Onze top 5 tips voor het aanbrengen van naamstickers

Met de start van het nieuwe schooljaar komt veel opwinding maar ook veel voorbereiding. Als ouder heb je waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar boeken, briefpapier, uniformen, de lijst lijkt eindeloos … Een ding dat misschien op je lijst stond (en als dat niet zo was!) de bezittingen van uw kind. Alle ouders weten dat het labelen van de spullen van hun kind essentieel is om ervoor te zorgen dat alles weer naar huis gaat. Dus om je leven een beetje gemakkelijker te maken, hebben we onze 5 beste tips verzameld voor het aanbrengen van onze meest populaire en veelzijdige naamstickers om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan.

1. Bij het aanbrengen op kleding alleen aanbrengen op het waslabel

Het is belangrijk om kinderkleding te labelen, vooral school kleding, omdat veel er allemaal hetzelfde uit kan zien! Het kan zo gemakkelijk zijn voor uw kind om de trui van iemand anders te pakken of op de speelplaats te laten liggen. In een eerder onderzoek ontdekten we dat ouders uiteindelijk een aanzienlijk bedrag uitgeven aan het vervangen van items die tijdens het schooljaar verloren zijn gegaan. Met onze kleuren stickers kunt u de kleding van uw kind labelen, maar u moet ervoor zorgen dat u de stickers op de was- of fabrikant labels aanbrengt en niet rechtstreeks op de stof. Als je een kledingstuk direct op de stof wilt labelen, gebruik dan onze kleurrijke instrijk labels.

2. Wacht 24 uur voor het wassen! 

De labels van My Nametags zijn gemaakt om het actieve dagelijkse leven van een kind te beleven. Onze kleur naamstickers zijn ook waterdicht en kunnen in de magnetron, vaatwasser en wasmachine. Maar of je nu een sticker op tupperware, een kledingstuk of ander item aanbrengt, we raden je aan 24 uur te wachten voordat je een nieuw gelabeld artikel door een wasbeurt laat gaan.

3. Controleer of het gekozen oppervlak schoon en droog is 

Bij het aanbrengen van naam stickers is het goed om deze op een schone en droge ondergrond aan te brengen voor het beste resultaat. U wilt er zeker van zijn dat het label goed kan blijven plakken, dus een schoon item is essentieel, zodat de lijm in het label zijn werk kan doen.

4. Breng het label op de juiste plaats aan 

Gepersonaliseerde kleur labels zijn ongelooflijk snel en gemakkelijk te gebruiken. Hoe het ook zij, er zijn nog steeds manieren om de stickers aan te brengen waardoor ze er vreemd uitzien of niet goed blijven plakken. Daarom is het goed om bij het aanbrengen van een naamsticker goed na te denken waar je het label gaat plakken voordat je deze gaat plakken. Als het artikel bijvoorbeeld een getextureerde kant heeft, moet je het label op de gladde kant aanbrengen. Een ander voorbeeld is dat als u een pen labelt, het geen zin heeft om het label dicht bij de schrijfpunt aan te brengen. Dit zou niet alleen het label niet goed zichtbaar maken, maar het zou ook niet goed blijven plakken omdat het formaat niet overal gelijk is.

5. Label alles! 

Tot slot, onze laatste tip is om alles te labelen! Labelen is een snelle en gemakkelijke taak die uw leven een stuk gemakkelijker kan maken en u geld kan besparen. Onze kleurrijke labels hebben ook het voordeel dat ze gepersonaliseerd kunnen worden met veel pictogrammen en achtergronden waaruit uw kind kan kiezen – ze zullen zeker plezier beleven aan het ontwerpen van hun naam labels

Bezoek onze productpagina voor meer informatie over onze producten. Voor meer details over etiketten – hun voordelen, welke te kiezen en hoe ze toe te passen – lees onze gids voor etikettering.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore