Onze labels zijn antimicrobiële

We zijn ons er steeds meer van bewust geworden hoe snel en gemakkelijk ziektekiemen zich kunnen verspreiden. Met dat in gedachten, begonnen we na te denken over wat onze kinderen precies doen waardoor ze in gevaar zouden kunnen komen en het delen van items staat bovenaan de lijst. Schrijfwaren die kinderen naar school brengen en dag in dag uit gebruiken: pennen, kleurpotloden, linialen en rekenmachines behoren tot de meest gedeelde items tussen kinderen. Het labelen van elk item is belangrijker dan ooit tevoren. Met My Namtegas naamlabels kunnen uw kinderen hun bezittingen identificeren en het oppervlak van het label is beschermd met Biomaster Antimicrobiële Technologie die de groei van bacteriën op het labeloppervlak remt.

Onze labels zijn getest volgens ISO 22196 en hebben aangetoond dat de niveaus van E.coli en S. aureus met 99,7% gereduceerd zijn. De labels zijn gecoat in een zilver coating die het vermogen van microben om te groeien op het oppervlak tegengaan.

Onze labels zijn niet alleen antibacterieel, maar ook slijtvast, wasmachine- en vaatwasmachinebestendig en bestand tegen de ontberingen van het alledaagse schoolleven, wat betekent dat ze perfect op vrijwel alles te gebruiken zijn. Schrijfgerei, broodtrommels, schooluniformen, mondkappen – alles wordt geïdentificeerd!

Bezoek onze website om uw eigen set antimicrobiële naamlabels te ontwerpen.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore