Schoennaamstickers - waarom My Nametags de beste schoenlabels maakt


Kids sneakres with My Nametags labels attached on a green background

Naamstickers voor schoenen zijn een goedkope en gebruiksvriendelijke oplossing voor het eeuwenoude probleem van verloren schoenen. Onze premium schoenstickers zijn verkrijgbaar in een reeks ontwerpen, maten en diverse kleuren en zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Ze blijven stevig op hun plaats zitten, ongeacht hoe vaak uw kind zijn schoenen draagt.

Maak plezier door samen met uw kind uw schoenlabels te ontwerpen wanneer ze naar school gaan - en personaliseer hun schoenen in stijl!


Wat zijn schoenstickers?

Simpel gezegd, met schoen naamstickers kun je kinderschoenen snel labelen om te voorkomen dat ze verloren gaan of per ongeluk worden verwisseld met gelijkaardig uitziend schoeisel op school. Zelfklevende schoenlabels zijn volledig gepersonaliseerde, zelfklevende labels die u kunt gebruiken om te voorkomen dat de schoenen van uw kind door een ander kind worden opgepakt. Plak ze eenvoudig op de binnenzolen van de schoenen van uw kind om ze duidelijk te onderscheiden en te identificeren op school, feesten en georganiseerde activiteiten.

Houd de schoenen van uw kinderen in de gaten met naamstickers voor schoenen

Veel kinderen dragen tegenwoordig hetzelfde of opvallend vergelijkbare schoeisel op school. Omdat kinderen kinderen zijn, letten ze niet altijd op als ze zich omkleden en gaan ze naar huis met de sportschoenen van hun klasgenoten. Als je My Nametags labels in de schoenen hebt, wordt de kans op verwisselingen echter drastisch verminderd.

Of de schoenen van uw kinderen nu uit uw lokale schoenenwinkels of één van de andere toonaangevende retailers in Nederland komen, ze kosten u waarschijnlijk meer dan ooit. Daarom is het zo belangrijk om ze te identificeren en te beschermen tegen onopzettelijke verwisselingen op school. Met onze duurzame schoenlabels tot uw beschikking, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over verloren schoenen!

Gebruik My Nametags schoenlabels


Shoe name labels on white and pink trainers Black kids' trainers with name labels on a yellow backround Shoe name tags on sandals on blue background

Zoals je kunt zien, zijn onze schoennaamlabels verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleurenschema's. Duurzaam, praktisch en volledig aanpasbaar, onze gepersonaliseerde schoenlabels zijn ontworpen om langer mee te gaan dan de schoenen die ze beschermen!

Beste schoenstickers

Bij My Nametags zijn we gepassioneerd om ouders te helpen de schoenen van hun kinderen te beschermen. We weten hoe duur schoolschoenen en kindersneakers tegenwoordig zijn, daarom hebben we tijd en geld gestoken in het ontwikkelen van een product waarop u kunt vertrouwen.

Gebruik My Nametags om naamlabels voor schoenen te plakken op elk denkbaar type schoeisel — van schoolschoenen in Oxford-stijl tot regenlaarzen, laarzen, dansschoenen, balletschoenen en sneakers. Onze gepersonaliseerde schoenlabels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met behulp van de modernste printapparatuur en zullen gegarandeerd de tand des tijds doorstaan. Wij geloven dat we de beste schoenlabels ter wereld maken.

Geen naamlabel beschermsticker nodig

U hebt verder niets meer nodig als u My Nametags gepersonaliseerde schoennaamstickers koopt. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en een hoogwaardige kleefstof en zijn ontworpen om volledig leesbaar en stevig op hun plaats te blijven gedurende de levensduur van de schoenen die ze beschermen. De labels zijn volledig waterdicht.

We hebben onze labels in de loop der jaren op veel soorten kinderschoenen getest. We zijn ervan overtuigd dat ze zelfs in de meest actieve kinderschoenen op hun plaats blijven. We zijn zelfs niet bang om te zeggen dat onze premium stickers waarschijnlijk langer meegaan dan de schoenen die ze sieren.

Heb ik verschillende rechterschoen en linkerschoen labels nodig in schoenen?

Nee, je kunt dezelfde naamlabels gebruiken op vrijwel elk type schoeisel - of het nu voor de linker- of rechterschoen is.

Kun je gepersonaliseerde labels op schoolschoenen plakken?

Ja, onze gepersonaliseerde school naamlabels zijn perfect voor het labelen van alle kinderschoenen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen die constante wrijving en beweging die optreedt in typisch schoeisel. Plak gewoon de naamlabels op de zolen van de schoenen en je kind is klaar om te gaan.

Cut out of trainer with locations for shoe labels indicated

Naamstickers voor schoenen bestellen

Het bestellen van je gepersonaliseerde schoenstickers bij My Nametags kan niet eenvoudiger of leuker. U kunt uw naamlabels op onze website aanpassen door een naam in te voeren en te kiezen uit een van de verschillende ontwerp opties. Vervolgens drukken we je gepersonaliseerde stickers met de modernste printapparatuur en sturen we ze binnen een dag of twee naar je op. Je kunt je labels zelfs gebruiken voor lunchboxen, bento boxes, schoolkleding en kleding (ze kunnen instrijklabels vervangen).

Om je eigen briljante labels te bestellen, begin je gewoon met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Kies een ontwerp, maat en achtergrond en typ de naam van je kind in het veld 'tekst'. In het voorbeeldvenster ziet u meteen hoe uw stickers eruitzien. Als je tevreden bent met je ontwerp, voeg je eenvoudig je labels toe aan je winkelmandje en voer je je betalingsgegevens in.

Wil je meer lezen over onze schoenlabels, klik dan op de link.


Ontwerp uw naamlabels


Lees over schoennaamstickers

waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.