Posters

Voeg wat animatie toe aan uw kinderkamer zonder toevlucht te hoeven nemen tot dure en permanente oplossingen. Van leeuwen en haaien tot buitenaardse wezens en motorvoertuigen: stimuleer de fantasie van uw kind met deze schattige posters.

Woning Decoratie

Kinderen gebruiken hun slaapkamer om te spelen, te ontspannen, huiswerk te maken, te lezen en te slapen, dus waarom zou u er niet een ruimte van maken waar ze graag verblijven? Transformeer hun slaapkamers in een bijzondere plek met onze leuke en schattige posters! Kies hun favoriete thema uit ons assortiment en maak hun slaapkamers extra bijzonder.

Gebruiksaanwijzing

Voor de beste bescherming raden wij aan de posters in te lijsten, maar ze kunnen ook direct aan de muur worden gehangen. Gebruik gerust plakgum om beschadiging van de poster en de muur te voorkomen, of posterrails die aan de boven- en onderkant van de poster zijn bevestigd. Creëer een fotomuur door meerdere foto's bij elkaar te hangen!

Beste Kwaliteit

We hebben unieke ontwerpen gemaakt die je alleen bij My Nametags kunt vinden. Ze hebben het formaat 30 x 40 cm en zijn gedrukt op hoogwaardig papier met een mooi mat oppervlak. De dessins harmoniëren goed met elkaar, dus combineer gerust met ons deurdecor en wanddecor in hetzelfde thema.