7 eenvoudige manieren om de kamer van uw kind te transformeren

Ziet de kamer van je kind er al een tijdje hetzelfde uit? Een plek die uw kinderen leuk vinden en waar ze zich prettig voelen, is ongelooflijk belangrijk, zeker nu ze er zoveel tijd in doorbrengen. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om de kamer van uw kind creatiever en comfortabeler te maken. 

1 – Maak een tekentafel!

2 – Herschikken – verplaats het bed naar de andere kant van de kamer, laat het bureau naar een andere kant wijzen, het vloerkleed in het midden van de kamer in plaats van de zijkant – verander het! 

3 – Verwen uw kinderen – Vraag uw kinderen hoe ze willen dat hun ruimte eruitziet – zelfs als u niet bereid bent hun kamer in een zandbak te veranderen of alle muren fel oranje te schilderen, zult u waarschijnlijk een compromis kunnen vinden en inspiratie krijgen van wat ze willen. 

4 – Update – Na een tijdje naar dezelfde dingen en dezelfde kleuren te hebben gekeken, is het leuk om ze een nieuwe look te geven. Haal wat verf en update de meubels in de kamer van je kind – witte laden worden groen, de kledingkast heeft nu bloemen – er is zoveel dat u kunt doen! 

5 – Patronen! Koop wat gekleurde tape (Washi-tape is geweldig) en wees creatief. Je kunt ze gebruiken in plaats van kaders, om zo een ​​patroon op laden te maken. Het is zo’n eenvoudige manier om dingen een leukere uitstraling te geven. 

6 – Verwissel de saaie ladeknoppen voor een paar funky nieuwe. 

7 – Wees creatief met muurstickers! – Hebt u alle thema’s gezien die we op onze site beschikbaar hebben? En als u echt iets leuks wilt, kunt u deze door elkaar gebruiken – wolken met stippen en opeens sneeuwt het in de kamer. Er zijn zoveel leuke combinaties mogelijk, bekijk hier onze muurstickers. 

Pas echter op, u wilt het vooral niet te leuk maken 😉 – u zult nog genoeg ‘Ik wil mijn kamer niet uit’ horen als ze hun tienerjaren bereiken … 

Carnaval Hoofddecoratie

Stap 1 – Teken uw ontwerp

Stap 2 – Knip uit

Stap 3 – Lijm en versier

Stap 4 – Plak/tape veren

*een beetje hulp bij stap 4 – veren DIY:

Paper Plate Dreamcatcher Project | Woo! Jr. Kids Activities

Stap 5 – Maak het stevig en geef het wat extra sprankeling

Stap 6 – Plak/tape samen

Klaar !

Read more about ..

Het nieuwe jaar had de neiging om ons aan het denken te zetten en te laten reflecteren en om ons naar nieuwe dingen te laten streven. Waarschijnlijk heb je een aantal goede voornemens – sommigen zal je behouden, anderen vergeet je, in sommigen word je beter, maar niet zo goed als je zou willen. Als een van uw voornemens inhoudt dat u meer bewust wilt zijn van uw keuzes en de impact die ze hebben op het milieu, hebben we speciaal voor u 21 eenvoudige manieren verzameld om in 2021 groener te worden. 

1 – Recycle alles. U denkt waarschijnlijk ‘maar ik recycle al’, maar neem even de tijd om er echt over na te denken of u zoveel mogelijk recycled en of u het correct doet. Het kan zelfs helpen om een ​​diagram te maken van wat waar naartoe gaat (of beter nog, vraag uw kinderen om er een voor u te tekenen!) En dit op de vuilnisbakken te plakken. 

2 – Plant een kleine tuin in de achtertuin of op de vensterbank. Het hoeft niet super ingewikkeld te zijn – begin met wat kruiden: basilicum, munt… voordat u het weet, kweekt u uw eigen tomaten en sla! Het is een geweldig gevoel om iets te eten dat je zelf hebt verbouwd. 

3 – Verzamel regenwater om uw kamerplanten en tuin water te geven – dit is zo eenvoudig en toch doen de meesten van ons er niet de moeite voor. Maar we mogen niet vergeten dat zelfs water hergebruikt kan worden! 

4 – Was uw wasgoed in koud water in plaats van warm. 

5 – Schakel uw gloeilampen over op meer energiezuinige typen.  

