15 doe-het-zelf geschenken om uw kinderen dankbaarheid te laten uiten

Waardering is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om uw liefde aan uw kinderen te tonen. Kinderen moeten gezien worden, en het gebeurt maar al te vaak dat ouders vergeten dat de meeste kinderen gelukkig zijn, wetende dat ze hun ouders gelukkig maken. Een van de beste manieren om je waardering te tonen, is door doe-het-zelf cadeaus te geven. Als je iets geeft dat je met je eigen handen hebt gemaakt, zullen je kinderen weten dat je er moeite voor hebt gedaan.

Als je ze vroeg waardering toont, zullen je kinderen je in de toekomst meer vertrouwen, of e nu een probleem hebben of op het punt staan ​​​​hun eerste menstruatie gesprek te houden. Laten we het vandaag hebben over de beste doe-het-zelf cadeaus die je aan je kinderen kunt geven.

Doe-het-zelf klei

Zeer weinig kinderen zouden niet genieten van een set zelfgemaakte klei. Deze zijn kneedbaar, leuk en stimuleren de creativiteit van uw kind. Hen leren hoe ze een aantal van hun favoriete dingen in kleivorm kunnen maken, is een trefzekere leuke activiteit.

Dieren hoofdbanden

Voor uw langharige kleine kinderen kunnen deze hoofdbanden helpen voorkomen dat hun prachtige lokken hen verblinden. Om nog maar te zwijgen hoe schattig ze zijn en ze zullen er dubbel van genieten als je ze de oren van hun favoriete dier als ontwerp geeft.

Wasknijper poppen

Dit is leuk om met je kind te doen, omdat het super aanpasbaar is en kan worden aangepast voor jongens of meisjes. Er zijn hier veel mogelijkheden om uw kinderen (en uzelf) hun creativiteit en gedachten te laten uiten. Het kan ook een snelle “mode controle” zijn voor kleding die ze misschien willen uitproberen.

Drum blikken

Er liggen waarschijnlijk veel oude blikjes in je huis te wachten om deel uit te maken van een concert. Gebruik die oude containers om leuke drums te maken met een paar stukken stof en wat touw. Ze zijn niet alleen een leuk instrument, maar het is nog een super aanpasbaar geschenk.

Draagbare LEGO-koffer

Een van de meest populaire opvoedingsstijlen is spelen met het speelgoed van uw kinderen terwijl uw kinderen ermee spelen en LEGO behoren tot het beste speelgoed voor die taak. Je kunt echter niet met lego rondsjouwen en het gewoon op willekeurige verdiepingen plaatsen. Een draagbare LEGO-koffer fungeert niet alleen als een container, maar ook als een geïmproviseerde lego-lade voor uw kinderen om structureel degelijke lego-creaties te maken.

Mini tafelvoetbal tafel

Een gigantische tafelvoetbaltafel is behoorlijk duur, dus waarom maak je er niet zelf een van een schoenendoos, wat stokken en een golfbal? Dit is een leuk competitief spel voor uw kinderen en het bespaart u zeker veel geld. Als je ambitieus bent, kun je het opschalen tot een middelgrote tafelvoetbaltafel gemaakt van echt hout.

CD plank speelgoedhuis

De wereld is de behoefte aan cd’s in het algemeen al lang voorbij, dus wat te doen met al die oude cd-planken? Waarom verander je ze niet in een speelhuis voor de poppen of actiefiguren van je kind? Als houtbewerking op dit moment niet in de kaarten zit, bieden cd-planken een onmiddellijke structuur die naar wens van uw kind kan worden gedecoreerd en geverfd.

Gehaakte muts

Een eenvoudig en praktisch cadeau om je kinderen te geven is een gehaakte muts, bij voorkeur gemaakt in hun favoriete kleur. Als je de hoed precies goed maakt, kan hij hun hele kindertijd meegaan. Soms is het beste cadeau datgene waarvan je niet eens merkt dat het je comfortabel maakt.

Doe-het-zelf Kussen Fort

Een van de leukste grootschalige projecten die je voor je kind kunt maken, is een kussen fort. Hoewel het misschien leuk is om de eerste keer gewoon een kussengevecht te houden, waarom zou je het niet veel gemakkelijker maken voor een snelle fort-speeltijd? Met wat PVC-buizen, dekens, verbindingsstukken en een enorme rugzak, kun je een opvouwbaar kussenfort maken dat in elke slaapkamer kan worden gebouwd.

Doe-het-zelf wetenschap pakket

Als je kind veel interesse in wetenschap toont, scherp die interesse dan aan door ze een doe-het-zelf wetenschap pakket te geven. Eerlijk gezegd zijn er veel soorten wetenschappelijke kits, van scheikunde tot natuurkunde. Bedenk wat voor soort experimenten uw kind het leukst zou vinden, en maak dan die kit voor hen.

Papieren Vliegende Dingen

Helikopters, modelvliegtuigjes en mini vliegers zijn allemaal leuke kleine vlieg speeltjes waar elk kind van zal genieten. De materialen die nodig zijn voor deze geschenken zijn super gemakkelijk te vinden in je gemiddelde kantoor of handwerkwinkel. Er kan buiten of binnen mee gespeeld worden, waardoor het een veelzijdig stuk speelgoed is.

Doe-het-zelf lavalamp

Als je kind snakt naar coole nieuwe dingen om hun kamers te versieren, zal een doe-het-zelf lavalamp hun planken zeker opfleuren. Het is erg leuk om naar te kijken en ook nog eens super gemakkelijk om te maken.

Doe-het-zelf haakpakket

Als uw kind veel interesse toont in kleding en knuffels, waarom zou u ze dan niet op het pad van de kleermaker beginnen? Een haakpakket is een leuk cadeau om te geven aan je kind dat van nauwkeurig en gedetailleerd werk houdt. Haken is leuk op elke leeftijd.

Sok poppen

Als je graag pluche speelgoed hebt, maar geen zin hebt in volume, dan zijn sok poppen een goede alternatieve keuze. Je kunt sokken speelgoed gebruiken om je kind een vorm te geven waarin zijn fantasie tot leven komt. Ze zijn tevens veel gemakkelijker op te bergen dan knuffels.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore