SCHOLEN/OPVANG

My Nametags schoollabels zijn perfect voor alledaags gebruik en de labels blijven was na was zitten. Het label geeft makkelijk ruimte voor de naam van het kind, een telefoonnummer of klas.
Klanten kiezen er vaak ook voor om de naam van de school erop te vermelden om er zo voor te zorgen dat verloren spullen weer terug naar de school komen.

DE ULTIEME CHECKLIST VOOR DE EERSTE SCHOOLDAG

De zomervakantie is voorbij. Tijd voor de eerste schooldag! En of je nu een kleuter, tiener of puber hebt: de eerste schooldag van het jaar blijft altijd speciaal. Een nieuwe klas, misschien wel een nieuwe school en nieuwe avonturen dienen zich aan. Die kan je beter voorbereid starten. Met deze handige checklist verlies je niets uit het oog bij de start van het schooljaar. Ideaal voor de eerste schooldag. Zowel voor ouders als kinderen!

KLEUTERSCHOOL

Ben je klaar voor de eerste schooldag van je kleuter? Even deze checklist overlopen en je bent zeker dat je niets vergeet. Toch op vlak van de nodige schoolspullen. Bij het emotionele afscheid aan de schoolpoort kunnen we helaas niet helpen.

Boekentas

Groot hoeft ie niet te zijn, maar je kleuter heeft wel een boekentas nodig. Kies vooral een handig model. Eentje die je kleuter zelf kan openen en sluiten. Let ook op het gewicht: de boekentas van een kleuter is liefst zo licht mogelijk.

Koekje of fruit

Een gezonde snack als tussendoortje. Je kleine bengel is je nu al dankbaar dat hij of zij zowel in de voormiddag als namiddag een koekje of fruit in de boekentas zitten heeft. Een kleine tip: zorg voor een snack in een verpakking die je kleuter zelf kan openen. Misschien eerst thuis eens oefenen?

Lunch

De eerste schooldag verdient een smakelijke start. Eet je kleuter boterhammen op school? Verwen hem of haar dan met een lekkere extra in de boterhamdoos. Een klein snoepje, misschien? Als je kleuter voedselallergieën heeft kan je een gepersonaliseerd label op zijn/haar brooddoos aanbrengen. Zo is iedereen van de school meteen op de hoogte.

Trui

Officieel is het op 1 september nog zomer, maar met de weergoden weet je maar nooit. Stop voor de zekerheid een extra trui of jas in de boekentas. Kwestie van je kleuter ook op de speelplaats warm te houden.

Water

Krijgt je kleuter water te drinken op school? Of moet hij of zij dat zelf meebrengen? Vaak kiezen scholen voor het laatste. En steeds vaker zijn wegwerpflesjes niet langer welkom. Zorg voor een herbruikbare waterfles. Gevuld, uiteraard.

Knuffel

Na een hele voormiddag van leren zal je kleuter allicht uitgeput zijn in de namiddag. De meeste scholen lassen daarom een slaapmoment in voor de kleinste kleuters. De favoriete knuffel van je zoon of dochter mag hierbij niet ontbreken.

Turnzak

Naast veel nieuwe zaken bijleren, zal je kleuter ook turnlessen krijgen. Sportschoenen, een sportbroek en een extra t-shirt zijn hiervoor onmisbaar. Met een goed gevulde turnzak kan je kleuter zich ongestoord uitleven tijdens de turnles met zijn klasgenoten.

Naamstickers

Als ouder van een kleuter weet je het vast wel. Tuurlijk is hij of zij de schattigste van de wereld, maar zorg dragen voor de eigen spullen? Nee, dat zit er nog niet in. Van boekentas, kleding tot brooddoos en waterfles: label alles met de naam van je kind. Dat kan eenvoudig met een naamsticker of strijklabel voor textiel.

LAGERE SCHOOL

Ook al gaat je zoon of dochter naar de lagere school of basisschool, je hulp om de boekentas te maken blijft altijd welkom. Zeker voor de eerste schooldag. Deze items mag je niet vergeten.

Boekentas

Met wieltjes om de rug te sparen, met retro design of de nieuwste Disney-figuren. Wat er op staat is niet zo belangrijk, wél dat je hem zeker meeneemt: de boekentas. Zorg voor een ruime boekentas: groot genoeg om elke dag de agenda en schriften mee te nemen.

PERFECT VOOR SCHOOLSPULLEN

Schoolspullen

My Nametags gekleurde stickers kunnen in kleding worden geplakt en blijven zitten in de was. Plak ze eenvoudig op het wasetiket of samenstellingetiket van het kledingstuk en ze blijven jaren zitten. Onze labels kunnen ook gebruikt worden voor (school) kleding en schoolspullen zoals gymtassen,lunchtrommels,drinkflessen en boeken maar ook voor bv. pennen, etuis, CD's en DVD's en zelfs voor het merken van schoenen. The 'school' labels zijn erg flexibel en kunnen makkelijk om hoeken en ronde voorwerpen gebogen worden. Eenvoudiger kan niet!

ZORG ER VOOR DAT DE KNUFFEL WEER NAAR HUIS KOMT

naamlabel-kindje

De nieuwe My Nametags gekleurde stickers kunnen eenvoudig op het was- of samenstellingetiket worden geplakt en met de kleding worden gewassen. Het is niet nodig om de labels in te naaien of te strijken.De gekleurde stickers kunnen natuurlijk ook op schoenen, spullen, tassen en boeken worden geplakt. Met een labelset kan alles worden gemerkt wat uw kind nodig heeft voor de kinderopvang. U kunt kiezen uit haast een oneindige variatie van bewerkte achtergronden, figuurtjes, lettertypen en letterkleur, dus nu is het nog makkelijker om de kleding van uw kind te herkennen.

VERLIES UW BABYSPULLEN NIET

Of u nu afspreekt in een lunchcafé of een bezoek brengt aan een drukke speeltuin: naamlabels zijn perfect om drinkflessen, eetbakjes, jasjes en verzorgingstassen te merken.

Spullen waaronder baby dekentjes, flessen, slabbertjes, eetbakjes en speelgoed raken makkelijk zoek of worden achtergelaten. Of het nu in een lunchcafé, speeltuin, park of bij iemand anders thuis is.Met naamlabels komen al deze spullen zo weer bij u terug. Ook wanneer uw kind een (voedsel)allergie heeft, bieden naamlabels een uitkomst om anderen hierop te wijzen.

Zodra uw kind naar een crèche of kinderdagverblijf gaat, dient u de kleding en het speelgoed te merken. Bestel nu My Nametags labels en zorg er voor dat u geen flessen en slabbertjes kwijtraakt en dat u nog voldoende overhoudt wanneer uw kind begint op het kinderdagverblijf.

Onze klanten zeggen...
"De labels blijven goed zitten, zelfs als je ze gebruikt op zuigflesjes die afgekookt worden!"
M WIJNENDAELE, HERENTALS
Meer onafhankelijke beoordelingen