Onze Naamlabels zijn nu Anti-Bacterieel!

My Nametags labels zijn nu de enige anti-bacteriële naamlabels op de markt!

Tijdens de huidige Covid-19 pandemie, hebben we wederom gemerkt hoe belangrijk een goede hygiene controle is en dus ook schone oppervlakten. We willen er alles aan doen om dit te ondersteunen en onze klanten te helpen.

Hier leest u hoe we dit doen

We brengen nu op alle labels een laagje antibacteriële coating aan welke alle bacteriën doodt die zich op de oppervlakte van de label bevinden.
Onze labels zijn getest op het anti-Bacterieel zijn door de Industrieel Microbiologische Diensten en hebben een certificaat uitgereikt gekregen onder ISO 22196 (Meting van anti-bacteriële activiteit op plastic en andere niet poreuze oppervlakten.

We zijn het enige bedrijf dat dit aanbiedt!

Naast dat ze anti-bacterieel zijn, zijn onze labels ook slijtage bestendig, duurzaam, waterdicht en geschikt voor gebruik in wasmachines, vaatwassers en magnetrons. Ze zijn perfect om op spullen te plakken in zorginstellingen en scholen.

Ontwerp vandaag die van u.

Dingen om thuis met de kinderen te doen

Bij My Nametags weten we dat het lastig kan zijn om activiteiten te plannen en om op ideeën te komen om uw kinderen bezig te houden terwijl ze vrij van school zijn en daarom hebben we dat alvast voor u gedaan.

Organiseer een Speurtocht

Dit is gegarandeerd een leuke activiteit voor de kinderen en het is tevens heel eenvoudig om thuis te doen. Besluit wat je schat (chocola is altijd een goed idee) wordt, plan de route door het huis en print de aanwijzingen uit, klaar om te gaan.  Wanneer u dat leuk lijkt, kunt u er wat grapjes, snoepjes of verrassingen aan toe voegen tijdens de speurtocht om het wat uitdagender te maken.

Plezier met Bakken

Laat uw kinderen hun eigen favoriete eten maken in de keuken. Bakken is altijd een favoriet om ze bezig te houden en het houdt hun handen en hersentjes lekker bezig! U kunt proberen om hun favoriete lekkernijen te bakken. Laat ze meehelpen om het diner voor te bereiden of creëer uw eigen ‘nep afhaal’ bij u thuis. Er zijn heel veel goede recepten op Youtube om u op weg te helpen en wie weet, beginnen ze hun groente zelfs te eten!
Maak een Thuisbioscoop


Maak een Thuisbioscoop

Ervaar de gemakken van een Thuisbioscoop. Kies hun favoriete films, maak de popcorn, verzamel de lekkere snacks, dim het licht en maak het ze gemakkelijk op de bank, klaar om te beginnen!  Get the cinema experience from the comfort of your home. Dit geeft uren van entertainment en het kost u helemaal niks.

Een Uitdaging Stellen

Hebt u al gedacht om een leuke uitdaging te stellen voor uw kinderen? U hebt het voor het zeggen. Bijvoorbeeld een lichaamsbeweging uitdaging om 10.000 stappen te zetten per dag of een leer-uitdaging zoals het lezen van een hoofdstuk per dag of het leren van een muziekinstrument, het is aan u. Het beste hiervan is dat u de uitdaging bepaalt en de regels maakt en ook over de beloningen beslist.


Voor nieuws, weggeef acties en tips kunt u My Nametags volgen op Social Media. U vindt ons op Instagram en Facebook

De beste wensen voor een schitterend nieuwjaar!

Een Gelukkig Nieuwjaar van het hele team van My Nametags! 

Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal nieuwe goede voornemens voor het nieuwe jaar maken, doelstellingen formuleren en het jaar vooruit plannen. Het kan echter een uitdaging zijn u eraan te houden en gemotiveerd te blijven. Bij My Nametags hebben we een aantal meest populaire voornemens gekozen en daarvoor een aantal tips samengebracht om u te helpen om u aan uw doelstellingen te houden.

Meer actief zijn

Lichaamsbeweging is heel belangrijk om een gezonde levensstijl te handhaven. Wanneer u moeite hebt om u aan uw nieuwjaars voornemen -meer actief zijn- te houden, probeer dan eens Youtube te raadplegen. Er zijn duizenden training video’s welke u thuis kunt doen zonder dat u speciaal materiaal nodig hebt. U kunt ook proberen om uw kinderen erbij te betrekken, samen een rondje om het park rennen of voetballen met uw kind en u verbrandt gegarandeerd wat calorieën. Uw aantal stappen gaan ook omhoog en tegelijkertijd hebt u nog plezier ook! 

Meer georganiseerd zijn

Elk jaar proberen we meer georganiseerd te zijn in ons leven. We gaan het jaar dan ook goed van start maar het is makkelijk om weer in oude gewoontes terug te vallen. Probeer lijsten te maken, maak deadlines en zet alles in uw agenda. Dit kunnen handige manieren zijn om zo overal bovenop te zitten en u meer georganiseerd te voelen. Wanneer uzelf of uw kinderen makkelijk dingen kunnen vergeten of spullen kwijt kunnen raken, probeer er dan een label op te plakken. Onze stickers en instrijklabels vormen een goede oplossing om het aantal verloren voorwerpen tegen te gaan en beter georganiseerd te zijn. 

Geen Stress

Iedereen raakt wel eens gestrest van tijd tot tijd en soms is stress moeilijk te vermijden. Indien u gestrest raakt, probeer dan wat ontspannings technieken te doen zoals meditatie of yoga. Of volg een work out klasje bij de sportclub of ga een rondje hardlopen en zorg voor voldoende slaap. Deze technieken helpen en wanneer u een stress-vrij jaar tegemoet wenst te gaan, zullen deze technieken daaraan bijdragen.  

Gezond Eten

Wanneer u erg genoten hebt van al dat lekkere eten tijdens de Kerst en graag het nieuwe jaar wilt aanvangen met een gezonder eetpatroon, probeer dan eens een eetdagboek bij te houden zodat u kunt terugzien wat u nu precies eet. YouTube staat vol met leuke kookvideo’s met heel veel gezonde recepten voor de hele familie. U kunt zelfs uw kinderen erbij betrekken om ze bezig te houden tijdens regenachtige dagen. Wanneer u een druk schema hebt, probeer uw maaltijden dan tijdens het weekend voor te bereiden zodat u klaar bent voor de komende week en hiermee last minute ritjes naar afhaalrestaurants vermijdt. 

Meer Milieubewust

Het wordt steeds belangrijker om meer milieubewust te worden.  Velen onder ons maken hier een goed voornemen van voor het nieuwe jaar. Er zijn veel eenvoudige dingen die we thuis kunnen doen om groener te leven. Denk aan het minder gebruik van plastic, electra uit te zetten, alles te recyclen, korte afstanden wandelen of met openbaar vervoer in plaats van met de auto te gaan. Het labelen van spullen kan ook helpen om afval tegen te gaan. Door een label aan te brengen op spullen zoals lunchtrommels, waterflessen en speelgoed, zal dit voorkomen dat u steeds opnieuw deze spullen moet aanschaffen wanneer ze kwijtraken.

Downloadbare lesrooster school

Met zo veel lessen en naschoolse activiteiten is het moeilijk om alles bij te houden, dus ons printbare rooster schiet u te hulp! Zet alle activiteiten van uw kind erin en vergeet nooit meer lesmateriaal van huis mee te nemen.

Klik op het plaatje hieronder om uw schoolrooster te downloaden:

photo04

Ze zijn er: Ministickers!

Onze gloednieuwe Ministickers zijn perfect voor het snel labelen van grote hoeveelheden spullen. Met 175 stickers per set kan elk boek, pen of potlood gelabeld worden voor school. Net als onze gekleurde sticker naam labels, zijn de Ministickers 100% waterbestendig, wrijving bestendig en ontworpen om bestand te zijn tegen het dagelijkse schoolleven.

Stijlvol en discreet, zijn ze ook een goede optie voor oudere kinderen of volwassenen. U kunt uit 4 verschillende kleur-paletten kiezen: Lolly, Munt, Cupcake en Effen. Klik hier om nu uw set te bestellen!

Wij vinden ze geweldig en daarom geven we een gratis set Ministickers weg aan 5 van onze gelukkige lezers!

Om kans te maken op een gratis set, volg ons simpelweg op Instagram en maak dit formulier compleet.

