KINDEREN, SCHOOL UNIFORMS & SPULLEN

De schoolnaamlabels van My Nametags zijn perfect voor uw dagelijks gebruik op school en de labels blijven was na was zitten. Naast de volledige naam en het telefoonnummer van een ouder is het eenvoudig om op de naamlabels een huisnaam of klas te vermelden. Veel ouders zetten ook de naam van de school op hun etiketten, om ervoor te zorgen dat verloren voorwerpen worden teruggebracht naar de school.

School backpack and books on a yellow background

WAT LEERKRACHTEN ZEGGEN

Ik ben blij te kunnen melden dat onze ervaring van begin tot einde uitzonderlijk was.

 

Voorschoolse leraar

Kwaliteitsproducten en blije ouders. Geen verloren voorwerpen meer!

 

Voorschoolse leraar

We helpen onze ouders graag door geweldige producten voor te stellen.

 

Voorschoolse leraar

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Waarom My Nametags-labels gebruiken voor kleuterscholen

My Nametags schoolnaamlabels zijn essentieel voor kleuters, om ervoor te zorgen dat hun favoriete truien of knuffels thuiskomen. Handig voor ouders en personeel op kinderdagverblijven, onze leuke ontwerpen helpen ook kleuters om hun eigen bezittingen te herkennen. Naamlabels zijn geweldig voor tassen, truien, jassen en zelfs schoenen

My Nametags is geverifieerd door Parentkind

We zijn verheugd dat we door Parentkind zijn erkend als een goedgekeurde leverancier. Parentkind is de grootste PTA-lidmaatschapsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk. We zijn vereerd dat we hun keurmerk hebben ontvangen. U kunt de geverifieerde Parentkind-vermelding van My Nametags hier bekijken.