6 – Gebruik zo lang mogelijk natuurlijk licht en doe de lichten uit wanneer u de kamer verlaat. 

7 – Ga papierloos! Tegenwoordig biedt bijna elk bedrijf u de mogelijkheid om via sms of e-mail te worden benaderd in plaats van per brief. Denk aan al het papier dat u bespaart door u af te melden voor brieven die ongelezen zijn en toch direct in de prullenbak worden gegooid … 

8 – Loop, ren, fiets! Als u de reis kunt maken door te wandelen of te fietsen, doe dat dan. U krijgt wat beweging EN u helpt het milieu. 

9 – Investeer in een herbruikbare koffiekop. Alles wat maar één keer wordt gebruikt en wordt weggegooid, moet worden vermeden. Dus in plaats van naar een coffeeshop te gaan en een afhaalkoffie in een papieren beker te krijgen, neemt u uw herbruikbare beker mee en vraagt ze gewoon om die te vullen. Sommige coffeeshops bieden zelfs een soort beloning als u dit doet. 

10 – Gebruik herbruikbare zakken. Ze passen gemakkelijk in uw tas, dus dat kan altijd. Wees voorbereid en behalve milieuvriendelijk zijn ze ook resistenter en comfortabeler in gebruik. 

11 – Geen plastic wegwerpflessen meer! Gebruik hiervoor in de plaats herbruikbare waterflessen. Geef ze een funky kleur en versier ze zelf met stickers om ze wat persoonlijker te maken.   

12 – Hergebruik papier: dubbelzijdig bedrukken of de achterkant van het gebruikte papier gebruiken – geweldig voor kindertekeningen of ‘to do’ lijstjes. 

13 – Vervang uw wegwerp katoenen rondjes door herbruikbare 

14 – Verwissel papieren servetten voor stoffen servetten – die uw tafel er nog leuker uit kunnen laten zien! 

15 – Verminder voedselverspilling. Koop niet zomaar een hele hoop om het vervolgens te vergeten en erachter komen dat het bedorven is.  Als u dingen opbergt, neem dan even de tijd om na te denken over waarvoor u waarvoor gaat gebruiken en voor hoelang elk product houdbaar is. Plan uw maaltijden dan rond het voedsel dat als eerste gegeten moet worden. Vries fruit en groenten in welke u wellicht niet direct gebruikt voordat ze bederven. Indien u een verkeerde inschatting hebt gemaakt, denk dan aan een plan B,  gebruik producten die wat slap zijn geworden voor smoothies of om te bakken bijvoorbeeld.  

16 – Wikkel niet al uw restjes in plasticfolie of aluminiumfolie maar gebruik in plaats daarvan glazen bakjes. 

17 – Start een compostbak. U kunt het voor uw eigen tuin gebruiken of u kunt het aan iemand geven die er goed gebruik van kan maken. U kunt online vast een gemeenschapstuin opsporen bijvoorbeeld en de compost doneren, de mensen zullen u dankbaar zijn!  

18 – Koop tweedehands – of dit nu kleding of huishoudelijke artikelen zijn. Iets een tweede of derde leven geven, vermindert drastisch de koolstof voetafdruk. 

19 – Daaropvolgend; doneer wat u niet gebruikt of nodig hebt, zodat uw items een tweede leven vinden. 

20 – En u hoeft niet altijd te kopen – in plaats daarvan is lenen ook geweldig omdat u geld, middelen en ruimte bespaart! Denk aan de laatste keer dat u een ruimte hebt opgeruimd – hoeveel items had u daarvan weggedaan en waren gekocht voor een specifiek doel en werden maar 1x gebruikt?  

21 – Label uw items – dit zorgt ervoor dat u ze niet verliest, wat betekent dat u minder opnieuw zult kopen en dus minder middelen zult gebruiken.

Als u aan uw reis begint om meer groen te worden, zult u zich realiseren hoe eenvoudig sommige dingen te doen zijn. Meestal is het meer opzettelijk met de dingen bezig zijn die u consumeert en hoe u ze consumeert. Blijf dus goed op de hoogte en informeer anderen. Volg enkele duurzaamheidspagina’s en blogs – dat betekent niet dat u er elke dag over dient te lezen, maar het zou op uw radar moeten staan. Het is essentieel dat we continu zoeken naar manieren om te verbeteren, dat we het woord verspreiden en dat we lesgeven aan de volgende generatie. 

Onze labels zijn antibacterieel


We zijn ons er steeds meer van bewust geworden hoe snel en gemakkelijk ziektekiemen zich kunnen verspreiden. Met dat in gedachten, begonnen we na te denken over wat onze kinderen precies doen waardoor ze in gevaar zouden kunnen komen en het delen van items staat bovenaan de lijst. Schrijfwaren die kinderen naar school brengen en dag in dag uit gebruiken: pennen, kleurpotloden, linialen en rekenmachines behoren tot de meest gedeelde items tussen kinderen. Het labelen van elk item is belangrijker dan ooit tevoren. Labels helpen uw kinderen niet alleen hun bezittingen te identificeren, maar ook om u wat extra gemoedsrust te geven, zijn My Nametags labels nu ook antibacterieel.

Onze labels zijn antibacterieel getest door Industrial Microbiological Services en hebben een certificaat ontvangen onder ISO 22196 (Meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). We bedekken al onze labels met een antibacteriële coating op zilverbasis die alle bacteriën of microben die zich op het oppervlak van de labels bevinden, zullen doden.

Onze labels zijn niet alleen antibacterieel, maar ook slijtvast, wasmachine- en vaatwasmachinebestendig en bestand tegen de ontberingen van het alledaagse schoolleven, wat betekent dat ze perfect op vrijwel alles te gebruiken zijn. Schrijfgerei, broodtrommels, schooluniformen, mondkappen – alles wordt geïdentificeerd!

Bezoek onze website om uw eigen set labels te ontwerpen.

Metallic Ministickers

Match uw labels met het feestelijke seizoen en uw gedachte!

Wanneer de kerstverlichting weer wordt opgehangen en de bomen worden versierd en de liederen worden gezongen, dan is het weer tijd dat onze metallic ministickers tevoorschijn komen. Alles ziet er mooier uit wanneer het glimt en dat geldt ook voor onze stickers! Onze reeks van Metallic Ministickers voegen een extra laagje klasse en verfijning toe aan al uw items.

We hebben 4 sets waaruit u kunt kiezen. ‘Kerstmis’ in kerstkleuren zoals rood, groen, goud en zilver. ‘Actief’ onze coolere set in een reeks van groene en blauwe kleuren. Onze warmere set ‘ Morgenrood’ in de kleuren roze, paars, blauw en groen. En natuurlijk de meest glanzende stickers van allen; ‘Mat’ in roze, zilver, paars en lichtblauw met een zilveren gloed.

Laat ons zien hoe uw metallic stickers eruit zien, tag ons in uw foto’s op Instagram en Facebook!

De Nieuwe Klaslokalen

Terug naar school gaan, zal dit jaar wat anders zijn – maar dat betekent niet dat we er niet het beste van kunnen maken.  

Neem een kijkje hoe klaslokalen over de hele wereld zich aanpassen en vernieuwen om een ongewone situatie plezierig te maken! 

  • Door sociale afstand te creëren met leuke hoeden:
  • Door de saaie en misschien enge tafels om te bouwen tot vrachtwagens met hygiëne schermen:
  • Door kinderen te laten inzien hoe leuk het is om elkaar weer te zien en ieder z’n eigen spullen te hebben, dus voortaan geen gevecht wie wat eerst gebruikt!

We willen allemaal graag terug naar normaliteit: erop uitgaan wanneer we willen, elkaar omhelzen en knuffelen, ademen zonder enige zorgen, maar omdat dit nog wel wat langer zou kunnen duren dan we eigenlijk hopen, is het maar beter om goed voorbereid te zijn op de nieuwe omstandigheden.

Mensen kunnen zich bijzonder goed aanpassen – kinderen in het bijzonder excelleren hierin. Dus met het terug naar school gaan; in plaats van zich zorgen te maken en in paniek te raken en focussen op zaken waar we nu juist geen controle over kunnen houden, passen we ons simpelweg aan en maken we er het beste van in een onzekere en onvoorspelbare situatie.  

Hebt u ideeën of tips over hoe de aanvang van het nieuwe schooljaar er voor kinderen leuker op te maken? Laat het ons weten!

Terug naar School – Het Belang van Labelen

De terugkeer naar school dit jaar, voor sommigen na een extra lange periode, kan voor een aantal onder u tegelijk een beetje zorgelijk zijn. Hoeveel maatregelen tegen Covid-19 zullen er door scholen realistisch gezien geïmplementeerd kunnen worden – zullen kinderen de afstand tussen elkaar weten te houden? Zullen ze hun handen regelmatig wassen terwijl u het thuis misschien nauwelijks van ze gedaan krijgt?

Weer terug naar school gaan dit jaar zal zeer zeker een hele nieuwe ervaring zijn voor u en uw kinderen. Mensen zijn zich er zeer bewust van nu hoe snel en makkelijk bacteriën zich kunnen spreiden. Met dit in gedachte, denken we aan wat onze kinderen nu precies doen dat ze in gevaar kunnen brengen en spullen met elkaar delen staat bovenaan de lijst. Schoolspullen en schrijfgerei welke kinderen naar school brengen: pennen, potloden, linialen, slijpers, gummen en rekenmachines zijn de meest gedeelde items tussen kinderen. Maar het delen van spullen wordt niet meer zo gewaardeerd, nu betekent dat meer circulatie van bacteriën.

Het labelen van de spullen van uw kinderen heeft altijd zin gehad om de verloren spullen te minderen, maar nu heeft het nog een belangrijkere reden gekregen. Indien het makkelijker wordt voor kinderen om hun eigen spullen te onderscheiden, worden ze aangemoedigd om hun spullen voor zichzelf te houden en daarmee de spreiding van bacteriën tegen te gaan. De labels kunnen leuk en kleurrijk zijn en helpen een handje mee aan de veiligheid van uw kinderen.

Deze pandemie heeft een nieuw perspectief met zich meegebracht, we waarderen de plekken, die we niet hebben kunnen bezoeken, des te meer en ook de mensen die we juist graag dicht om ons heen hebben. Een stapje terug doen en echt de tijd nemen voor iets wat normaal gesproken vanzelfsprekend is, maar ook het in staat zijn om creatief te zijn en alternatieven te bedenken zodat we door kunnen blijven gaan. U kunt niet wachten totdat de kinderen weer naar school gaan, maar tegelijk moeten we ook bedachtzaam zijn en ons best doen om te zorgen voor ouders, broers en zussen, kinderen, vrienden, buren en iedereen om ons heen. Als simpele dingen zoals het labelen van spullen kunnen helpen, doe het!

Familie Zomer Staycations – Waarom ze geweldig zijn!

Staycations stijgen momenteel in populariteit vanwege redenen die buiten ons om gaan…. We bedoelen dat letterlijk, het is niet direct een bewuste keuze maar dit jaar meer een soort ‘default’ optie. Maar geen paniek, vakantie houden in eigen land of thuis kan net zo leuk zijn! We delen graag onze belangrijkste redenen met u waarom we gek zijn op Staycations  en waarom u dat ook zou moeten zijn!

ECO Vriendelijk

We hebben kunnen zien en kunnen ervaren hoeveel impact de lockdown op onze omgeving heeft gemaakt. Dit heeft u kunnen doen denken om meer eco bewust te zijn. Staycations zijn een goede manier om meer eco vriendelijk te zijn. Reizen met de trein, bus of auto hebben een veel lagere impact op de omgeving. U kunt rond uw stad wandelen en u beter voelen door te weten dat u de lucht helpt tegen vervuiling.

Lokale Bedrijven Ondersteunen

Covid-19 heeft ons allemaal verrast, terwijl dit voor sommige mensen vanuit huis werken betekenden, heeft het op een aantal bedrijven een enorme impact gehad. Zij waren niet meer in staat te continueren. Kleine, lokale bedrijven ondersteunen, is voor u een simpele manier om hen te helpen hun bedrijf overeind te houden. Ga naar dat ene restaurant bij u om de hoek waarvan u altijd al zei dat het er leuk uitzag, trakteer uzelf op die mooie jurk in de boetiek waar uw oog meerdere malen opviel. Zorg ervoor dat uw geliefde bakkerij waar u graag uw ontbijt haalt, open kan blijven doordat u er blijft komen – nu hebt u een extra excuus – ‘Ik help de bedrijven, ze hebben het nodig!’

Minder Stress

Voor een heel gezin koffers pakken, kan een stressvolle bezigheid zijn. Lijnvlucht restricties zoals de maat en gewicht van uw koffers, maar ook vloeistoffen welke u wel/niet mee mag nemen op reis, maken het idee van reizen, zelfs voor een vakantie, een stuk onaangenamer en minder ontspannend. Om het nog maar niet te hebben over hoe iedereen op het vliegveld te krijgen, door de vliegveld controle, iedereen bezig te houden terwijl u wacht om te boarden, iedereen bezighouden in het vliegtuig, naar het hotel gaan, uitpakken… De lijst is eindeloos. Een Staycation betekent niks van dit alles, u hoeft zich zelfs niet druk te maken om alles weer te moeten doorstaan op de terugweg! 

Kosten Effectief

Geen kostbare vliegtickets, visa of belastingen, betekent dat u aardig wat kunt besparen! U kunt ook op zoek gaan naar leuke familie aanbiedingen en pakketten welke momenteel aangeboden worden om zo de schoonheid van uw eigen woonplaats te ontdekken.

Huisdieren kunnen ook mee

Niemand vindt het leuk om hun huisdieren gedag te moeten zeggen wanneer ze weggaan of ze achter te moeten laten bij iemand die ze niet zo goed kennen. Met een Staycation is dit geen probleem! Veel campings, vakantiehuisjes en hotels zijn diervriendelijk zodat ze mee op familievakantie kunnen… ze verdienen het ook om verwend te worden! Het is extra fin wanneer de complete families samen kan zijn.

Hebben we u ervan overtuigd da teen familievakantie ook geweldig kan zijn? Laat ons weten wanneer dat zo is en of u nog andere tips kunt bedenken!

Volg ons op Instagram en Facebook voor speciale aanbiedingen, leuke tips en meer.

My Nametags is terug

My Nametags komt terug in volle kracht! Maar tegelijkertijd voorzichtig en bedachtzaam, al lerende hoe het beste om te gaan in deze nieuwe omstandigheden. Na een paar onzekere maanden waarbij vrijwel iedereen van kantoor vanuit huis werkte, komt ons team weer langzaam terug.

Hoewel we heel blij zijn om weer terug te zijn, zijn we ook best een beetje nerveus en doen we ons uiterste best om heel bewust en met extra voorzorg onze zaken goed in te richten om een zo veilig mogelijke plek voor ons team te creëren. Dit betekent natuurlijk een hele dosis aan handreinigingsmiddel, handen wassen en zo veel mogelijk afstand van elkaar te houden.  Er wordt niks meer geleend aan elkaar, wat het gebruik van onze Ministickers nog handiger maakt – niemand pikt elkaars pen meer in!

We zijn zeer bevoorrecht met ons grote kantoor dat alle medewerker een eigen ruime werkplek biedt en met wat kleine aanpassingen hebben we toch een werkplek kunnen creëren die zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.  Dozen zijn verplaatst en opgestapeld tussen de verschillende werkplekken en iedereen is verdeeld over vier teams. Op deze manier zorgen we ervoor dat teams onderling niet met elkaar in contact komen.

De zomer is onze drukste periode, mensen zijn altijd onderweg en wij zorgen er voor door hard te werken, dat uw labels zo snel mogelijk bij u terechtkomen. Deze zomer zal niet anders zijn.

Hoewel we op kantoor nu anders te werk gaan, zal onze prioriteit hetzelfde blijven, namelijk dat u de beste service en naamlabels ontvangt. Blijf veilig, blijf positief

Maxistickers

Spullen zijn eenvoudiger te houden wanneer er geen onduidelijkheid bestaat over wie ze toebehoren. Met onze nieuwe Maxistickers wordt dat overduidelijk!

Ze komen in verschillende maten, verschillende vormen en verschillende thema’s. Eén set bestaat uit 21 leuke en veelzijdige labels die de boeken en schooltas van uw kind eruit laten springen.

Geen monsters meer onder hun bed, ze leven nu in de lunchtrommel van uw kind! Terwijl de eenhoorns naar de sterren kijken, vindt
uw kind zijn waterfles terug. De Maxistickers zijn op afstand goed zichtbaar en heel eenvoudig te bevestigen. Zorg ervoor dat spullen weer terug naar huis komen!

Nieuwe thema’s, nooit eerder gezien en elke label ziet er anders uit; zo veel variëteit! Ze zijn cirkelvormig, vierkant en rechthoekig, u ontvangt ze allemaal in één set.

Vertel ons hoe u uw Maxistickers gebruikt!

Tag ons in uw foto’s op Instagram of vertel ons op Facebook wat u ervan vindt.