Stickers met naam - My Nametags maakt de beste stickers naam


Verschillende schrijfwaren met My Nametags naamlabels op een roze achtergrond

Met zoveel verschillende soorten naamlabels op de markt, is het niet altijd even gemakkelijk om te weten waar je de beste naamstickers kan bestellen. Hoe weet je zeker dat je goede stickers toegestuurd krijgt? En hoe kan je er zeker van zijn dat jouw naamstickers op hun plaats blijven zitten, zelfs na tientallen keren wassen?

Je kan ten eerste beginnen met het lezen van klantbeoordelingen. Door de reviews van klanten te lezen, kan je zelf ontdekken of een bedrijf kwalitatieve stickers levert. Daarnaast moet je ook goed bekijken hoe de stickers gemaakt worden en met welke materialen. Bij My Nametags produceren we geweldige naamlabels met PVC als hoofdbestandsdeel. Hierdoor zijn onze labels heel duurzaam en bestand tegen water. We gebruiken bovendien enkel hoogwaardige inkt en lijm. Het resultaat hiervan is een slijtvaste kledingsticker die niet loskomt, ongeacht hoe vaak je het kledingstuk wast waarop de sticker kleeft.


Beste naamstickers van België - en beste naamstickers kind

Bij My Nametags zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van onze klevende naamlabels de hoogste is die je in België kan vinden. We weten dit omdat wij veel terugkerende klanten hebben die zeer tevreden zijn over onze stickers met naam. We zijn dan ook heel trots op onze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, die worden ondersteund door onze lange garantie van maar liefst 10 jaar.

My Nametags valt niet te verslaan in de markt van kwaliteitsstickers. Hieronder kan je lezen wat ons zo speciaal maakt:

1. Wij produceren al onze kwaliteitslabels zelf.

2. We gebruiken de beste inkten en materialen om ervoor te zorgen dat onze naamlabels hun kleuren en leesbaarheid behouden.

3. We hebben onze naamstickers zo ontworpen dat ze altijd blijven zitten in jouw kleren als ze op was- of merketiketten gekleefd worden.

4. Wij zijn het enige bedrijf dat een antimicrobiële zilvercoating op elk etiket aanbrengt. Zo ben je er ook zeker van dat jouw labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze labels, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood en verwijderd.

Bekroonde naamstickers

Het is niet altijd even makkelijk om te achterhalen of een bedrijf goede producten levert. Indien jij op zoek bent naar onafhankelijk bewijs van onze garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, hoef je alleen maar te kijken naar wat My Nametags de afgelopen jaren heeft bereikt. Onlangs ontvingen we bijvoorbeeld nog de Queen's Award van Koning Karel III (toen Prins Charles) : een erkenning van onze toewijding aan hoogwaardige naamlabels voor kleding en andere spullen.

Bij My Nametags hebben we veel tijd, geld en moeite geïnvesteerd in het creëren van de beste naamstickers ter wereld. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen én onze effectieve productietechnieken, zorgen ervoor dat elk label dat we produceren langer meegaat dan het kledingstuk waarop het kleeft. Wij zijn het enige sticker- / labelbedrijf dat de Queen's Award heeft gekregen. Dit komt omdat wij het enige bedrijf zijn dat kwaliteit en duurzaamheid als prioriteiten stelt.

My Nametags is al vele malen erkend voor zijn vele verwezenlijkingen, waaronder:

1. Onze indrukwekkende buitenlandse exportstatistieken;

2. De consistente en hoogwaardige kwaliteit van onze stickers;

3. Onze grote aandacht voor duurzaamheid en het milieu;

4. Onze belofte om altijd alleen ‘solvent-free’ inkten te gebruiken;

5. Ons gebruik van een antimicrobiële coating op al onze labels.

Wasbare naamstickers

De naamlabels van My Nametags zijn ontworpen om elke wasbeurt te doorstaan. Wij begrijpen hoe hectisch het leven van jonge gezinnen met kinderen kan zijn. Daarom zijn we begonnen met het ontwerpen en produceren van de beste naamlabels ter wereld.

Eén van de problemen waarmee consumenten te maken kregen, was de slechte kwaliteit en lijm van andere klevende naamlabels. Deze kwamen in een mum van tijd weer los van de oppervlakten waar ze op kleefden. De waterbestendige naamlabels van My Nametags zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en kwaliteitsvolle lijm, om zo te blijven kleven tijdens een wasbeurt. Bij My Nametags zijn we er zo zeker van dat onze labels bestand zijn tegen regelmatige afwasbeurten, dat we bij al onze naamstickers een garantie van maar liefst 10 jaar geven!

Wanneer je onze naamlabels aanbrengt op een was- of merklabel in kledij, kan je er zeker van zijn dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. Dit komt door de kwaliteit van de materialen en lijmen die we gebruiken.

Beste stickers met naam voor schoolspullen

Je zoektocht naar de beste naamlabels voor schoolkleding kan eindelijk ophouden dankzij de stickers van My Nametags. Wij hebben namelijk een uitmuntende reputatie op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Bij My Nametags maken we enkel gebruik van de beste materialen. Onze productietechnieken zijn ongeëvenaard en zorgen voor de best mogelijke resultaten. Wij geven veel om duurzaamheid en het milieu. Bovendien we zijn het enige stickerbedrijf dat de Queen's Award heeft gekregen.

Voor uiterst duurzame en personaliseerbare naamlabels voor op schoolkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij My Nametags maak je voorgoed komaf met verloren en per ongeluk verwisselde schoolspullen!

De vele personaliseringsopties voor onze naamstickers

Tijdens het bestellen van onze naamlabels kan je kiezen uit veel verschillende opties en mogelijkheden. Op onze site vind je een groot aantal ontwerpen terug waarmee jij jouw naamlabels kan personaliseren.

Daarnaast zijn er ook verschillende achtergronden, tekstkleuren en lettertypes waaruit je kan kiezen. Dit zorgt ervoor dat wij meer dan een miljoen verschillende naamlabes kunnen aanbieden aan jou.

Door deze ruime keuze kan jij de fantasie van je zoon of dochter helemaal de vrije loop laten gaan. Geen idee is te gek! Onze duurzame naamstickers ondersteunen dus zowel de creativiteit van jouw kind, als jouw portemonnee.

Gratis verzending op al jouw bestellingen naamstickers

Bij elke bestelling op onze website geniet je van gratis verzending. Dit betekent dat je dus geen extra verzendkosten in je winkelwagen aangerekend zult krijgen. Joepie! Nadat wij jouw order bevestigd hebben, krijg je deze binnen de week thuis geleverd via PostNL. Echter kan het in sommige gevallen maximaal 10 werkdagen duren alvorens je bestelling geleverd wordt. Om zo veel mogelijk kosten te besparen, werken wij zonder een track & trace voor jouw bestellingen.

Waarom kiezen voor een naamsticker van My Nametags?

Naamstickers van My Nametags kunnen volledig naar jouw wens gepersonaliseerd worden. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van onze producten, ben je er ook zeker van dat My Nametags labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze labels, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood en verwijderd.

Al onze gekleurde naamstickers zijn officieel getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services. Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast kwaliteitsvolle en duurzame labels, ook verzekeren van schone labels die een anti-bacteriële werking hebben.

Hoe te bestellenOntwerp uw naamlabels


Lees over naamstickers


waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Wat kost het om stickers te maken?

PVC stickers van hoge kwaliteit zijn de moeite waard om voor te betalen, omdat ze de ontberingen van het dagelijks leven doorstaan. Een set van 56 Gekleurde Sticker Naamlabels van My Nametags kost €16,95.

Hoe naam op Beker zetten?

De beste manier om een naam op een beker te zetten is door middel van een watervast naamstickerlabel. My Nametags biedt Gekleurde Sticker Naamlabels die 100% water, vaatwasser, en magnetronbestendig zijn. Bestel nu jouw set van 56 hoogwaardige Gekleurde Sticker Naamlabels voor maar €16,95.