Onze Producten

Klik op de categorie hieronder om direct naar beneden te scrollen naar de gewenste categorie

Kleurstickers

Gekleurde Stickers

Onze gekleurde stickers zijn onze meest populaire naamlabels. Breng ze aan op schrijfgerei, kleding (op het was-etiket), schoenen en uitrusting. Deze stickers zijn voorzien van een antibacteriële coating.

Kleur strijkers

Gekleurde Instrijk Labels

Onze gekleurde instrijk labels zijn perfect voor kleding en schooluniformen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven jarenlang op kleding zitten. We zijn ook het enige label-bedrijf dat u 10 jaar garantie biedt.

Ministickers

Ministickers

Onze Ministickers zijn onze meest stijlvolle en discrete optie. De ideale labels voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Elke ministicker is 16x6mm.

Maxistickers

Maxistickers

De perfecte stickers voor grotere items zoals apparatuur, boeken, lunchboxen of drinkflessen. Verschillende vormen en maten in één set!

Deurstickers

Deurstickers

Transformeer de ingang van de slaapkamer van je kind met Deurstickers! Onze deurstickers zijn eenvoudig aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen, zodat u binnen enkele minuten een ietwat doffe of versleten deur nieuw leven kunt inblazen.

Hoogte grafieken

Hoogtemeter

Zie hoe uw kind groeit met onze eenvoudig toe te passen hoogtemeters in schattige thema's. Je zult niet geloven hoeveel ze groeien!

Muurstickers

Muurstickers

Verander de kinderkamer in een magische ruimte met onze muurstickers! Super eenvoudig aan te brengen (en te herpositioneren) op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten.

Hello Kitty-stickers en opstrijkpatronen

Hello Kitty

Onze 12 Hello Kitty-ontwerpen zijn zo leuk en schattig. Personaliseer alles met je favoriete personage! Deze naamlabels zijn verkrijgbaar als gekleurde stickers en instrijklabels.

Mr Men-stickers en opstrijkpatronen

Meneertje & Mevrouwtje

Je kunt nu je favoriete Meneertje en Mevrouwtje personages op je labels zetten! Ben jij een Meneertje Slordig, een Mevrouwtje Kletskous of een Meneertje Bots?

Zwart-wit opstrijkpatronen

Zwart & Wit Instrijk Labels

Onze Zwart & Witte Instrijk naamlabels zijn perfect voor het labelen van kleding en schooluniformen. Ze zijn eenvoudig en snel aan te brengen, blijven zitten en bieden u 10 jaar garantie.

Zwart-witstickers

Zwart & Wit Stickers

Onze zwart-witte stickers zijn geweldig voor als je kind heel veel items heeft die je wilt labelen. Ze zijn wat eenvoudiger dan onze gekleurde stickers, maar de set is groter en klaart de klus!

Zwart-wit mixset

Zwart & Wit Mix Set

Een gemengde set van zwart-witte stickers en instrijkbare naamlabels - gegarandeerd om aan al uw label behoeften te voldoen!

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Waarom heb ik naamlabels nodig?

Wist je dat het gemiddelde kind per schooljaar negen dingen blijvend kwijtraakt? Ouders Zijn vervangende artikelen moeten kopen voor dingen die ze al een keer hebben gekocht! Opnieuw moeten kopen deze artikelen heeft niet alleen een negatieve impact op het milieu, maar is ook een financiële zorg. Dit is waar gepersonaliseerde naamkaartjes komen binnen. Het labelen van de items van uw kind is essentieel om dat te garanderen dingen Doen niet verdwalen en die bij vermissing worden teruggegeven.

Welk type etiketten moet ik gebruiken?

Naamplaatjes zijn een must-have, vooral voor kinderen van school- en kleuterleeftijd. Om te kiezen welke aangepaste labels voor u geschikt zijn, moet u eerst in gedachten houden waar u ze gaat gebruiken. Labelt u kleding, briefpapier, schoenen of speelgoed? Ongeacht het uiterlijk, dit zal de beslissende factor zijn voor uw beslissing. Als je dit eenmaal hebt overwogen, moet je kijken naar de verschillen tussen labeltypes:

STICKERS zijn de meest populaire naamlabels. Ze zijn zeer veelzijdig omdat ze kunnen worden gebruikt op schrijfwaren en andere schoolspullen, speelgoed, schoenen en zelfs kleding (op waslabel). Onze gepersonaliseerde naamstickers zijn vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en kunnen in de wasmachine. Elk stickerlabel is 30x13 mm.

INSTRIJK LABELS zijn perfect om kleding en schooluniformen te labelen. Nooit meer naaien, opstrijklabels zijn snel en eenvoudig aan te brengen, alles wat je nodig hebt is een strijkijzer! Je bent in staat om in korte tijd alle kleding te merken. Onze instrijk naamlabels kunnen in de wasmachine en droger. Elk instrijklabel is 30x13 mm.

MINISTICKERS zijn een discretere optie. Deze zijn geweldig voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Deze minilabels zijn ideaal om schrijfwaren te identificeren, aangezien ze worden geleverd in een set van 175, wat betekent dat u alle pennen, potloden en kleurpotloden kunt identificeren. Ze mogen echter niet op kleding worden gebruikt. Onze ministickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Elke ministicker is 16 x 6 mm groot.

MAXISTICKERS zijn er in verschillende soorten en maten om je meer variatie te geven. Cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set! Deze zelfklevende etiketten met een leuk thema zijn perfect voor grotere items zoals sportartikelen, boeken, drinkflessen en broodtrommels. Onze maxistickers kunnen in de vaatwasser, magnetron en wasmachine.

MUURSTICKERS en DEURSTICKERS zijn er in leuke en kleurrijke designs. Deze zijn geweldig om de slaapkamers van je kinderen om te toveren in een magische, gepersonaliseerde ruimte. Ze kunnen ook een geweldig cadeau zijn voor kinderen! Super eenvoudig aan te brengen (en te verplaatsen) op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten.

Waarom kiezen My Nametags?

Bij My Nametags zijn we gepassioneerd over het leveren van de beste naamlabels ter wereld en het helpen verminderen van verloren voorwerpen. Wij geloven dat ons product een leuke en kleurrijke oplossing is om te voorkomen dat u uw bezittingen kwijtraakt, maar ook dat het een product is dat u kan helpen het milieu te helpen. We zijn trots op het maken van labels van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen wassen, drogen en de dagelijkse ontberingen van het schoolleven.

Ons doel is om uw leven te vereenvoudigen. We streven ernaar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk product te leveren. Onze naamlabels zijn gemaakt om overal door iedereen gebruikt te worden.

We behandelen klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. We hebben een klanttevredenheidsscore van bijna 100%, ongeëvenaard in de markt voor naamkaartjes.