shape
shape

#1 Naamstickers

Personaliseer Nu

56 vanaf €17,95


shape shape
shape
shape

shape

Op zoek naar Innaailabels?

shape

Van oudsher zijn geweven opnaailabels de duurzame optie voor het labelen van schooluniformen. Tegenwoordig zijn er echter superieure labels verkrijgbaar in de vorm van instrijkbare naamlabels en naamstickers. In tegenstelling tot opnaailabels kunnen stickerlabels en instrijklabels binnen enkele seconden worden bevestigd zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur of duurzaamheid. Vind de leukste naamstickers en instrijklabels bij My Nametags. Ontwerp nu de jouwe!

shape

Op zoek naar Instrijklabels?

shape

De instrijkbare naamlabels van My Nametags zijn gemaakt van waterdichte, duurzame materialen en lijmen die zijn ontworpen om in stoffen te smelten wanneer warmte wordt toegepast. Ze zijn permanent, gemakkelijk en snel in gebruik. Omdat onze instrijklabels permanent zijn, kunt u het beste onze naamlabel stickers gebruiken, omdat deze kunnen worden verwijderd als u in de toekomst de kleding van uw kind wilt weggeven. Ontwerp nu jeuw naamstickers!

shape

Wat zijn gekleurde naamstickers?

shape

Onze gekleurde naamstickers zijn moderne naamlabels, uw gepersonaliseerde labels die u helpen items te beschermen tegen verlies of onbedoelde verwisselingen. Onze stickers zijn gemaakt met behulp van PVC, speciale kleefstoffen en kwaliteitsinkt die samen zorgen voor een zeer duurzaam, 100% waterdicht en esthetisch aantrekkelijk label. Deze sticker namen zijn een goede oplossing. Deze gekleurde stickers zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn de enige antibacteriële labels op de markt. We zijn bekroond met een certificaat onder ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Ontwerp nu de jouwe!

DE BESTE naamsticker VOOR SPULLEN & KLEDING

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

shape

WAAROM KIEZEN VOOR MY NAMETAGS?

 • shape We gebruiken de beste materialen en lijmen.
 • shape Onze naamlabels zijn wasbaar en slijtvast.
 • shape De enige antibacteriële labels op de markt.
 • shape BPA-vrij en geen solventinkt gebruikt.
 • shape We hebben een breed assortiment van miljoenen originele ontwerpen.
 • shape Waar voor je geld omdat ze er nooit af vallen.

Gebruik van Naamstickers Kind

Naamstickers moeten worden aangebracht op een plek van het item dat onmiddellijk zichtbaar is.

shape
shape

Naamstickers voor kinderen hebben een belangrijk doel, namelijk voorkomen dat spullen verloren gaan of per ongeluk worden verwisseld. Naast hun functionele doel, moeten ze er ook echt leuk uitzien en origineel zijn. En dat is precies wat je mag verwachten van de naamstickers kind van My Nametags. Onze kinderstickers zijn niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen. Met onze naamstickers kind kunnen ze hun spullen personaliseren en gemakkelijk herkennen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen unieke stijl uitdragen.

shape
shape

Hoe voorkom je dat jouw bezittingen, of die van jouw kinderen, per ongeluk worden verwisseld met die van iemand anders? Dit is namelijk een groot probleem voor miljoenen ouders, want de ene schooltrui of -jas lijkt vaak hard op de andere. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig, namelijk: naametiketten kleding. Of het nu gaat om het herkennen van de schoolschoenen of de sportoutfit van je kind: de juiste naamstickers op de juiste plaats kunnen voorgoed voorkomen dat schoolkledij per ongeluk verwisseld wordt. Met de naametiketten kleding van My Nametags kan je gemakkelijk en effectief de kleding van jouw kinderen labelen, zodat ze altijd herkenbaar zijn en niet verward worden met die van anderen.

shape
shape

Bij My Nametags zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze klevende naamlabels de hoogste is die je in België kan vinden. We weten dit omdat wij veel terugkerende klanten hebben die zeer tevreden zijn over onze stickers met naam. We zijn dan ook heel trots op onze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, die worden ondersteund door onze lange garantie van maar liefst 10 jaar. Met onze stickers met naam kan je met vertrouwen de spullen van je kinderen labelen, wetende dat ze langdurig en stevig zullen blijven zitten.

shape
shape

Baby's zijn vaak heel speels en raken daarom dikwijls hun spulletjes kwijt. Zeker wanneer je baby in contact komt met andere kinderen, bestaat de kans dat zijn/haar spullen verwisseld raken. Drinkbussen, kleertjes, rugzakjes of handschoenen worden dan ook vaak kwijtgespeeld door baby's. Daarom is het heel belangrijk om de spulletjes van jouw baby te labelen met naamstickers. Dit voorkomt dat spulletjes verwisseld raken, of erger: verloren gaan. Met de naamstickers baby van My Nametags kan jij op een originele en leuke manier de spullen van jouw kindje labelen. Zo zorg je ervoor dat de spulletjes van je baby altijd herkenbaar zijn en makkelijk terug te vinden zijn.

shape
shape

Schoenstickers zijn een betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het eeuwenoude probleem van verloren schoenen. Onze premium schoenstickers, ook wel schoenlabels genoemd, zijn verkrijgbaar in een reeks ontwerpen, maten en diverse kleuren en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ze blijven stevig op hun plaats zitten, ongeacht hoe vaak uw kind zijn schoenen draagt. Maak plezier door samen met uw kind uw schoenlabels te ontwerpen wanneer ze naar school gaan - en personaliseer hun schoenen in stijl!

PERSONALISEER GEKLEURDE STICKERS OP DE JUISTE MANIER

Naamlabels ontwerpen is een geweldige activiteit om samen met uw kind te doen. Hier is een eenvoudige handleiding om de perfecte stickers te ontwerpen

1

shape shape

Voeg 1 tot 3 regels tekst toe. In deze 3 regels raden we aan om een voornaam, achternaam, telefoonnummer of de naam van de school of klas van uw kind op te nemen.

2

shape shape

Kies het meest geschikte figuurtje uit ons assortiment dat geschikt is voor personen van alle leeftijdsgroepen, inclusief kleuters, middelbare scholieren en volwassenen.

3

shape shape

Kies een achtergrond uit onze selectie achtergronden met patronen en effen kleuren die ervoor zorgen dat zowel het figgurtje als de tekst duidelijk zichtbaar en gemakkelijk leesbaar zijn.

4

shape shape

Selecteer een lettertype dat past bij het thema van uw labelontwerp en selecteer een tekstkleur die NIET overgaat in of samenvloeit met de achtergrondkleur of het patroon.

HOE GEKLEURDE STICKERS AAN TE BRENGEN?

clothing

Op kleding

 • 1. Plak de label stevig op het waslabel - niet geschikt voor textiel.
 • 2. Wacht 24 uur voordat u het artikel wast.
 • 3. Stickers zijn wasmachinebestendig tot 60°.
stationery

Op spullen en uitrusting

 • 1. Plak het label op een schone en droge harde ondergrond.
 • 2. Wacht 24 uur voordat u het item in de vaatwasser plaatst.
 • 3. Stickers zijn vaatwasmachinebestendig tot 100°.
shape
elderly

Onze gekleurde stickers zijn niet alleen gemaakt voor kinderen op scholen, maar zijn ook erg handig voor ouderen in verzorgingstehuizen.

Meer Stickers

shape

Hoe effectief zijn labels?

In 2016 plakte My Nametags labels met naam en telefoonnummer op 500 teddyberen en verdeelde deze beren willekeurig over 25 steden in het VK. We hebben dit gedaan om te ontdekken hoe effectief onze labels zijn om de ogenschijnlijk verloren knuffels terug te krijgen bij hun rechtmatige eigenaar. We kwamen erachter dat de kans dat een gelabeld artikel wordt geretourneerd 50% is en dat 70% van alle gelabelde artikelen binnen slechts 24 uur wordt geretourneerd!


Waarom kiest u voor gekleurde naamstickers?

Gekleurde naamstickers zijn een uitstekende keuze voor drukke ouders of verzorgers. Elke set bestaat uit 56 prachtige, kleurrijke labels dewelke in enkele seconden op wasvoorschriften van kleding of andere spullen gebracht kunnen worden. We geloven oprecht dat onze labels de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige labels op de markt zijn. Niet alleen zullen de labels op hun plek blijven zitten in de wasmachine en vaatwasser, maar ze zijn ook sterilisator bestendig. Ze zijn flexibel genoeg om rond flessen of hoekjes van lunchtrommels te plakken. Een label met veelzijdigheid betekent dat het bestellen van combinatie sets overbodig wordt!

Er zijn duizenden aanpassingsmogelijkheden voor onze sticker ontwerpen, zodat je een opvallend en kleurrijk label kunt maken dat ervoor zorgt dat er geen items meer zoekraken. Veel van onze klanten vertellen ons dat het ontwerpen van labels samen met hun kinderen nog een leuke bezigheid is ook! We raden aan om een telefoonnummer te vermelden, de naam van de klas of groep-nummer om er zeker van te zijn dat eventueel verloren spullen weer bij de eigenaar terugkomen.

Beoordelingen

Klik hier om enkele van onze geweldige klantenrecensies op Trustpilot te lezen.

Verzending en betaling
Levering in België

U zou de naamlabels binnen een week moeten ontvangen nadat wij uw internetbestelling hebben ontvangen, maar houdt u alstublieft rekening met uiterlijk 10 dagen om er zeker van te zijn. Een set van 56 naamlabels bedraagt €17,95 inclusief verzendkosten.

Internationale levering

We streven ernaar om in Europa binnen 10 dagen te bezorgen en buiten Europa binnen twee weken. Zorg er alstublieft voor dat u het land en de postcode vermeld bij het adres.

Payment

We accepteren alle grote credit en debet betaalkaarten. U kunt ook via Paypal betalen. Betalingen worden veilig verwerkt door Adyen.

Gebruiksaanwijzing
Waar sticker naamlabels aanbrengen?

Naamlabels moeten worden aangebracht op een gedeelte van het item dat onmiddellijk zichtbaar is als het zoekraakt. We raden aan om onze naamlabels met kleurstickers op het waslabel te plakken als ze op kleding worden aangebracht. Etiketten kunnen ook in schoenen of op items zoals broodtrommels of waterflessen worden geplaatst.

Meer informatie en toepassingen
Gepersonaliseerde naamstickers

Het mooie van gepersonaliseerde naamstickers is dat u kunt kiezen welke informatie wordt opgenomen. U en uw kind hebben de volledige controle over het ontwerpproces met onze gebruiksvriendelijke online editor. U hebt twee regels tekst om te gebruiken in de ontwerptool - hoe u ze gebruikt, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld de voornaam van uw kind gebruiken, of u kunt de achternaam gebruiken als dat het retourneren van het voorwerp gemakkelijker maakt. Met onze gepersonaliseerde naamstickers kunt u de gewenste informatie aanpassen en ervoor zorgen dat uw bezittingen gemakkelijk te identificeren en terug te krijgen zijn.


Naamstickers vaatwasbestendig

Vaak worden mensen gek van stickers op hun drinkbus, omdat deze er steeds afvallen wanneer ze in de vaatwasser gaan. Juist daarom hebben wij naamstickers ontworpen die vaatwasbestendig zijn. Zo kan jij jouw drinkbus of die van je kind honderden keren in de vaatwasser stoppen, zonder dat de naamstickers van de drinkbus verdwijnt en vervolgens in de afvoerbuis van je vaatwasser belandt. Onze naamlabels zijn dan ook niet voor niets de beste op de markt. Tijdens de productie van onze labels maken wij enkel gebruik van de beste materialen en de beste lijm. Zo zorgen wij ervoor dat jouw labels blijven plakken en bovendien ook bestand zijn tegen slijtage. Met onze naamstickers vaatwasbestendig hoef je je geen zorgen te maken dat je de labels steeds opnieuw moet aanbrengen na elke vaatwasbeurt.


Naamstickers maken

Naamstickers zijn erg populair en bieden een uitstekende oplossing tegen spullen die verloren gaan. Aan de hand van naamstickers zorg jij ervoor dat jouw kind geen foute spullen meer mee naar huis brengt. Veel mensen denken dat het moeilijk is om naamstickers te ontwerpen en te bestellen, maar niets is minder waar. Het is namelijk heel eenvoudig om mooie en originele naamstickers te maken! Dankzij My Nametags kan jij uit miljoenen ontwerpen een naamsticker creëren op maat van jouw kind. Zeg dus voorgoed vaarwel tegen verloren of per ongeluk verwisselde spullen. Met onze naamstickers maken tool kan je eenvoudig en snel unieke en persoonlijke naamstickers ontwerpen die perfect passen bij de stijl en smaak van jouw kind.


Naamstickers: De Oplossing tegen Verloren Spullen

Stel je voor, een wereld waarin zoekgeraakte schoolspullen, verdwaalde lunchboxen en vermiste knuffels niet bestaan. Geweldig, toch? Wel, dat is precies wat wij met onze naam stickers en ons naamlabel voor elkaar krijgen! Zelfs als jouw kind de koning is in het vergeten van spullen, heeft My Nametags de oplossing voor jou. Van coole kinder labels en naamstickers school, tot een zelfontworpen naamlabel en handige waterbestendige naam labels voor echte waterratten - wij hebben het allemaal! Daarom zijn onze unieke stickers met naam de droom van elke ouder en hét ultieme wapen tegen verloren of vergeten spullen. Zo wordt het speuren naar vergeten schoolboeken en vermiste knuffels een avontuur op zich. Wil jij graag zo een naamsticker bestellen? Zoek dan niet eindeloos op het internet naar: “naamlabels kind”, “stickers naam”, “naametiketten kleding”, “naamstickers waterbestendig”, “naamlabels baby” of “labels kinderen”. Nee, bestel in plaats daarvan gewoon jouw eigen set naamstickers bij My Nametags en zeg vaarwel tegen vermiste spullen.