Welk type school-label past bij mij?

Met kinderen die weer naar school gaan, ben je misschien begonnen met het samenstellen van een lijst met alle dingen die ze nodig hebben voor het nieuwe jaar. Als er labels in die lijst staan ​​(en dat zou ook moeten!) vindt u het misschien moeilijk om het juiste type te kiezen, dus we hebben het voor u opgesplitst.

Gekleurde Stickers

Onze meest veelzijdige naamlabels. Naamlabels met gekleurde stickers zijn een goede optie als u op zoek bent naar een label dat overal opgeplakt kan worden. Ze kunnen worden gebruikt op kleding (op het was-etiket) en alle briefpapier, boeken en zelfs broodtrommels en drinkflessen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u de perfecte label voor uw kind kunt maken. Elke set wordt geleverd met 56 labels van elk 30 x 13 mm groot.

Instrijk labels

Instrijk labels zijn de beste optie voor kleding. U kunt schooluniformen, truien, blazers, overhemden, Gym-kits, alles wat uw kind waarschijnlijk uittrekt en verliest, labelen. Onze Instrijk labels kunnen ook gebruikt worden op sokken, jassen, sjaals en handschoenen. U kunt ze personaliseren met de door u gekozen achtergrond, plaatje, lettertype en letterkleur, zodat u een label kunt maken dat bij uw kind past. De labels kunnen direct op de stof worden aangebracht en blijven ook na herhaaldelijk wassen goed zitten.

Maxistickers

Onze Maxi stickers maken het personaliseren van de items van uw kind nog leuker. Perfect voor grotere items zoals lunchboxen, notitie boekjes, waterflessen, schoenen. Een set heeft 21 maxistickers in verschillende vormen en maten; cirkels, vierkanten en rechthoeken allemaal in één set! Elk label heeft ook een iets ander ontwerp (binnen een thema) dus het is een geweldige optie als u op zoek bent naar wat meer variatie. 

Ministickers

De meer stijlvolle en discrete optie, onze ministickers zijn perfect om kleinere objecten te labelen die nog gemakkelijker te verliezen zijn. Ze zijn ideaal om snel veel items te labelen – alle pennen, potloden, stiften, linialen. Omdat ze kleiner zijn, zijn ze ook een geweldige optie voor oudere kinderen, omdat ze geen plaatje hebben en een effen achtergrond. We hebben 4 verschillende kleurthema’s om uit te kiezen en u kunt een voornaam of achternaam toevoegen (omdat deze kleiner is, kunt u maar één regel tekst toevoegen). Een set heeft 175 ministickers en elk is 16 x 6 mm.

Het labelen van de spullen van uw kind is ongelooflijk belangrijk, het helpt hen gemakkelijk te identificeren wat van hen is, helpt verloren eigendommen op scholen en kinderdagverblijven te verminderen en helpt te voorkomen dat u dingen opnieuw moet kopen. Ze moedigen uw kinderen ook aan om dingen niet met andere kinderen te delen, wat leidt tot een vermindering van de verspreiding van ziektekiemen, wat op dit moment erg belangrijk is.

Bezoek onze website voor meer informatie over My Nametags en onze gepersonaliseerde naamlabels.

De beste tips om uw kind te helpen geen spullen meer te verliezen

Niets zo frustrerend als je spullen verliezen. Het is niet alleen vervelend, maar het kost ook tijd en geld en heeft een negatieve impact op het milieu. 

Desondanks blijkt uit recent onderzoek dat gezinnen meer spullen kwijtraken dan ooit tevoren. Belgische kinderen verliezen gemiddeld 14 voorwerpen per jaar. Dit komt jaarlijks neer op maar liefst 27 miljoen verloren voorwerpen in België alleen. 

Gelukkig bestaan er eenvoudige trucjes om je kinderen te helpen voorkomen dat ze hun waardevolle spullen verliezen. Wij somden de beste tips voor u op: 

Maak speciale vakken in de tas van uw kinderen 

Regelmaat is ontzettend effectief om kinderen te helpen leren. Als je een kind aanmoedigt om elke dag alles op dezelfde plaats en in dezelfde volgorde in te pakken, zal snel duidelijk worden hoe belangrijk het is om hun spullen bij te houden. Deze activiteit zal al deel gaan uitmaken van hun dagelijkse routine, waardoor ze minder snel dingen zullen vergeten.

Gebruik naamlabels

Het labelen van spullen maakt het veel gemakkelijker voor mensen om ze terug te brengen als ze zoekraken. Dit is vooral belangrijk voor bezittingen die regelmatig mee naar buiten worden genomen. We raden je aan zowel een naam als een telefoonnummer op een naametiket te vermelden, zodat mensen contact kunnen opnemen als ze je verloren voorwerp vinden. Onze zelfklevende naamlabels kunnen in enkele seconden worden aangebracht en zijn ontworpen om de het dagelijkse schoolleven te doorstaan, zodat je gezin wordt herenigd met tijdelijk zoekgeraakte voorwerpen.  

Blijf georganiseerd

Het is veel makkelijker om dingen kwijt te raken als je omringd bent door rommel. Probeer, net als de vakken in de tas van je kind, thuis een duidelijke plaats te vinden voor al je spullen en moedig het hele gezin aan om spullen op de daarvoor bestemde plaats terug te zetten als ze niet worden gebruikt. Als de ruimte opgeruimd is en alles op de juiste plaats ligt, is het veel gemakkelijker om spullen terug te vinden als ze zoekraken.

Bewaar kleine voorwerpen in een zak of tas met een rits 

Kleine voorwerpen raak je het makkelijkst kwijt, omdat ze ongemerkt uit tassen en zakken kunnen glippen. Bewaar al je kleine voorwerpen, zoals speelgoed, geld of sieraden daarom in een speciaal daarvoor bestemde zak of tas met een ritssluiting, zodat ze veilig zijn terwijl je kind op pad is.  

Doe een dubbele controle 

Zorg ervoor dat je kind, voordat hij of zij het huis, de school of de crèche verlaat, controleert of hij of zij alles bij zich heeft. Het is makkelijker om iets terug te vinden als het kwijt is dan later. Als je jouw kind dit van jongs af aan laat doen, wordt het een gewoonte en voorkom je later in je leven het verdriet van zoekgeraakte spullen.

Bevestig een Smart Finder 

Smart finders zijn kleine Bluetooth-apparaten die aan uw bezittingen kunnen worden bevestigd en een goede optie zijn voor het bijhouden van de meest waardevolle bezittingen van je gezin. Smart Finders gebruiken technologie om het voorwerp te volgen, waar het ook naartoe gaat, zodat je het kan terugvinden wanneer het zoekraakt. Bovendien hebben ze kleine luidsprekers om je met geluid te waarschuwen als het voorwerp in de buurt is.

Minder kopen

Hoe meer spullen je hebt, hoe gemakkelijker je het overzicht verliest. Onnodige duplicaten van bepaald speelgoed en kleding hebben heeft ook een negatieve invloed op het milieu. Koop liever minder kwaliteitsartikelen, die langer meegaan en makkelijker zijn bij te houden. Door niet te veel spullen te hebben, leert je kind ook de waarde van bezittingen kennen, waardoor het er eerder goed voor zal zorgen.

Geef niet op

Als er spullen zoekraken, is het altijd de moeite waard om ze eerst grondig te bekijken voordat je ze vervangt. Door je kind aan te moedigen mee te zoeken, leert het hoe belangrijk het is om goed op je spullen te passen. En als je succes hebt, bespaar je jezelf tijd en geld, en verbeter je je ecologische voetafdruk.

Voor meer tips om de milieu-impact van je spullen te verminderen, lees onze toptips om kleding langer mee te laten gaan.

De beste tips om kleding langer mooi te houden

Er is geen erger gevoel dan een kledingstuk uit de was te halen en te moeten constateren dat het gekrompen, verkleurd of verbleekt is. 

Het vervangen van kleding is niet alleen duur maar heeft ook een milieukost. Uit onderzoek van het VITO blijkt dat de gemiddelde Europeaan jaarlijks 11,3 kg textielafval produceert, goed voor 5,8 miljoen ton textielafval per jaar in Europa. Wereldwijd is de mode-industrie verantwoordelijk voor maar liefst 10 procent van alle broeikasgasemissies. Het is dus belangrijk dat we goed zorgen voor de kleren die we hebben zodat ze zo lang mogelijk meegaan. 

Hier hebben we onze beste tips verzameld om je te helpen je kleding langer mooi te houden: 

Kwaliteit boven kwantiteit 

Kies waar mogelijk voor minder kledingstukken van een hogere kwaliteit dan voor veel goedkope artikelen. Goedkopere kledingstukken zijn vaak gemaakt van synthetische stoffen, zoals polyester of nylon. Deze verslijten veel sneller dan natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen. Ze hebben ook een negatief effect op het milieu omdat ze een soort plastic zijn. 

Laat de wasmachine niet te vol lopen 

Door je wasmachine te vol te laden, zullen je kleren niet alleen niet goed gewassen worden maar zullen ze ook tegen elkaar wrijven. Deze wrijving kan schade en het vervagen van kleuren veroorzaken. Je kleren zullen ook makkelijker in een strakke bal terechtkomen, wat lastig te ontwarren is en de stof zwaarder belast. 

Verminder de hoeveelheid wasmiddel 

Wanneer je grote hoeveelheden wasmiddel gebruikt, verhoog je de kwetsbaarheid van stoffen zoals lycra en zorg je ervoor dat ze stijf of broos worden. Dit is vooral het geval bij kledingstukken zoals sportkleding en rekbare jeans of leggings. Wasverzachter is eerder een ‘nice to have’ dan een noodzaak, dus sla het over voor fragiele artikelen en gebruik het alleen in kleine hoeveelheden voor slijtvaste stoffen zoals katoen. 

Was donkere kleding binnenstebuiten 

Om te voorkomen dat donkere kleding verbleekt, moet je ze altijd binnenstebuiten wassen. Dit werkt ook voor t-shirts met prints om te voorkomen dat de print gaat barsten en vervagen. Als je kleding aan de waslijn droogt, hang ze dan binnenstebuiten op om te voorkomen dat de zon ze verbleekt en vlekken van verkleuring veroorzaakt.

Vouwen in plaats van ophangen 

Wanneer je zware stoffen ophangt, zoals wollen truien, kan de stof uitrekken en misvormen. Door artikelen langs de naden te vouwen, voorkom je dit en voorkom je bovendien ook kreukels. 

Was denim niet onnodig 

Denim hoeft niet na elke draagbeurt gewassen te worden. Te veel wassen tast de stof aan en na verloop van tijd wordt de jeans dunner. Om je kledingstukken op te frissen tussen wasbeurten door, kan je ze in de badkamer hangen terwijl je doucht – de stoom geeft ze een nieuw leven. Je kan je jeans ook in een plastic zak in de vriezer leggen om eventuele bacteriën te doden. 

Vermijd de wasdroger

Een droogkast kan zeker nuttig zijn. Handdoeken drogen in de droger is bijvoorbeeld een prima manier om ze zacht en donzig te houden. Maar het kan ook de vezels in kleding afbreken en ze laten krimpen. Gebruik in plaats daarvan een waslijn. Zo bespaar je ineens elektriciteit waardoor ook je rekening daalt en wat het milieu ten goede komt. 

Gooi schoenen niet op een hoop

Het is heel verleidelijk om na een lange dag op school of op het werk thuis te komen en je schoenen op een hoopje bij de deur te gooien waar je ze hebt uitgetrokken. Dit kan je schoenen echter beschadigen, waardoor ze gaan kreuken of geplet worden. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat ze veel sneller verouderen dan normaal. Bewaar je schoenen in plaats daarvan netjes op een schoenenrek en vermijd de verleiding om ze op elkaar te stapelen. 

Voor meer tips om de impact van je spullen op het milieu te beperken, lees je onze tips om te voorkomen dat spullen zoek geraken.

Scholen uit voor de zomer – Leuke activiteiten om met de kinderen te doen


De zomervakantie staat voor de deur, of je zomer nu vol actie of ontspannen is, we hebben een aantal ideeën om de kinderen deze zomer vrolijk en geëntertaind  te houden.

Ga naar het strand

Wat is er leuker dan een dagje strand, als het weer het natuurlijk toelaat. Hoewel we niet kunnen garanderen dat de zon zal schijnen, zijn we er zeker van dat de kinderen het leuk zullen vinden om zandkastelen te bouwen, in de zee te zwemmen en buiten in de zon en frisse lucht te zijn.

Ga picknicken

Geniet met familie en vrienden van een heerlijk dagje in de zon. Breng de kinderen naar een schilderachtige plek met al je favoriete snacks en geniet van het buitenleven. Maak er een dag van en maak een lange wandeling om wat van die extra energie te verbranden. Kijk hier eens
voor de nodige picknick inspiratie.

