Naamstickers vaatwasbestendig - naamstickers waterbestendig


Jongen die een waterfles vasthoudt met waterdichte naamstickers van My Nametags, op een bruine achtergrond

Naamstickers bestaan in vele soorten, varianten en vormen. Groot, klein, rond, vierkant … het aanbod is enorm. Maar niet alleen het uiterlijk van naamstickers is erg belangrijk, ook de kwaliteit ervan. Zo voorkom je namelijk dat de stickers na verloop van tijd onleesbaar worden, of nog erger: afvallen van de spullen van je kind. Bij My Nametags heb je een ruime keuze aan personaliseerbare en kwaliteitsvolle naamlabels voor je kind.

Ontwerp uw label

Waarvoor dienen stickers met een naam op?

De naamstickers van My Nametags zorgen ervoor dat jij op een eenvoudige wijze de spullen van je kind kan herkennen. Onze gekleurde naamlabels in stickervorm zijn ons populairste product, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn én er ook nog eens geweldig uitzien! Nadat je een sticker met naam hebt aangebracht op bijvoorbeeld een pen van je kind, blijft de sticker er voor altijd opzitten. Dit zorgt ervoor dat jij met een gerust hart je kind naar school kan laten gaan, zonder dat hij/zij schoolspullen kwijtraakt.

Vaatwasbestendige en duurzame naamstickers

Stickers met naam worden regelmatig op bijvoorbeeld een drinkbus geplakt. Dit is namelijk een handige en makkelijke manier die ervoor zorgt dat drinkbussen niet verwisseld kunnen worden. Vaak worden mensen gek van stickers op hun drinkbus, omdat deze er steeds afvallen wanneer ze in de vaatwasser gaan. Juist daarom hebben wij naamstickers ontworpen die vaatwasserbestendig zijn. Zo kan jij jouw drinkbus of die van je kind honderden keren in de vaatwasser stoppen, zonder dat de naamstickers van de drinkbus verdwijnt en vervolgens in de afvoerbuis van je vaatwasser belandt…

Onze naamlabels zijn dan ook niet voor niets de beste op de markt. Tijdens de productie van onze labels maken wij enkel gebruiken van de beste materialen en de beste lijm. Zo zorgen wij ervoor dat jouw labels blijven plakken en bovendien ook bestand zijn tegen slijtage.

Beste naamstickers voor kinderen die naar school gaan

Bij My Nametags vind je kwaliteitsvolle en duurzame stickers die ideaal zijn voor een gebruik in schoolverband. Kledij, drinkbussen, pennen, gommetjes … je kan alles voorzien van een naam dankzij onze stickers. Zo komt jouw kindje nooit meer thuis met de verkeerde spullen die hij/zij per ongeluk van een klasgenootje meegenomen heeft. Voor uiterst duurzame en personaliseerbare naamlabels voor schoolspullen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg dus dankzij de naamstickers van My Nametags voorgoed vaarwel tegen verloren en per ongeluk verwisselde schoolspullen!

Beste naamstickers voor baby’s

Kleuters en jonge kinderen kunnen het vaak moeilijk hebben met het bijhouden van hun spullen. Vaak raken zij hun spulletjes op school of op hun hobby kwijt. Maar baby’s raken daarentegen nóg vaker hun spullen kwijt. Drinkbusjes, jasjes of mutsen: baby’s zijn het vaak in no-time verloren. Daarom is het erg belangrijk om de spullen van jouw baby te labelen met naamstickers.

Daarnaast zorgen onze naamlabels ook voor een leuk visueel extraatje voor jouw baby. Doormiddel van onze personaliseerbare naamstickers maak jij de spulletjes van je baby nog leuker en mooier. Bloemetjes, auto’s, piraten of draken: het kan allemaal!

Dankzij naamstickers kan jij ervoor zorgen dat de spullen van je baby niet meer verwisseld worden of verloren gaan. Met de naamstickers van My Nametags weet je meteen wat van je baby is en wat niet. Je kan de gepersonaliseerde naamstickers op alles kleven, van kleding tot drinkflessen. Ze zijn namelijk bestand tegen een onbeperkt aantal wasbeurten.

Personaliseerbare en originele geboortestickers

De geboorte van een kind is voor veel mensen de hoogste vorm van geluk. Kersverse vaders en moeders willen vaak dit nieuws met de hele buurt delen. Daarom hebben wij voor hen ook personaliseerbare geboortestickers in ons assortiment. Deze kwaliteitsvolle stickers kan je op een raam aan de straatkant plakken. Zo kan jij de hele buurt laten weten dat je een baby hebt gekregen.

Onze geboortestickers zijn volledig te personaliseren en te ontwerpen naar jouw wens. Zo kan jij een mooie stickers op je raam plakken die het geslacht en de naam van je baby duidelijk maakt. Omdat wij gebruik maken van duurzame en kwaliteitsvolle materialen, kunnen wij jou garanderen dat de sticker goed blijft vastkleven op jouw ruiten. Zo kan jij zelf kiezen hoe lang de hele buurt kan zien dat er een baby’tje geboren is bij jou!

Een gepersonaliseerde naamsticker

Bij het bestellen van onze naamlabels kan je kiezen uit veel verschillende opties en mogelijkheden. Op onze site vind je een groot aantal ontwerpen terug waarmee jij jouw naamlabels kan personaliseren. Daarnaast zijn er ook verschillende achtergronden, tekstkleuren en lettertypes waaruit je kan kiezen. Dit zorgt ervoor dat wij meer dan een miljoen verschillende naamlabes kunnen aanbieden aan jou. Door deze ruime keuze kan jij de fantasie van je zoon of dochter helemaal de vrije loop laten gaan. Geen idee is te gek! Onze duurzame naamstickers ondersteunen dus zowel de creativiteit van jouw kind als jouw portemonnee.

Hoe bestel ik een personaliseerbare naamsticker?

Bij My Nametags vind je kwaliteitsvolle naamstickers die 100% personaliseerbaar zijn. Onze naamlabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lettertypen en ontwerpen. Zo kan jij dé ideale naamstickers voor jouw kind of kinderen ontwerpen. Dieren, piraten, monsters, eenhoorns, tractors … je kan het allemaal kiezen als ontwerp voor de naamsticker van jouw kind. Hierdoor vind je bij ons naamstickers die zowel geschikt zijn voor jongens, als voor meisjes.

Gratis verzending op al onze producten

Wanneer je naamstickers bij ons bestelt, geniet je van een gratis verzending. Je zal dus geen extra verzendkosten in je winkelwagen zien verschijnen. Joepie! Je ontvangt je bestelling steeds binnen een week. Echter kan het in uitzonderlijke gevallen tot maximaal 10 werkdagen duren alvorens je jouw pakketje ontvangt.

Waarom kiezen voor labels van My Nametags?

Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van onze producten, ben je er ook zeker van dat My Nametags labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de antibacteriële laag op onze labels kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood. Al onze gekleurde naamstickers zijn getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services.

Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast kwaliteitsvolle en duurzame labels, ook verzekeren van schone labels die een anti-bacteriële werking hebben.

Hoe te bestellen videoOntwerp uw naamlabels


Lees over naamstickers


waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Hoe maak je zelf naamstickers?

Je kunt stickers maken door je sticker te ontwerpen met een tool zoals Canva, deze af te drukken op zelfklevend papier en je stickers uit te knippen. Zelf stickers maken wordt afgeraden, dit omdat er professionele materialen nodig zijn om kwalitatief goede en mooie stickers te maken. Een betere optie is om uw eigen naamlabels te maken met behulp van een gratis online ontwerptool zoals die wordt aangeboden door My Nametags. Met onze ontwerptool kunt u uw perfecte sticker maken door te kiezen uit ons assortiment kleuren, achtergronden en lettertypen.

Wat zijn papieren stickers?

Traditionele papieren stickers zijn bedrukt, kostenbesparend en worden meestal in vellen geleverd. Hoewel papieren stickers kostenbesparend zijn, zijn ze helaas niet duurzaam en zullen ze waarschijnlijk vervagen of eraf vallen. Een betere optie is om PVC-stickers van hoge kwaliteit te bestellen die zeer duurzaam en waterdicht zijn. My Nametags Gekleurde Sticker Naamlabels zijn voorbeelden van hoogwaardige PVC-stickers. We hebben ook zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze labels dat we 10 jaar garantie geven!

Waar kan ik goedkoop stickers laten maken?

We raden geen goedkope stickers aan omdat ze lijm van lage kwaliteit hebben die eraf zal vallen. Stickers van hoge kwaliteit, zoals die van My Nametags, zijn het waard om in te investeren, omdat ze voor altijd op het item blijven plakken. Bestel nu jouw set van 56 hoogwaardige Gekleurde Sticker Naamlabels voor maar €16,95.