Muurstickers

Verander je kinderkamer in een magische ruimte met de Muurstickers van My Nametags! Deze stickers zijn super gemakkelijk aan te brengen op vlaktes zoals muren, deuren en kasten. Onze Muurstickers zijn gemaakt uit een flexibel materiaal dat in enkele seconden eenvoudig verwijderd kan worden.

Kinderkamers

Kinderen gebruiken hun slaapkamers om te spelen, te ontspannen, huiswerk te maken, te lezen en te slapen, dus waarom zouden ze er niet een ruimte van maken waar ze graag willen zijn? Maak van hun slaapkamers een bijzondere plek met onze leuke en schattige Muurstickers! Kies hun favoriete thema uit ons assortiment en maak hun slaapkamers extra speciaal.

Waar kunnen Muurstickers worden gebruikt?

Onze Muurstickers passen perfect op gladde en licht gestructureerde oppervlakken zoals geverfde of behangen muren, deuren, kasten of tegels. Deze stickers moeten niet worden aangebracht op vers geverfde of behangen oppervlakken. Gelieve de stickers minimaal 30 dagen na het decoreren aan te brengen.

Hoe breng je Muurstickers aan?

Voor het beste resultaat brengt u onze muurstickers aan op schone, droge oppervlakken. Trek de sticker voorzichtig van het vel en plaats hem op de gewenste plek. Begin bij een hoek van de muursticker en breng het voorzichtig aan op het oppervlak, dit helpt luchtbellen te voorkomen.

Meer opties? Probeer deze:

  • Gekleurde Labels

  • Metallic & Shiny

  • Ministickers

  • Zwart & Wit Labels

  • Hello Kitty

  • Meneertje & Mevrouwtje

My Nametags stickers, iron-ons and ministickers labels