1_Mini_Stickers_Carroussel1

1_Mini_Stickers_Carroussel2

1_Mini_Stickers_Carroussel4

Voorwaarden:

Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

De actie sluit om middernacht op 08/08/2019.

Winnaars worden binnen een week na het sluiten van de actie op de hoogte gebracht via email of sociale media.

De Winnaar heeft 7 dagen om te reageren, na deze verstreken tijd behouden wij het recht om een alternatieve winnaar te selecteren.

Er zijn geen (gedeeltelijke of volledige) contante of alternatieve prijzen beschikbaar.

Incomplete deelname, als ook illegale en frauduleuze deelname worden ongeldig verklaard. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor deelname welke verloren is geraakt, vertraagd of corrupt is.

Massa deelname vanuit handel, consumentengroepen of derden partijen worden niet geaccepteerd.

Data wordt verwerkt met in achtneming van onze voorwaarden en van onze voorwaarden ten aanzien van ons privacy beleid.

Deelname aan de actie autoriseert My Nametags om u te contacteren.

 

Cool-down met onze regenboog ijsjes recept!

Koken kan zowel een educatieve als een leuke activiteit zijn om samen met uw kind te doen maar met de zomerse warmte kunt u beter iets verkoelends klaarmaken. We denken dat ijsjes de perfecte zomertraktaties zullen zijn! Makkelijk te maken, gezond en perfect om de hoge temperaturen tegemoet te gaan.

Download ons recept voor de perfecte cool-down ijsjes en laat ons weten wat u ervan vindt!

Hoe u zich voorbereidt op een stranddag!

We houden er allemaal van om te relaxen in de zon, maar wanneer we naar het strand gaan, zal enige voorbereiding een groot verschil maken. Lees verder over onze tips en hoe de dag er een stuk prettiger op word ten laat alle zonverbrandingen en zand achter op het strand!

  • Smeer altijd zonnebrand crème: we blijven dit horen van dokters, dermatologen en zelfs onze eigen ouders, maar op de een of andere manier wordt zonnebrand crème vaak vergeten thuis. Verbrandingen door de zon kunnen heel pijnlijk en gevaarlijk zijn, in het bijzonder op de gevoelige huid van kinderen. Dus de regel hier is: altijd smeren. Kies er een die snel intrekt en smeer het mogelijk een half uur voordat blootstelling aan de zon zodat kinderen vrij zijn om rond te gaan rennen zodra ze voet zetten op het zand. Smeer regelmatig opnieuw in, zeker nadat ze in het water zijn geweest.
  • Blijf gehydrateerd: met de warmte en het zwemmen in de zon, moeten kinderen (en ouders) gedurende de dag goed gehydrateerd blijven. U kunt investeren in een roestvrij stalen waterfles welke het water gedurende de dag koel houdt in plaats van dure flesjes water bij strand cafés te moeten kopen.
  • Zand verwijderen: niemand houdt er van o het zand mee naar huis te nemen, dus beter om even aft e spoelen alvorens in de auto te gaan zitten! Zand klopt zo vee makkelijker af wanneer de huid droog is, dus is het raadzaam om de kinderen een half uur voor vertrek uit het water te roepen. Wanneer er geen tijd is, kan babypoeder ook goed helpen om de huid sneller te laten drogen zodat het zand makkelijker verwijderd kan worden.
  • Afsluitbare zakjes: 1 van de uitdagingen van op het strand zijn, is om alles droog en zandvrij te houden. Afsluitbare zakjes zijn de perfecte oplossing hiervoor! Plus uw telefoon in een afsluitbaar zakje doen, geeft u vast wat meer rust en ontspanning zodat u niet telkens hoeft te controleren of uw telefoon wel veilig is voor zand en water.
  • Zorg vol voldoende snacks: of u nu aan het zonnen bent, aan het zwemmen of zandkasteen aan het bouwen bent, op het strand zijn zorgt bij iedereen voor trek. Snacks zijn essentieel, helemaal wanneer u er de hele dag op uit trekt. Fruit is altijd een goede optie, niet is het alleen gezond en goed voor de hydratering, maar het is makkelijk om mee te brengen en te wassen of te pellen wanneer het in het zand is gevallen. Kleine sandwiches zijn ook een goede optie omdat ze uit het vuistje gegeten kunnen worden en per stuk verpakt kunnen worden… en onthoud; het is altijd veiliger om er een paar extra mee te nemen!

