We hebben een nieuw kantoor! Ontdek tevens onze nieuwe smiley figuurtjes en win een set!

We zijn zeer verheugd u te laten weten dat we naar een groter kantoor zijn verhuisd dat wel ruim drie keer zo groot is als ons vorige kantoor. Meer ruimte betekent een groter team met meer printers wat weer voor een snellere levering voor onze klanten zorgt!

27-06
My Nametags is enorm gegroeid sinds de oprichting in een simpel kamertje door een echtpaar 14 jaar geleden. Ons vorige kantoor was 150 vierkante meter terwijl ons nieuwe kantoor maar liefs 465 vierkante meter is! Naast de groei van het bedrijf zijn de allereerste twee My Nametags  werknemers nog steeds werkzaam binnen het bedrijf. We vinden het leuk om te zien dat My Nametags blijkbaar ook een goed bedrijf is om bij te werken ; )

IMG_3725

Om ervoor te zorgen dat onze naamlabels de beste op de markt blijven, testen we ze regelmatig op duurzaamheid etc. en we hebben daar nu ook een speciale ruimte voor met een gespecialiseerd ventilatie systeem, wat ons in staat stelt om in de toekomst nòg betere labels te maken.

Indien u meer labels nodig hebt, bezoek dan de My Nametags website om gekleurde of zwart wit stickers of instrijklabels te bestellen en we zullen ze zo spoedig mogelijk laten bezorgen.

IMG_9801

 

We zijn bier op het hoofdkantoor van My Nametags druk bezig geweest met het ontwerpen van een paar leuke nieuwe ‘smiley’ figuurtjes. Wij vinden ze heel leuk geworden en hopen dat u dat ook vindt. Kies het ontwerp dat het beste past bij het humeur of de persoonlijkheid van uw kleintje. Zijn ze blij of ondeugend? Zijn ze stoer met zonnebril of giechelen ze juist graag? Er is voor iedereen wat. U kunt onze stickers voor alles gebruiken, voor op kleding-labels of waterflessen, tassen en schoenen. Hier ziet u een paar van onze favorieten uit de nieuwe reeks.

 

Smiley
Wanneer je kleintje een gelukkig zieltje is en het liefst alleen maar een lach op zijn/haar gezicht heeft staan, dan is ‘De Smiley’ degene die u moet hebben! Het is alsof je bovenaan de wereld staat!


Stoer Gezicht
Of wees die stoere en kies de Stoer Gezicht ‘smiley’ die een donkere zonnebril draagt. We denken dat deze een grote hit zal zijn in de zomer – perfect om zonnebrillen, slippers en allerlei strandspullen te labelen.


Engel
Wanneer uw kleintje echt een engeltje is, waarom labelt u dan niet al zijn/haar spullen met onze schattige ‘smiley’ Engel? Vergeet niet dat onze labels op van alles geplakt kan worden, van luier-tas, babyflessen, schoenen en petjes.


Knipoog
Deze is voor de ondeugende persoontjes…. Deze kleine Knipoog onthult hun leuke en ondeugende kant. Plak ze op een tas, telefoon, sportschoenen of laptop om iedereen te laten zien dat het van hun is.


Gek Gezicht
Wanneer uw kinderen anderen garage aan het lachen maken, dan is ons Gekke Gezicht ‘smiley’ zeker wat voor ze! Speel de clown en label al hun speelgoed. Ze zullen nooit meer iets verliezen.


Verliefde Ogen
We denken dat onze Verliefde Ogen ‘smiley’ superschattig is en op alles wel goed zal staan, vooral op spullen die kinderen het leukste vinden. Misschien op die favoriete knuffel, t-shirt of etuis? Onze labels plakken vrijwel op alles.

Win een Set!

Om de komst van deze nieuwe smiley gezichtjes te vieren, geven we twee sets weg! Het enige wat u moet doen, is een email sturen met als onderwerp ‘My Nametags Smileys Wedstrijd BNL’ naar marketing@mynametags.com – voorwaarden hieronder;

Voorwaarden:

  • De twee winnaars zullen willekeurig gekozen worden door My Nametags.
  • Deelnemers moeten woonachtig zijn in België.
  • Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
  • De wedstrijd sluit om middernacht op 07/08/2018.
  • Winnaars zullen binnen een week na sluiting van de wedstrijd per mail worden gecontacteerd.
  • De winnaar heeft 7 dagen om te reageren waarna we ons het recht voorbehouden om een alternatieve winnaar te kiezen.
  • Er zijn geen geldprijzen of alternatieve prijzen beschikbaar dan wel heel of gedeeltelijk. We behouden ons het recht voor om een alternatieve prijs van gelijke of grotere waarde aan te bieden in het geval de oorspronkelijke prijs niet meer beschikbaar zou zijn.
  • Deelnames die niet compleet zijn, illegaal of frauduleus worden als ongeldig verklaard. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor kwijtgeraakte, vertraagde of corrupte deelnames.
  • Meervoudige deelnames vanuit handel, consumentengroepen of derde partijen worden niet geaccepteerd.
  • Data wordt gebruikt onder de voorwaarden van ons privacy beleid  en ons bedrijf  voorwaarden en condities – klik op de linken voor meer informatie.
  • Deelname aan de wedstrijd geeft My Nametags toestemming om contact met je op te nemen en om je naam op de blog te publiceren indien je gewonnen hebt.
  • De winnaar ontvangt een set My Nametags gekleurde stickers en moet een van de ontwerpen hebben die in de wedstrijd/bovenvermelde blog genoemd wordt.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore