Mevrouwtje Uitvinder en STEM-speelgoed

labelpreview

Zit uw kleine meisje of jongen vol ideeën en uitvindingen? Als het antwoord ja is, dan zullen ze ons gloednieuwe figuurtje ‘Mevrouwtje Uitvinder’ vast geweldig vinden. Gebaseerd op het 36ste ‘Mevrouwtje’ figuurtje uit de populaire kinderboeken serie.  Ze is een vrouwelijke ingenieur die buitengewone uitvindingen ontwerpt in haar kleine schuurtje achterin haar tuin en wij denken dat ze kleine kinderen vast kan inspireren ; ). We zijn er zeker van dat ‘Mevrouwtje Uitvinder’ de nieuwe trend in STEM-speelgoed volledig goed zou keuren!

 

Little Miss inventor

 

STEM-speelgoed brengt kinderen op een speelse manier in contact met wetenschap (Science), technologie (Technology), ingenieurswetenschap (Engineering) en wiskunde (Mathematics). STEM-speelgoed is over de afgelopen jaar een aardige trend geworden omdat steeds meer ouders waarde zijn gaan hechten aan educatief en leuk speelgoed dat een interesse creëert in wetenschap en techniek.

labelpreview2

Er zijn verschillende leuke STEM spellen en pakketten verkrijgbaar die kinderen aanmoedigen zich op een leuke manier te verdiepen in STEM en dus alles wat er om hen heen gebeurd. Onze favoriet is een pakket met een simpel elektriciteit-circuit met klei. We denken dat dit DIY Electro Dough pakket van Tech Will Save Us van Pimoroni er geweldig uitziet en is geschikt vanaf een leeftijd van 4+.

A product image of DIY Electro Dough Kit