shape
shape

Maxisticker Labels
Meerdere maten in één set!


1 set voor € 11,95 OF 2+ sets voor € 9,95 per stuk

Personaliseer Nu
shape shape
shape
shape

Wat zijn Maxistickers?

Ontdek onze geweldige Maxistickers – een gevarieerde verzameling cirkels, vierkanten en rechthoeken, allemaal in één set! Transformeer de lunchtrommels, schooltassen, boeken en waterflessen van uw kind in kleurrijke persoonlijke uitspraken met onze grote naamlabels. Ze zijn ook ideaal voor sportuitrusting, omdat ze zeer duurzaam en waterdicht zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze tijdens activiteiten vallen. Kies nu uit onze 29 Maxisticker-ontwerpen!

De beste aanvulling op onze stickers of instrijk

shape

Leuke thema's

We bieden 29 verschillende thema's voor elke smaak en stijl. Klik nu op ontwerpen en ontdek samen met uw kind al onze Maxisticker-ontwerpen.

shape

Meerdere maten

Mijn Nametags, wij vinden dat er voor alles een label moet zijn. En daarom hebben we Maxistickers gemaakt voor grotere items. Bekijk hier de verschillende maten

shape

Beste kwaliteit

We zijn er trots op dat we bekend staan om het produceren van de beste labels op de markt, en we zijn onafhankelijk getest om dit te bewijzen.

Verschillende maten voor diverse doeleinden

shape
shape

Ontwerpen met Sport Shirt Thema

shape

We weten allemaal hoe de meningen verdeeld zijn over voetbal- en sportteams, daarom hebben we volledig aanpasbare voetbal-/sportshirts Maxistickers gemaakt!

Om het shirt van zijn of haar team te ontwerpen, kan uw kind de basiskleur, de mouwen, de kraag en de randen veranderen en zelfs strepen toevoegen. Zoals bij al onze Maxisticker-ontwerpen, zijn sportshirt Maxistickers verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Dus welk formaat item uw kind ook labelt, ze kunnen met trots hun team laten zien!

shape
shape

Steun uw team
met onze sportshirt maxistickers

Wees Nu Creatief
delft blue maxisticker
delft blue maxisticker

Delft Blue Maxistickers


Christina Kingma is een Nederlands keramisch artiest uit Groningen. Voor haar werk haalt ze inspiratie in Delfts blauw. “Delfts blauw straalt levendigheid en een nostalgisch gevoel van thuiskomen uit, omdat het de huizen van onze grootouders kleurde. Ik ben trots dat kinderen zich dankzij deze labels kunnen verbinden met hun erfgoed en familiegeschiedenis.”


Foto's gemaakt door fotograaf Anouk Mos

Personaliseer Nu

delft blue maxisticker
shape

Kies uw favoriete thema's

Hoe Maxistickers aanbrengen?

shape
clothing

Op kleding

  • 1. Stevig aanbrengen op het waslabel
  • 2. Wacht 24 uur voordat je het artikel wast.
  • 3. Stickers zijn wasmachinebestendig tot 60°.
stationery

Over artikelen en uitrusting

  • 1. Plak het label op een schoon en droog, hard oppervlak.
  • 2. Wacht 24 uur voordat u het artikel in de vaatwasser plaatst.
  • 3. Stickers zijn vaatwasmachinebestendig tot 100°

Als u schoenen of kleding wilt labelen, raden wij onze gekleurde sticker naamlabels aan, die kleiner van formaat zijn. Ga naar onze sticker pagina of instrijk pagina voor meer informatie over het aanbrengen van labels op kleding of schoenen

Voordelen van grote labels voor schoolkinderen

shape

Grote naamlabels zijn ideaal voor schoolkinderen. Dit komt omdat ze de snelle identificatie van verloren of verwisselde items mogelijk maken, omdat ze groot genoeg zijn om op te vallen bij het item dat ze identificeren. Zoals bij alle naamlabels kunnen grote naamlabels onze kinderen helpen om vanaf jonge leeftijd organisatorische vaardigheden en een gevoel van eigenaarschap te ontwikkelen, omdat ze eraan herinnerd worden wat van hen is wanneer ze de gelabelde items gebruiken.

Personaliseer Nu

Waar grote labels aanbrengen

shape Schooltassen
shape Waterflessen
shape Schoenen
shape Notitieboekjes