Strijklabels kleding - De strijklabels van My Nametags blijven voor altijd zitten

Jonge jongen die een shirt vasthoudt met het opstrijklabel van My Nmatags erop, op een oranje achtergrond

Er zijn een heel aantal situaties en leefomgevingen waarin het gemakkelijk is om kledingstukken te verliezen of per ongeluk te verwisselen. De meest voorkomende omgevingen zijn scholen, verzorgingstehuizen en werkomgevingen waar werknemers eenzelfde uniform moeten dragen. In deze leefomgevingen is het labelen van jouw kledingstukken de eenvoudigste manier om dergelijke problemen te voorkomen.

Maar hoe kan je kleding snel en eenvoudig labelen zonder schade te veroorzaken? En hoe voorkom je dat jouw naamlabels na verloop van tijd verkleuren of loskomen?

Alledaagse kledingstukken zoals dassen, overhemden, blazers en broeken zien er vaak identiek uit. Maar doormiddel van schooluniformen en andere kledingstukken te voorzien van gepersonaliseerde naamlabels, kan jij jouw kleren voortaan in een oogwenk herkennen.

Om jou te helpen de best mogelijke strijklabels voor kleding te vinden, hebben we een korte kopersgids samengesteld. We hebben ook enkele van de meest gestelde vragen beantwoord die we bij My Nametags wekelijks over strijklabels voor kleding krijgen.


Ontwerp uw label

Redenen waarom mensen strijklabels voor kleding gebruiken

Strijkbare naamlabels voor scholen en kinderdagverblijven

De meest voorkomende reden om strijklabels te gebruiken, is ongetwijfeld het kunnen labelen van schoolkleding. Dat is niet verwonderlijk, want scholen en kinderdagverblijven zijn chaotische omgevingen waar honderden kinderen vrijwel identieke kledingstukken dragen. Het is dan ook niet abnormaal dat kinderen af en toe de verkeerde kledingstukken mee naar huis nemen.

Of het nu gaat om een t-shirt, een trui of een sportoutfit: schoolkleding kan makkelijk verwisseld raken. Nadat een kledingstuk zonder naamlabel verloren is gegaan, is het bijna onmogelijk om het weer terug te vinden.

Strijklabels voor schoolkledij vormen een praktische en effectieve oplossing voor dit eeuwenoude probleem. Als ouder kan je bij My Nametags gepersonaliseerde naamlabels voor je kinderen kopen. Zo weten ze op school precies welke kledingstukken van hen zijn en welke niet.

Werkkleding kan gelabeld worden

Naamlabels kunnen ook voor andere soorten kleding gebruikt worden dan alleen voor schoolkleding. Want ook bedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van deze praktische manier om kleding te labelen, om zo te voorkomen dat bedrijfskleding verwisseld raakt onder het personeel.

In restaurants, winkels en fabrieken moeten werknemers vaak identieke kleding dragen, wat betekent dat toevallige verwisselingen en zoekgeraakte werkkledij veelvoorkomend zijn.

Kledinglabels voor verzorgingstehuizen

Naamlabels zijn voor verzorgingstehuizen de oplossing om ervoor te zorgen dat kleding minder vaak verwisseld wordt. Of het nu gaat om het personeel, de bewoners of hun familieleden: het aanbrengen van strijklabels voor kleding voorkomt veel verwarring en ongemak. Naast het labelen van de kleren van de bewoners, kan ook de werkkleding van het personeel gelabeld worden. Zo wordt het onmogelijk om nog kledij te verwisselen in verzorgingstehuizen.

Strijklabels voor kleding personaliseren

Strijklabels voor kleding zijn een goede oplossing voor het verloren gaan of het verwisselen van kledingstukken. Daarnaast zijn ze ook leuke manier om plezier te hebben tijdens het ontwerpen ervan en creatief te zijn. Bij My Nametags kan jij ontwerpen op maat maken die je nergens anders vindt.

Bij My Nametags vind je strijklabels die je via een online ontwerptool kunt personaliseren. Bij ons kan je twee regels tekst toevoegen op je naamlabel. Dit is ruim voldoende voor jouw naam en telefoonnummer. We raden je aan om steeds informatie op je naamlabel te plaatsen waarmee mensen jou kunnen bereiken. Zo kunnen de personen die jouw kleding vinden, deze snel weer naar aan jou teruggeven.

Er zijn enkele leveranciers van strijklabels die jou een reeks ontwerpopties aanbieden om kleuren en tekeningen aan jouw labels toe te voegen. Als je de kleding van jouw kind wilt labelen, maak dan van de gelegenheid gebruik om de verschillende ontwerpopties met elkaar te combineren. Zo maak je er een mooi en uniek naamlabel van.

Het mooie van onze online ontwerptool is dat je op voorhand precies kunt zien wat je toegestuurd zal krijgen. Bevallen het kleurenschema, de illustraties en het lettertype jou niet? Begin dan even opnieuw en breng binnen enkele seconden de nodige wijzigingen aan. Je ziet steeds onmiddellijk het resultaat van de aangebrachte wijzigingen.

Waarop moet je allemaal letten bij het zoeken naar strijklabels voor kleding?

Een strijklabel voor kleding moet levenslang blijven zitten. Dit betekent dat een duurzame, waterdichte lijm essentieel is. Deze lijm is ontworpen om in stoffen te "smelten" en is speciaal ontwikkeld om honderden wasbeurten en de activiteiten van het dagelijks leven te doorstaan zonder los te komen.

Strijklabels voor kleding moeten ook worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze moeten immers bestand zijn tegen constante wrijvingen en bewegingen. Bovendien moeten ze op hun plaats blijven zitten en goed leesbaar blijven.

Zoek dus naar fabrikanten van strijklabels die hoogwaardige materialen en inkten gebruiken, zodat jouw labels na verloop van tijd niet vervagen of onleesbaar worden. Sommige labels zijn waterdicht, wat betekent dat ze talloze wasbeurten kunnen doorstaan zonder onleesbaar te worden of van de kleding af te vallen.

Neem bijvoorbeeld de strijkbare naamlabels voor kleding van My Nametags. Onze hoogwaardige naamlabels zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Bovendien werken wij met speciale inkten, de modernste printtechnologie en bieden wij jou een kleefgarantie van 10 jaar. Tot slot zijn onze labels ook bestand tegen de warmte, wrijvingen en bewegingen van jouw wasdroger.

De voordelen van onze instrijk labels voor kleding

Er verschillende opties om het verlies of per ongeluk verwisselen van kledingstukken te voorkomen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van naamstickers, wat een oplossing kan zijn om jouw kledingstukken van een naam te voorzien. Echter kunnen naamstickers niet rechtstreeks op stoffen worden aangebracht. Ze moeten dus op het was- of merklabel worden geplakt.

Naast naamstickers kan je ook voor opnaailabels kiezen. Hoewel ze voor altijd blijven hangen in jouw kleding, zijn ze niet echt praktisch. Tenzij je veel ervaring met naaien hebt, is het aanbrengen van opnaailabels een tijdrovende en onhandige bezigheid.

Indien jij op zoek bent naar een eenvoudige manier om schoolkleding, werkkleding of kleding in verzorgingstehuizen te labelen, bieden onze strijklabels een aantal voordelen:

1. Ze blijven voor altijd op jouw kleding kleven - er is geen kans dat ze eraf vallen

2. Ze zijn stijlvol

3. Gemakkelijk aan te brengen

4. Volledig te personaliseren via een online ontwerptool

5. Waterdicht

6. Je kan ze op veel verschillende stoffen bevestigen.

In de meeste situaties is een strijklabel het beste alternatief voor naamlabels in kleding. Maar indien je van plan bent het kledingstuk in de toekomst aan iemand anders te geven, kan je beter voor naamstickers kiezen. Deze kunnen namelijk binnen enkele seconden verwijderd worden.

Hoe jij kan weten welke instrijklabels van hoge kwaliteit zijn?

Er zijn een aantal zaken die aangeven of een strijklabel van hoge kwaliteit is. Je kan beginnen door online reviews te lezen. Zijn de naamlabels bestand tegen regelmatig wassen? Zijn de naamlabels duidelijk en volledig leesbaar gebleven? Zoek naar beoordelingen van mensen die hun naamlabels op dezelfde manier gebruikten als jij van plan bent.

Iets anders waar je op moet letten is de garantie die de fabrikant geeft. Vergeet niet dat strijklabels voor kleding net zo lang moeten meegaan als de kledingstukken waar ze op kleven. Als een fabrikant zijn naamlabels streng heeft getest in verschillende omstandigheden, is de kans groot dat hij 10 jaar garantie biedt tegen vervaging en beschadiging. My Nametags, bijvoorbeeld, biedt een schitterende garantie van 10 jaar op al zijn strijklabels voor kleding.

Duurzaamheid is een laatste ding waar je best rekening mee houdt. Een slijtvast, goed gemaakt naamlabel helpt mensen om afval te verminderen - wat goed is voor het milieu. My Nametags zet zich bijvoorbeeld in om afval te verminderen, omdat naamlabels ervoor zorgen dat spullen minder snel kwijt raken. Op deze manier moet je minder vaak dingen opnieuw kopen, wat de uitstoot van fabrieken vermindert.

Is een strijklabel met naam de juiste optie voor mij?

Als je niet zeker weet hoe jij jouw kleding - of het schooluniform van jouw kind – van een naam moet voorzien, denk dan aan de toekomst van het kledingstuk. Ben je van plan de kleding ooit nog aan iemand anders te geven? Dan is een strijklabel niet praktisch of geschikt. Kies dan best voor een naamsticker.

Maar als jij een stijlvolle en praktische manier wilt om kledingstukken te voorzien van een naam, zijn de strijkbare naamlabels van My Namrtags de perfect oplossing voor jou. Zolang jij kiest voor een kwaliteitsproduct van een erkende fabrikant, kan jij erop vertrouwen dat jouw strijklabel langer meegaat dan het kledingstuk waarop het kleeft.Lees over strijklabels kleding


Ontwerp uw naamlabels
  • Ideaal voor kleding

    Onze instrijk naamlabels zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

  • Tevreden klanten

    Onze klanttevredenheidsscore van bijna 100% getuigt van de kwaliteit van onze labels en onze ongeëvenaarde klantenservice.

  • Kindvriendelijk

    We gebruiken lettertypen en kleuren waardoor onze gepersonaliseerde labels eenvoudig leesbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Opstrijklabels zijn permanent en kunnen niet van kleding worden verwijderd. Als u van plan bent om uw labels in de toekomst van kleding te verwijderen, raden we u aan Gekleurde Sticker Naamlabels aan, zoals die worden aangeboden door My Nametags, die semi-permanent zijn en kunnen worden verwijderd.

1. Verwijder de label van het transparante vel.

2. Plaats de label op het kledingstuk en bedek het met het meegeleverde siliconen papier.

3. Zet het strijkijzer op de maximale temperatuur die geldt voor het betreffende kledingstuk.

4. Zet de stoomfunctie uit en druk het strijkijzer voor 8-15 seconden op de label.

5. Verwijder het siliconenpapier en laat afkoelen.