Familie Zomer Staycations – Waarom ze geweldig zijn!

Staycations stijgen momenteel in populariteit vanwege redenen die buiten ons om gaan…. We bedoelen dat letterlijk, het is niet direct een bewuste keuze maar dit jaar meer een soort ‘default’ optie. Maar geen paniek, vakantie houden in eigen land of thuis kan net zo leuk zijn! We delen graag onze belangrijkste redenen met u waarom we gek zijn op Staycations  en waarom u dat ook zou moeten zijn!

ECO Vriendelijk

We hebben kunnen zien en kunnen ervaren hoeveel impact de lockdown op onze omgeving heeft gemaakt. Dit heeft u kunnen doen denken om meer eco bewust te zijn. Staycations zijn een goede manier om meer eco vriendelijk te zijn. Reizen met de trein, bus of auto hebben een veel lagere impact op de omgeving. U kunt rond uw stad wandelen en u beter voelen door te weten dat u de lucht helpt tegen vervuiling.

Lokale Bedrijven Ondersteunen

Covid-19 heeft ons allemaal verrast, terwijl dit voor sommige mensen vanuit huis werken betekenden, heeft het op een aantal bedrijven een enorme impact gehad. Zij waren niet meer in staat te continueren. Kleine, lokale bedrijven ondersteunen, is voor u een simpele manier om hen te helpen hun bedrijf overeind te houden. Ga naar dat ene restaurant bij u om de hoek waarvan u altijd al zei dat het er leuk uitzag, trakteer uzelf op die mooie jurk in de boetiek waar uw oog meerdere malen opviel. Zorg ervoor dat uw geliefde bakkerij waar u graag uw ontbijt haalt, open kan blijven doordat u er blijft komen – nu hebt u een extra excuus – ‘Ik help de bedrijven, ze hebben het nodig!’

Minder Stress

Voor een heel gezin koffers pakken, kan een stressvolle bezigheid zijn. Lijnvlucht restricties zoals de maat en gewicht van uw koffers, maar ook vloeistoffen welke u wel/niet mee mag nemen op reis, maken het idee van reizen, zelfs voor een vakantie, een stuk onaangenamer en minder ontspannend. Om het nog maar niet te hebben over hoe iedereen op het vliegveld te krijgen, door de vliegveld controle, iedereen bezig te houden terwijl u wacht om te boarden, iedereen bezighouden in het vliegtuig, naar het hotel gaan, uitpakken… De lijst is eindeloos. Een Staycation betekent niks van dit alles, u hoeft zich zelfs niet druk te maken om alles weer te moeten doorstaan op de terugweg! 

Kosten Effectief

Geen kostbare vliegtickets, visa of belastingen, betekent dat u aardig wat kunt besparen! U kunt ook op zoek gaan naar leuke familie aanbiedingen en pakketten welke momenteel aangeboden worden om zo de schoonheid van uw eigen woonplaats te ontdekken.

Huisdieren kunnen ook mee

Niemand vindt het leuk om hun huisdieren gedag te moeten zeggen wanneer ze weggaan of ze achter te moeten laten bij iemand die ze niet zo goed kennen. Met een Staycation is dit geen probleem! Veel campings, vakantiehuisjes en hotels zijn diervriendelijk zodat ze mee op familievakantie kunnen… ze verdienen het ook om verwend te worden! Het is extra fin wanneer de complete families samen kan zijn.

Hebben we u ervan overtuigd da teen familievakantie ook geweldig kan zijn? Laat ons weten wanneer dat zo is en of u nog andere tips kunt bedenken!

Volg ons op Instagram en Facebook voor speciale aanbiedingen, leuke tips en meer.

My Nametags is terug

My Nametags komt terug in volle kracht! Maar tegelijkertijd voorzichtig en bedachtzaam, al lerende hoe het beste om te gaan in deze nieuwe omstandigheden. Na een paar onzekere maanden waarbij vrijwel iedereen van kantoor vanuit huis werkte, komt ons team weer langzaam terug.

Hoewel we heel blij zijn om weer terug te zijn, zijn we ook best een beetje nerveus en doen we ons uiterste best om heel bewust en met extra voorzorg onze zaken goed in te richten om een zo veilig mogelijke plek voor ons team te creëren. Dit betekent natuurlijk een hele dosis aan handreinigingsmiddel, handen wassen en zo veel mogelijk afstand van elkaar te houden.  Er wordt niks meer geleend aan elkaar, wat het gebruik van onze Ministickers nog handiger maakt – niemand pikt elkaars pen meer in!

We zijn zeer bevoorrecht met ons grote kantoor dat alle medewerker een eigen ruime werkplek biedt en met wat kleine aanpassingen hebben we toch een werkplek kunnen creëren die zo natuurlijk mogelijk aanvoelt.  Dozen zijn verplaatst en opgestapeld tussen de verschillende werkplekken en iedereen is verdeeld over vier teams. Op deze manier zorgen we ervoor dat teams onderling niet met elkaar in contact komen.

De zomer is onze drukste periode, mensen zijn altijd onderweg en wij zorgen er voor door hard te werken, dat uw labels zo snel mogelijk bij u terechtkomen. Deze zomer zal niet anders zijn.

Hoewel we op kantoor nu anders te werk gaan, zal onze prioriteit hetzelfde blijven, namelijk dat u de beste service en naamlabels ontvangt. Blijf veilig, blijf positief

Maxistickers

Spullen zijn eenvoudiger te houden wanneer er geen onduidelijkheid bestaat over wie ze toebehoren. Met onze nieuwe Maxistickers wordt dat overduidelijk!

Ze komen in verschillende maten, verschillende vormen en verschillende thema’s. Eén set bestaat uit 21 leuke en veelzijdige labels die de boeken en schooltas van uw kind eruit laten springen.

Geen monsters meer onder hun bed, ze leven nu in de lunchtrommel van uw kind! Terwijl de eenhoorns naar de sterren kijken, vindt
uw kind zijn waterfles terug. De Maxistickers zijn op afstand goed zichtbaar en heel eenvoudig te bevestigen. Zorg ervoor dat spullen weer terug naar huis komen!

Nieuwe thema’s, nooit eerder gezien en elke label ziet er anders uit; zo veel variëteit! Ze zijn cirkelvormig, vierkant en rechthoekig, u ontvangt ze allemaal in één set.

Vertel ons hoe u uw Maxistickers gebruikt!

Tag ons in uw foto’s op Instagram of vertel ons op Facebook wat u ervan vindt.

My Nametags kantoor stickers

Perfect voor alle soorten kantoorbenodigdheden en -uitrusting, inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het typische kantoorgerief dat je dagdagelijks gebruikt zoals nietjesmachines, pennen en scharen zijn plaatsen waar er veel bacteriën op blijven. Dit zijn ook de dingen die je het vaakst deelt met je collega’s waardoor je ook meteen de bacteriën zult delen.

Bij My Nametags hebben wij de oplossing die een rol zal spelen in het stoppen van het verspreiden van bacteriën op kantoor, onze Mini Stickers. Ze zijn perfect voor op al jouw kantoorgerief te gebruiken van pennen tot potloden tot nietjesmachines en scharen. Het zal je helpen jouw gerief makkelijk te identificeren. Als jij en je collega’s enkel maar je eigen gerief zult gebruiken en stopt met het te delen zal dit er voor zorgen dat er minder bacteriën verspreid worden op het werk.

My Nametags labels zijn ook de enige antibacteriële labels op de markt! Wij bedekken onze kleurstickers met een antibacteriële laag die alle bacteriën doodt die zich op het oppervlakte van de etiketten bevindt. Onze kleurstickers zijn getest of ze werkelijk antibacterieel zijn door ‘Industriële Microbiologische diensten’ en zijn bekroond met een certificaat volgens ISO 22196 (meting van de antibacteriële werking van kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken).

Volg ons op Instagram of vind onze Facebook pagina leuk om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en onze producten.

De Muurstickers zijn hier!

Is jouw kindje een fan van eenhoorns? Dromen ze over de ruimte of zijn ze gefacineerd door de oceaan en de zeedieren? Misschien houden ze er van dieren op de boerderij te zien of uit het raam te kijken op zoek naar feeën, konijntjes en andere magische dieren?

Als dit het geval is zullen ze van onze gloednieuwe Muurstickers houden! 

Wij hebben 5 themas om uit te kiezen, Eenhoorns, de Ruimte, Onderwater, Boederij en Feeën. Elk thema heeft een reeks koddige stickers dat meteen jouw kinderkamer zal omvormen naar hun eigen speciale wereld. 

Deze stickers zijn perfect om te gebruiken op muren, kasten en andere harde oppervlaktes en zijn voorzien van een instructieblad met alle nodige informatie die je nodig hebt. Je kunt ze ook makkelijk verwijderen en opnieuw op het blad plakken om ze later opnieuw te gebruiken. 

Met elke set ontvang je meer dan 20 stickers in verschillende vormen en groottes die gaan van 15×20 cm tot 2×2 cm.

We houden er van te zien hoe jullie onze Muurstickers gebruiken! Tag ons in je foto op Instagram of laat ons weten wat je denkt op Facebook.

We hopen dat jullie ze even leuk zullen vinden als wij! 

Onze Naamlabels zijn nu Anti-Bacterieel!

My Nametags labels zijn nu de enige anti-bacteriële naamlabels op de markt!

Tijdens de huidige Covid-19 pandemie, hebben we wederom gemerkt hoe belangrijk een goede hygiene controle is en dus ook schone oppervlakten. We willen er alles aan doen om dit te ondersteunen en onze klanten te helpen.

Hier leest u hoe we dit doen

We brengen nu op alle labels een laagje antibacteriële coating aan welke alle bacteriën doodt die zich op de oppervlakte van de label bevinden.
Onze labels zijn getest op het anti-Bacterieel zijn door de Industrieel Microbiologische Diensten en hebben een certificaat uitgereikt gekregen onder ISO 22196 (Meting van anti-bacteriële activiteit op plastic en andere niet poreuze oppervlakten.

We zijn het enige bedrijf dat dit aanbiedt!

Naast dat ze anti-bacterieel zijn, zijn onze labels ook slijtage bestendig, duurzaam, waterdicht en geschikt voor gebruik in wasmachines, vaatwassers en magnetrons. Ze zijn perfect om op spullen te plakken in zorginstellingen en scholen.

Ontwerp vandaag die van u.

Dingen om thuis met de kinderen te doen

Bij My Nametags weten we dat het lastig kan zijn om activiteiten te plannen en om op ideeën te komen om uw kinderen bezig te houden terwijl ze vrij van school zijn en daarom hebben we dat alvast voor u gedaan.

Organiseer een Speurtocht

Dit is gegarandeerd een leuke activiteit voor de kinderen en het is tevens heel eenvoudig om thuis te doen. Besluit wat je schat (chocola is altijd een goed idee) wordt, plan de route door het huis en print de aanwijzingen uit, klaar om te gaan.  Wanneer u dat leuk lijkt, kunt u er wat grapjes, snoepjes of verrassingen aan toe voegen tijdens de speurtocht om het wat uitdagender te maken.

Plezier met Bakken

Laat uw kinderen hun eigen favoriete eten maken in de keuken. Bakken is altijd een favoriet om ze bezig te houden en het houdt hun handen en hersentjes lekker bezig! U kunt proberen om hun favoriete lekkernijen te bakken. Laat ze meehelpen om het diner voor te bereiden of creëer uw eigen ‘nep afhaal’ bij u thuis. Er zijn heel veel goede recepten op Youtube om u op weg te helpen en wie weet, beginnen ze hun groente zelfs te eten!
Maak een Thuisbioscoop


Maak een Thuisbioscoop

Ervaar de gemakken van een Thuisbioscoop. Kies hun favoriete films, maak de popcorn, verzamel de lekkere snacks, dim het licht en maak het ze gemakkelijk op de bank, klaar om te beginnen!  Get the cinema experience from the comfort of your home. Dit geeft uren van entertainment en het kost u helemaal niks.

Een Uitdaging Stellen

Hebt u al gedacht om een leuke uitdaging te stellen voor uw kinderen? U hebt het voor het zeggen. Bijvoorbeeld een lichaamsbeweging uitdaging om 10.000 stappen te zetten per dag of een leer-uitdaging zoals het lezen van een hoofdstuk per dag of het leren van een muziekinstrument, het is aan u. Het beste hiervan is dat u de uitdaging bepaalt en de regels maakt en ook over de beloningen beslist.


Voor nieuws, weggeef acties en tips kunt u My Nametags volgen op Social Media. U vindt ons op Instagram en Facebook

De beste wensen voor een schitterend nieuwjaar!

Een Gelukkig Nieuwjaar van het hele team van My Nametags! 

Het is weer de tijd van het jaar dat we allemaal nieuwe goede voornemens voor het nieuwe jaar maken, doelstellingen formuleren en het jaar vooruit plannen. Het kan echter een uitdaging zijn u eraan te houden en gemotiveerd te blijven. Bij My Nametags hebben we een aantal meest populaire voornemens gekozen en daarvoor een aantal tips samengebracht om u te helpen om u aan uw doelstellingen te houden.

Meer actief zijn

Lichaamsbeweging is heel belangrijk om een gezonde levensstijl te handhaven. Wanneer u moeite hebt om u aan uw nieuwjaars voornemen -meer actief zijn- te houden, probeer dan eens Youtube te raadplegen. Er zijn duizenden training video’s welke u thuis kunt doen zonder dat u speciaal materiaal nodig hebt. U kunt ook proberen om uw kinderen erbij te betrekken, samen een rondje om het park rennen of voetballen met uw kind en u verbrandt gegarandeerd wat calorieën. Uw aantal stappen gaan ook omhoog en tegelijkertijd hebt u nog plezier ook! 

Meer georganiseerd zijn

Elk jaar proberen we meer georganiseerd te zijn in ons leven. We gaan het jaar dan ook goed van start maar het is makkelijk om weer in oude gewoontes terug te vallen. Probeer lijsten te maken, maak deadlines en zet alles in uw agenda. Dit kunnen handige manieren zijn om zo overal bovenop te zitten en u meer georganiseerd te voelen. Wanneer uzelf of uw kinderen makkelijk dingen kunnen vergeten of spullen kwijt kunnen raken, probeer er dan een label op te plakken. Onze stickers en instrijklabels vormen een goede oplossing om het aantal verloren voorwerpen tegen te gaan en beter georganiseerd te zijn. 

Geen Stress

Iedereen raakt wel eens gestrest van tijd tot tijd en soms is stress moeilijk te vermijden. Indien u gestrest raakt, probeer dan wat ontspannings technieken te doen zoals meditatie of yoga. Of volg een work out klasje bij de sportclub of ga een rondje hardlopen en zorg voor voldoende slaap. Deze technieken helpen en wanneer u een stress-vrij jaar tegemoet wenst te gaan, zullen deze technieken daaraan bijdragen.  

Gezond Eten

Wanneer u erg genoten hebt van al dat lekkere eten tijdens de Kerst en graag het nieuwe jaar wilt aanvangen met een gezonder eetpatroon, probeer dan eens een eetdagboek bij te houden zodat u kunt terugzien wat u nu precies eet. YouTube staat vol met leuke kookvideo’s met heel veel gezonde recepten voor de hele familie. U kunt zelfs uw kinderen erbij betrekken om ze bezig te houden tijdens regenachtige dagen. Wanneer u een druk schema hebt, probeer uw maaltijden dan tijdens het weekend voor te bereiden zodat u klaar bent voor de komende week en hiermee last minute ritjes naar afhaalrestaurants vermijdt. 

Meer Milieubewust

Het wordt steeds belangrijker om meer milieubewust te worden.  Velen onder ons maken hier een goed voornemen van voor het nieuwe jaar. Er zijn veel eenvoudige dingen die we thuis kunnen doen om groener te leven. Denk aan het minder gebruik van plastic, electra uit te zetten, alles te recyclen, korte afstanden wandelen of met openbaar vervoer in plaats van met de auto te gaan. Het labelen van spullen kan ook helpen om afval tegen te gaan. Door een label aan te brengen op spullen zoals lunchtrommels, waterflessen en speelgoed, zal dit voorkomen dat u steeds opnieuw deze spullen moet aanschaffen wanneer ze kwijtraken.

Downloadbare lesrooster school

Met zo veel lessen en naschoolse activiteiten is het moeilijk om alles bij te houden, dus ons printbare rooster schiet u te hulp! Zet alle activiteiten van uw kind erin en vergeet nooit meer lesmateriaal van huis mee te nemen.

Klik op het plaatje hieronder om uw schoolrooster te downloaden:

photo04

Ze zijn er: Ministickers!

Onze gloednieuwe Ministickers zijn perfect voor het snel labelen van grote hoeveelheden spullen. Met 175 stickers per set kan elk boek, pen of potlood gelabeld worden voor school. Net als onze gekleurde sticker naam labels, zijn de Ministickers 100% waterbestendig, wrijving bestendig en ontworpen om bestand te zijn tegen het dagelijkse schoolleven.

Stijlvol en discreet, zijn ze ook een goede optie voor oudere kinderen of volwassenen. U kunt uit 4 verschillende kleur-paletten kiezen: Lolly, Munt, Cupcake en Effen. Klik hier om nu uw set te bestellen!

Wij vinden ze geweldig en daarom geven we een gratis set Ministickers weg aan 5 van onze gelukkige lezers!

Om kans te maken op een gratis set, volg ons simpelweg op Instagram en maak dit formulier compleet.

1_Mini_Stickers_Carroussel1

1_Mini_Stickers_Carroussel2

1_Mini_Stickers_Carroussel4

Voorwaarden:

Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

De actie sluit om middernacht op 08/08/2019.

Winnaars worden binnen een week na het sluiten van de actie op de hoogte gebracht via email of sociale media.

De Winnaar heeft 7 dagen om te reageren, na deze verstreken tijd behouden wij het recht om een alternatieve winnaar te selecteren.

Er zijn geen (gedeeltelijke of volledige) contante of alternatieve prijzen beschikbaar.

Incomplete deelname, als ook illegale en frauduleuze deelname worden ongeldig verklaard. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor deelname welke verloren is geraakt, vertraagd of corrupt is.

Massa deelname vanuit handel, consumentengroepen of derden partijen worden niet geaccepteerd.

Data wordt verwerkt met in achtneming van onze voorwaarden en van onze voorwaarden ten aanzien van ons privacy beleid.

Deelname aan de actie autoriseert My Nametags om u te contacteren.