Maak wat lekkers

De zomer vraagt om ijs en wist je dat het verrassend eenvoudig is om het zelf te maken? De kinderen zullen er veel plezier aan beleven om het te maken en ze zullen zeker genieten om het te eten! Je kunt veel eenvoudige ijsrecepten online vinden, zoals deze

Stel een uitdaging in

Het kan zoiets simpels zijn als het bereiken van tienduizend stappen per dag of het leren van een nieuwe dansroutine of zelfs het lezen van hun favoriete boek. Ouders kunnen het educatief of activiteiten gericht maken of beide als ze dat willen! Tijdens de zomervakantie kleine uitdagingen aangaan is een geweldige manier om de kinderen betrokken en gefocust te houden terwijl ze niet naar school gaan.


En vergeet niet dat als ze allemaal klaar zijn om weer naar school te gaan, wij er zijn voor al uw label behoeften!

Volg My Nametags op Facebook & Instagram voor ons laatste nieuws, WIN acties en nog veel meer.

5 Top tips voor het aanbrengen van instrijk labels

Kinderen hebben de neiging om kleding te verliezen. Ze krijgen het warm, dus trekken ze hun trui uit en laten die in de speeltuin liggen. Of ze gaan naast hun vriend(in) zitten en verwarren soms hun kledingstuk met dat van hen. Het is normaal! Maar het blijft vervelend als je deze week een derde pet moet kopen… En dáár komen onze instrijk labels om de hoek kijken!

Truien, t-shirts, broeken, jassen, petten, alles wordt geïdentificeerd. Onze instrijk labels zijn een leuke, gemakkelijke manier om alle kleding en uniformen van uw kind te labelen. De naamlabels zijn waterdicht, kunnen in de wasmachine, droger en zijn ontworpen om de dagelijkse activiteiten van een kind te doorstaan. We zijn ook het enige labelbedrijf dat u 10 jaar garantie biedt.

Hoewel onze instrijk labels snel en gemakkelijk aan te brengen zijn, wilden we enkele van onze beste tips delen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit de instrijkbare naamlabels haalt en dat ze lang blijven zitten.

1.  Zorg ervoor dat de kleding strijkbaar is voordat u de labels aanbrengt.

Instrijk labels hebben veel warmte nodig om correct te worden aangebracht en sommige stoffen, zoals acryl of andere synthetische materialen, kunnen dergelijke hitte niet weerstaan, dus raden we u aan de instrijk labels niet op deze materialen te gebruiken. Als u toch het risico wilt nemen, kunt u de temperatuur van het strijkijzer verlagen en de labels langer op het item strijken, maar dit werkt misschien niet altijd.

2. Zet de stoomstand van het strijkijzer uit

Tegenwoordig gebruiken alle strijkijzers de stoomstand, maar het water van de stoom kan in de smeltlijm van de labels komen en deze verzwakken, dus zet deze uit. Het is ook het vermelden waard dat het siliconenpapier waterdicht is, dus de stoom zal waarschijnlijk naar boven komen en uw hand bezeren. Als u de stoomstand uitschakelt, kan het zijn dat het strijkijzer niet op de maximale temperatuur verwarmt. Als dit het geval is, laat u het water in het strijkijzer weglopen zodat het de hoogste temperatuur kan bereiken.

3. Plaats het label voorzichtig op de kleding en zorg ervoor dat u het siliconenpapier gebruikt.

Het is belangrijk om het meegeleverde siliconenpapier te gebruiken om ervoor te zorgen dat de labels niet smelten en aan uw strijkijzer plakken. Plaats het siliconenpapier gewoon over het zorgvuldig geplaatste label en probeer het strijkijzer zo min mogelijk te verplaatsen.

4. Verhoog de temperatuur tot de maximale temperatuur

Door op de labels te strijken, smelt u in feite de smeltlijm op de stof, dus u moet ervoor zorgen dat de temperatuur van uw strijkijzer hoog genoeg is. U wilt het strijkijzer op ‘hoog vuur’ hebben, wat bij de meeste strijkijzers betekent dat u de drie stippen of een linnen/katoen instelling moet selecteren, hoe dan ook, de maximale draaiknop zou het moeten doen! Als u een nieuwer of goedkoper strijkijzer hebt dat niet heet genoeg wordt, dient u ervoor te zorgen dat u het iets langer vasthoudt. Gewoonlijk ligt de ideale temperatuur voor het hechten van de smeltlijm rond de 150-170 °C.

5. Pas de tijd die u op het label strijkt aan op uw strijkijzer

Als uw strijkijzer op de hoogste stand niet de aangegeven temperaturen bereikt, moet u deze iets langer vasthouden. Zoals we in het vorige punt vermeldden, zal uw strijkijzer de smeltlijm met succes smelten wanneer het een temperatuur van 150 tot 170 °C bereikt en u het 8-15 seconden vasthoudt, maar strijkijzers zijn niet allemaal hetzelfde, dus u dient het misschien iets langer vast te houden. Vooral nieuwere of goedkopere strijkijzers worden vaak niet heet genoeg, dus als u na het aanbrengen van een eerste label merkt dat het niet goed plakt, probeer het dan langer vast te houden, maar vergeet niet te controleren of de stof bestand is tegen de temperatuur.

Wanneer u het eenmaal onder de knie hebt, zult u zien dat u niets anders meer wilt gebruiken, labels die niet blijven zitten of het tijdrovende naaiwerk, behoren tot het verleden!

Hoe het labelen van een speelgoedrotatie creativiteit en focus bevordert

Gastbericht door Dawn Castell

Er is nooit genoeg speelgoed. Kinderen hebben misschien zo veel speelgoed dat het uit hun speelkamer barst, maar ze denken dat ze meer nodig hebben. De waarheid is dat ze dat speelgoed gewoon moeten laten roteren. Het is een kunst om speelgoed te labelen en een speciale speelgoedrotatie te creëren. Creativiteit en focus vloeien terwijl ze “nieuw” speelgoed in handen krijgen. Jij kunt de rommel opruimen en glimlacht omdat je niet nog meer troep hoeft te kopen. Iedereen wint.

Waarom het belangrijk is om speelgoed te laten roteren

Een “baby mijlpaal grafiek” zal u vertellen dat kinderen zo jong mogelijk leren om van speelgoed te houden. Ze beginnen op speelgoed te kauwen en met dingen te friemelen als ze een paar maanden oud zijn. Als ouder begin je speelgoed te kopen om deze vreugde tot leven te zien komen. Ergens in het midden van de vreugde, merk je dat er gewoon te veel speelgoed is. Als je een rotatiesysteem maakt, zul je beginnen merken dat die vreugde er nog steeds kan zijn zonder de rommel. Kinderen hebben een vermogen tot een dieper gevoel van spelen. Ze raken niet gestrest van te veel keuzes. Ze zijn in staat om creatief te zijn met wat er voor hen ligt. Roteren van speelgoed is het vereenvoudigen van ieders wereld en tegelijkertijd speelgoed beschikbaar houden op een beheersbaar niveau.

Minder speelgoed leidt tot een grotere glimlach

Het lijkt misschien gek om te denken dat minder speelgoed daadwerkelijk overprikkeling vermindert. Als kind dacht u misschien dat te veel speelgoed de perfecte wereld was. De waarheid is dat een kleinere hoeveelheid speelgoed leidt tot creatiever spel. Als je een nieuwe speelgoedronde inlegt, is je kind waarschijnlijk al veel van dat speelgoed vergeten. Zij zien het speelgoed op een andere manier. Ze zullen u ook niet om meer bedelen.

Speelgoed uitstallen

Speelgoed opruimen terwijl de kinderen nog aan het spelen zijn, is vaak net als opruimen tijdens een tornado. In plaats van al uw speelgoed op specifieke plaatsen op te bergen, kunt u verschillende speelstations inrichten. U kunt een specifieke speelplek inrichten met auto’s, een verkleedplek en een plek om te knutselen. Je kunt een klein leeshoekje maken. Als u eenmaal roteert met speelgoed , kunt u nieuwe stations maken of deze stations weer aanvullen. Door het speelgoed afwisselend uit te stallen, stimuleer je de kinderen om hun speelgoed op een creatieve manier te gebruiken. Het is ook makkelijker om de rommel bij te houden.

Tijd om na te denken

Het afwisselen van speelgoed kan u verrassen. Je merkt misschien dat het kind de aandacht vestigt op veel te veel speelgoed. Veel ouders kopen hier en daar een speeltje voor een kind. Als je eenmaal begint te graven in de bakken om nieuwe speelgoedstations in te richten, zie je 100 Hot Wheels auto’s. Dit geld had gebruikt kunnen worden voor zinvoller speelgoed. Je begint na te denken over het speelgoed dat nooit gebruikt wordt. De kinderen bedelen er misschien om, maar het belandt in de prullenbak. Het maken van een speelgoedrotatie zal je helpen realiseren welk speelgoed echt belangrijk is.

Koppel samen

Het is een goed idee om je speelgoed in groepen te zetten zodat je het makkelijk kunt laten roteren. Zet speelgoed zoals boeken, kostuums, puzzels, motoriek speelgoed, poppen, en bouwspeelgoed bij elkaar. U kunt dit gemakkelijk sorteren in bakken om het om de paar weken te vervangen. De kinderen hebben misschien speelgoed waar ze dol op zijn en waar ze een paar weken niet zonder kunnen, dus dat kan een uitzondering zijn. Als u niet meer weet welk speelgoed het beste is voor welke leeftijd, kijk dan eens naar de mijlpalenkaart voor baby’s. Verschillende leeftijden van kinderen zullen genieten van verschillende soorten speelgoed in hun rotatie. Uw peuter houdt misschien van auto’s, terwijl uw vijfjarige misschien voor Lego gaat.

Kleintjes zullen hun “nieuwe” geroteerde speelgoed op prijs stellen. Ze zullen u niet zo vaak smeken om meer speelgoed in de winkel te kopen. Ze zullen hun fantasie en creatieve vaardigheden laten zien. U zult glimlachen om de organisatie en netheid van uw huis. Geniet van elk moment waarop zij spelen en u met een glimlach toekijkt hoe zij leren en groeien.

ZAMEL GELD IN VOOR JE SCHOOL OF KINDERDAGVERBLIJF MET MY NAMETAGS!

De school en crèche is waar het allemaal begint. Waar je je eerste stappen in de wereld zet. Het is dus niet meer dan normaal dat we deze plaatsen zo goed mogelijk willen maken voor onze kinderen. Zou het niet geweldig zijn als er een manier was om iets terug te doen voor deze plaatsen die ons gevormd hebben, om ze te helpen onderhouden en verbeteren?

Wij willen graag helpen!

My Nametags is er trots op een zeer succesvol fondsenwervingsprogramma te hebben en wij willen dit graag onder de aandacht brengen! Het is de perfecte match, want onze naamlabels zijn essentieel voor scholen en kinderdagverblijven. My Nametags labels zijn een geweldige manier om de items van uw kinderen te personaliseren – ze zijn kleurrijk, bestendig, kunnen worden gewassen – alles wordt geïdentificeerd, van briefpapier tot alle soorten kledij! U kunt de labels volledig personaliseren door de achtergrond, het pictogram, het lettertype en de letterkleur te kiezen. Op de etiketten passen tot 3 regels tekst, sommige ouders kiezen alleen de naam van het kind, anderen voegen de achternaam, de klas en het telefoonnummer van de ouders toe. Velen zullen zelfsde naam van de school toevoegen om er zeker van te zijn dat de verloren voorwerpen daar worden teruggebracht.

Hoe kunt u meedoen?

Om mee te doen en geld in te zamelen voor je school, hoef je je alleen maar aan te melden. Wij geven je dan een unieke “School ID” die je promoot. Elke keer dat iemand die School ID gebruikt om een aankoop te doen, krijg jij automatisch een bedrag op dit ID. Via ons fondsenwervingsprogramma kan de ouderraad van uw school of de groep ouders die u op deze school kent, 24% van het totaalbedrag van elke bestelling ontvangen.Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mynametags.be. Als u meer informatie wilt, als u zich wilt aanmelden of als u onze pads wilt aanvragen.

Eenvoudige en gemakkelijke traktaties om met Pasen te maken

This image has an empty alt attribute; its file name is mother-with-son-mixing-melted-chocolate-bowl.jpg

Pasen komt nu snel dichterbij, wat betekent dat er extra veel chocola in onze huizen te vinden zal zijn in de komende weken en daarna. U kunt misschien wat moeite hebben bij het bedenken van leuke en boeiende dingen die u kunt doen om de kinderen tijdens de schoolvakantie lekker bezig te houden. Daarom hebben we enkele ideeën voor heerlijke en eenvoudige lekkernijen samengesteld welke u deze Pasen samen met uw kinderen kunt maken.

Rocky Road

Een heerlijke traktatie die gemakkelijk te maken is en heerlijk smaakt. U kunt er ook wat fruit aan toevoegen zoals rozijnen en kersen om het een beetje gezonder te maken. De kinderen zullen het heerlijk vinden om hun overgebleven chocolaatjes en traktaties hiervoor te gebruiken. Probeer dit eenvoudige recept en geniet ervan!

Rijst Krispies Cakejes

Een klassieke Amerikaanse traktatie en heel gemakkelijk te maken. Het zal zeker lukken en u zult begrijpen waarom het zo populair is als u het eenmaal geprobeerd hebt. Dit zal een favoriet zijn bij de kinderen, ze zullen er net zo van genieten bij het maken ervan als om er van te proeven. U kunt het nog creatiever aanpakken door er marshmallows of geleisnoepjes aan toe te voegen. Bekijk dit recept om aan de slag te gaan.

Paasei Koekjes

Koekjes zijn altijd een favoriet en de kinderen zullen het geweldig vinden om deze traktaties met Paas-thema te maken. Er gaat niets boven warme koekjes rechtstreeks uit de oven! Deze zijn heel gemakkelijk te maken en een beetje een gezondere optie voor onze andere suggesties. Bekijk dit snel en eenvoudige recept.

Ijs

Nu de dagen (iets) warmer worden, hebben we het perfecte excuus om te genieten van ijs. Waarom zou u het niet in een paasei serveren? Bovendien kunt u er meer dingen aan toevoegen: meer chocola, fruit, snoep, de de keuze is aan u! Dit recept is heel leuk om te bereiden en de kinderen zullen het net zo leuk vinden om het samen te stellen als om het te proeven als eindproduct!

U kunt online nog veel meer recepten en demonstratievideo’s vinden.

Gaat u deze Pasen aan de slag met bakken? Indien u dat doet, zouden we de creaties en resultaten heel graag willen zien, tag ons op Facebook en Instagram.

7 eenvoudige manieren om de kamer van uw kind te transformeren

Ziet de kamer van je kind er al een tijdje hetzelfde uit? Een plek die uw kinderen leuk vinden en waar ze zich prettig voelen, is ongelooflijk belangrijk, zeker nu ze er zoveel tijd in doorbrengen. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om de kamer van uw kind creatiever en comfortabeler te maken. 

1 – Maak een tekentafel!

2 – Herschikken – verplaats het bed naar de andere kant van de kamer, laat het bureau naar een andere kant wijzen, het vloerkleed in het midden van de kamer in plaats van de zijkant – verander het! 

3 – Verwen uw kinderen – Vraag uw kinderen hoe ze willen dat hun ruimte eruitziet – zelfs als u niet bereid bent hun kamer in een zandbak te veranderen of alle muren fel oranje te schilderen, zult u waarschijnlijk een compromis kunnen vinden en inspiratie krijgen van wat ze willen. 

4 – Update – Na een tijdje naar dezelfde dingen en dezelfde kleuren te hebben gekeken, is het leuk om ze een nieuwe look te geven. Haal wat verf en update de meubels in de kamer van je kind – witte laden worden groen, de kledingkast heeft nu bloemen – er is zoveel dat u kunt doen! 

5 – Patronen! Koop wat gekleurde tape (Washi-tape is geweldig) en wees creatief. Je kunt ze gebruiken in plaats van kaders, om zo een ​​patroon op laden te maken. Het is zo’n eenvoudige manier om dingen een leukere uitstraling te geven. 

6 – Verwissel de saaie ladeknoppen voor een paar funky nieuwe. 

7 – Wees creatief met muurstickers! – Hebt u alle thema’s gezien die we op onze site beschikbaar hebben? En als u echt iets leuks wilt, kunt u deze door elkaar gebruiken – wolken met stippen en opeens sneeuwt het in de kamer. Er zijn zoveel leuke combinaties mogelijk, bekijk hier onze muurstickers. 

Pas echter op, u wilt het vooral niet te leuk maken 😉 – u zult nog genoeg ‘Ik wil mijn kamer niet uit’ horen als ze hun tienerjaren bereiken … 

Carnaval Hoofddecoratie

Stap 1 – Teken uw ontwerp

Stap 2 – Knip uit

Stap 3 – Lijm en versier

Stap 4 – Plak/tape veren

*een beetje hulp bij stap 4 – veren DIY:

Paper Plate Dreamcatcher Project | Woo! Jr. Kids Activities

Stap 5 – Maak het stevig en geef het wat extra sprankeling

Stap 6 – Plak/tape samen

Klaar !