Help jouw kind beter te slapen met onze Bedtijd Checklist om af te drukken

We houden allemaal van een goede nachtrust. Vooral na het hebben van kinderen, wordt het leven van een ouder plots veel drukker en vermoeiender. Maar we zijn niet de enigen die moeilijkheden kunnen ervaren om te slapen.

Zoals de National Sleep Foundation stelt, is slaap zelfs belangrijker voor kleine kinderen, aangezien het een grote impact heeft op hun mentale en fysieke ontwikkeling.

Bij het opgroeien van kinderen, kan de ontwikkeling van hun verbeelding zich vertalen in nachtmerries, die het tijdens de nacht wakker worden heel gewoon maken.

De toegenomen vraag van tijd en aandacht die uitgaat naar school en huiswerk, heeft ervoor gezorgd dat de interesse in televisie, computers en internet steeg. Dit kan ook leiden tot moeilijkheden om in slaap te vallen.

Een regelmatig en nauwkeurig slaapschema is één van de aanbevolen methodes om de kwaliteit van kinderen hun slaap  (en dat van hun ouders!) te verbeteren.

We hebben een bedtijd checklist voor jou en jouw kind gemaakt die je kunt afdrukken, zodat het slapengaan een meer ontspannende en leuke bezigheid wordt! Print deze af, plak hem aan de muur van de slaapkamer van je kind waar hij goed zichtbaar is en doorloop hem elke avond ongeveer een half uur voor het slapengaan samen met je kind.

We hopen dat jullie allemaal beter zullen slapen!

Klik hier om te downloaden.

Raad de bloem en win een set naamkaartjes!

Het weer wordt warmer, en de bomen vullen zich met bloemen. We denken dat dit één van de beste periodes is voor een wandeling in het park met de kinderen! Werk en school kunnen het moeilijk maken om je tussen planten en dieren te bevinden, dus waarom hen niet meenemen op je naamkaartjes? We hebben een uitgebreide lijn van bloemmotieven, en we zijn er zeker van dat we ook uw favoriete bloemmotieven hebben!

Waarom niet een kleine schattenjacht met uw kind? Ontdek de namen van deze bloemen om een setje naamkaartjes te winnen. Kleine hint: u kunt aanwijzingen vinden op onze website 😉

 

Klik hier om deel te nemen!

labelpreview01labelpreview02labelpreview03labelpreview04labelpreview05labelpreview06

 

Veel succes en een prettige bloemenjacht!

My Nametags wordt 15!

Ons bedrijf is 15 jaar geleden begonnen in de woonkamer van onze oprichter, met een enkel product en een eenvoudige website. In de loop der jaren zijn we als bedrijf gegroeid en hebben we voortdurend ons product verbeterd, terwijl we zijn blijven streven naar kwaliteit en eenvoud, waarbij we voor de beste en meest resistente materialen hebben gekozen.

Vandaag hebben we verschillende teams die werken in de productie, klantendienst, marketing en meer. Hierdoor kunnen we een groot assortiment aan kleurrijke designs aanbieden, allemaal gemaakt om voor een lange tijd mee te gaan tijdens de avonturen van jouw kind.

 

“We hebben ons altijd gericht op het maken van de best mogelijke naamkaartjes. Tijdens de afgelopen 15 jaar hebben we miljoenen kaartjes verkocht over de hele wereld, en hopelijk hebben we geholpen om er een iets beter georganiseerde plaats van te maken!” Lars B. Andersen, oprichter en CEO van My Nametags.

 

Ons product is gemaakt met de behoeften van ouders in het achterhoofd, en zo hebben we een hele generatie kinderen van kleuterschool tot middelbare school van naamkaartjes voorzien, zodat elk verloren voorwerp altijd zijn weg terug zou vinden. In 15 jaar tijd hebben we over de hele wereld een verbazingwekkende 136 miljoen enkelvoudige naamkaartjes geproduceerd! Niet slecht, toch?

We vonden dat het noodzakelijk was om deze mijlpaal te vieren.

Neem even een kijkje naar de foto`s hieronder om te zien hoe we dit vandaag vieren.

 

abb443fe-814e-4464-bab6-e81a6c7a7b8e bd5d1ddc-0f3d-4286-acc0-3ab7a5f54dee