Top 7 Jurken om in de Zomer 2017 te schitteren

Een jurk is een essentieel kledingstuk in elke garderobe van een vrouw, voor overdag en voor op werk als ook voor feestjes en bruiloften. We geven u een overzicht van de 7 essentiele 2017 Zomermode trends die uw garderobe keuzes voor dit jaar het meest zullen beinvloeden, van blote schouder tot bloemig, strepen en ruches.

HOE OPVALLENDER HOE BETER
Regenboogkleuren zijn in. Denk aan opvallend blauw, zonnig geel, gras groen, paars en roze. De keuze is aan u zolang het maar een opvallende kleur is. Wees ook niet bang om die kleuren met elkaar te combineren. Zara ruches met kant jurk 39.95.

Zara-yellow-Italy

ROZE, ROZE & MEER ROZE
Vind het leuk of niet, maar dit seizoen is roze een van de meest geliefde kleuren. IN alle variante van zacht roze tot fuchsia. Deze zomerjurk van Hush works gaat ook ged in op de kleurencombinatie trend. Hush Grecian jurk £45.

Hush-pink

DE WITTE JURK
Wit is deze zomer uw perfecte en elegante in-de-schaduw-jurk. We zijn gek op deze perfecte midden lengte jurk met kantdetail van Aspiga. Henley katoenen zijden Jurk €168.

Aspiga-henley

RUCHES
Ruches blijven nog even aan. Elegante ruches bij deze prachtige groene maxi jurk. Indien u liever een ankle ruches her en der wenst, weest dan gerust want we kunnen u verzekeren dat er genoeg bloezen en rokjes verkrijgbaar zijn met ruches in de winkelstraat bij u in de buurt.Karen Millen Ruches en veter maxi jurk €650.

Karen-Millen-ruffle-640x1024
DE BLOTE SCHOUDER
Blote, zichtbare schouders is een echte trend dit seizoen. We vinden de lengte en casual stijl van deze Anthropologie jurk echt prachtig. Avenia Blote-Schouder Maxi Jurk 206.

Anthropologie-cold-shoulder-683x1024

BEHANG PRINTS
Hoofd-tot-teen prints zijn deze zomer overal te vinden. Volledig gebloemd zijn zonder enige twijfel een must. Zomer Summer Fiesta print jurk €99 van & Other stories.

stories-fiesta-print-725x1024

GRAPHIC STREPEN
Indien u geen bloemig type bent, maak zouden statement strepen eventueel wat voor u kunnen zijn. Hoewel, niet perse een jurk hoeft aan alle eisen te voldoen, we denken dat deze jumpsuit van alle stijlen thuis is. H&M strapless Jumpsuit € 49,99.

HM-stripe

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore