Algemene voorwaarden


Retourvoorwaarden

figure

Onder de EU Consumer Directive, bestaat er een periode van 14 dagen om online aankopen terug te sturen. Echter geldt dit niet voor op maat gemaakte producten of gepersonaliseerde producten, zoals My Nametags labels.

Controleer alstublieft uw bestelling nauwkeurig alvorens u deze plaatst daar wij u geen vergoeding kunnen geven wanneer wij u het product leveren welke u via internet hebt besteld.

Wij geven wel degelijk om onze klanttevredenheid en nodigen u uit om telefonisch contact met ons op 0280/82 4 77 te nemen of om ons te mailen (info@mynametags.be) indien u enige problemen ondervindt met het ontvangen product. We reageren binnen 7 werkdagen op emails.

Privacy beleid

Wij bewaren klantengegeven (geen betaalkaartgegevens) om een toekomstige bestelling te vereenvoudigen en om u te kunnen informeren over onze produkten. Wij geven uw gegevens niet aan derden zonder uw toestemming.

Google Analytics en (zoekmachine) Advertentieprogramma beleid.

Deze website maakt gebruik van het webanalyseprogramma Google Analytics en het advertentieprogramma van Google, zoals AdWords en (zoekmachine) advertentieprogramma Display Advertising. Indien u deze programma's wenst uit te schakelen kunt u dit doen door op deze link te klikken.

Betaling

U kunt betalen met creditcard of PayPal. De betaling is beveiligd door Worldpay

Visa MasterCard American Express Paypal Delta Paypal

Overige voorwaarden

Gebruik van naamlabels

Wij streven ernaar om u de beste en veiligste naamlabels te geven maar zorg ervoor dat kinderen de naamlabels niet in hun mond stoppen. Sommige kinderen kunnen een allergische reactie hebben op plastic of PVC. Wees voorzichtig indien u weet dat uw kind dergelijke reactie kan krijgen van deze producten.

Copyright

Website Copyright: My Nametags.

Copyright fotos: My Nametags en Broni Lloyd-Edwards.