Naamstickers kind - kies de beste kinder labels voor jouw kinderen


Jongen met een groene rugzak met My Nametags naamstickers voor school, op een bruine achtergrond

Stickers met naam voor kinderen

Naamstickers voor kinderen hebben een belangrijk doel, namelijk voorkomen dat spullen verloren gaan of per ongeluk worden verwisseld. Naast hun functionele doel, moeten ze er ook echt leuk uitzien en origineel zijn. En dat is precies wat je mag verwachten van de kinderstickers van My Nametags.

Jonge baby's trekken zich misschien nog maar weinig aan van naamstickers op hun drinkflessen, kleren en speelgoed. Maar dat betekent niet dat mama en papa geen plezier kunnen beleven aan het personaliseren van deze spulletjes.

Naarmate baby's ouder worden, beginnen ze wel kleuren en patronen op te merken. Peuters zien namelijk graag tekeningen van hun favoriete personages en tv-helden. Dus als ze op een voorwerp een sticker zien die ze herkennen als hun eigen naamsticker, weten ze meteen dat het voorwerp van hen is.

Voor de iets oudere kindjes zijn stickers vaak iets waar ze trots op zijn en weerspiegelen naamstickers hun eigen persoonlijkheid. Veel kinderen pakken graag uit met hun gepersonaliseerde schoolboeken en -spullen. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde naamstickers, kunnen jouw kinderen heel trots zijn op hun zelf ontworpen stickers.

Bij My Nametags vind je naamstickers voor kinderen van alle leeftijden. Onze stickers zijn duurzaam, volledig aanpasbaar en heel leuk. Naamlabels van My Nametags zijn niet voor niets de beste op de markt. Onze stickers blijven zelfs na een wasbeurt zitten op de kleren van jouw kinderen. Zo hoef je niet steeds opnieuw labels te kleven op de kleren van je kinderen.

Naamstickers voor baby's

Baby's mogen dan wel reageren op levendige kleuren en vormen, toch ze zullen niet altijd even veel aandacht hebben voor de naamstickers op hun drinkflessen en speelgoed. Ondanks het feit dat baby’s weinig aandacht hebben voor naamstickers, is het toch aangeraden om naamlabels op de spullen van jouw baby te kleven. Dit is namelijk een uitstekende manier om de spullen van jouw baby te herkennen en het kan jou helpen voorkomen dat ze worden verwisseld of verloren gaan.

Thuis voor je baby zorgen kan soms al moeilijk zijn, maar het wordt nog moeilijker wanneer je op uitstap bent met je baby. Je moet dan een heleboel spullen meenemen en het kan dan wel eens gebeuren dat je ergens een spulletje van je baby vergeet mee te nemen. Zelfs als je van nature waakzaam bent op dit gebied, zullen er soms momenten zijn waarop je spullen van je baby achterlaat bij vrienden, in de kinderopvang of op openbare plaatsen.

Dankzij de kleurenstickers van My Nametags, die alle spulletjes van je baby aanduiden, weet je meteen wat van je baby is en wat niet. Je kan onze naamstickers op alles kleven, van kleding tot drinkflessen. Nog een handig weetje: onze stickers zijn bestand tegen een onbeperkt aantal wasbeurten!

Naamstickers voor kleuters

Naamstickers voor peuters en kleuters zijn ideaal voor de momenten waarop het een beetje chaotisch wordt in je omgeving. Of je kind nu in de kinderopvang is, bij een vriendje aan het spelen is of naar de plaatselijke speeltuin gaat: het kan altijd gebeuren dat je het speelgoed of de spullen van je kind per ongeluk verwisselt.

Onze personaliseerbare naamlabels voor kinderen zijn dankzij hun speelse, levendige en originele ontwerpen in één oogopslag herkenbaar. Daarom zijn onze stickers de perfecte manier om jouw kinderen te leren en duidelijk te maken wat zijn/haar spullen zijn. Door de naam van jouw kind op de labels te plaatsen, kan je hen helpen hun naam na verloop van tijd te herkennen. Naamstickers zijn dus voor peuters een eerste goede introductie tot lezen.

Naam labels voor schoolgaande kinderen

Jonge kinderen zijn al meer bewust van hun persoonlijke smaak en voorkeuren dan peuters. Sommige kindjes beginnen op die leeftijd zelfs al hun persoonlijke gevoel voor stijl te ontwikkelen. Een geweldige manier om jonge kinderen te helpen zichzelf uit te drukken, is door ze gepersonaliseerde naamlabels te geven om hun spulletjes mee te personaliseren.

Kinderen hebben vaak de neiging om hun schoolboeken, gymspullen, drinkflessen en andere schoolspullen rond te laten slingeren. Juist daarom zijn naamlabels voor kinderen heel belangrijk. Naamlabels zorgen er namelijk voor dat spullen makkelijk aan het juiste kind kunnen toegeëigend worden.

Het komt geregeld voor dat kinderen na een dag op school thuiskomen met de spullen van een klasgenootje. In veel gevallen kunnen naamlabels voorkomen dat dit gebeurt. En mocht het toch nog gebeuren dat jouw kind iets kwijtraakt op school, wordt het opsporen van de verloren spullen van jouw kind een stuk eenvoudiger als ze gelabeld zijn.

Ontwikkel het creatieve brein van jouw kind

Volgens Bobbi Wegner - een klinisch psycholoog en onderwijzer aan de Harvard University - kan een kind dat regelmatig creatief denkt, gemakkelijker problemen oplossen dan een kind dat minder vaak creatief denkt. Door jouw kind de leiding te geven over het creatieve proces bij het ontwerpen van onze naamlabels, kan het in de toekomst betere probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Naamstickers voor tieners

Tieners zijn meestal minder geïnteresseerd in 'kinderachtige' dingen zoals gepersonaliseerde en felle naamstickers voor lunchboxen. Toch raken ook zij nog steeds regelmatig dingen kwijt. Hoewel ze misschien niet geïnteresseerd zijn in felle kleuren en gekke afbeeldingen, willen ze toch graag hun bezittingen op school kunnen voorzien van een naam.

Bij My Nametags kunnen tieners een reeks neutrale naamlabels ontwerpen om te voorkomen dat hun boeken en schoolkleding verloren gaan of per ongeluk worden verwisseld. Zelfs als zij ervoor kiezen hun naam in een standaard lettertype zonder illustraties af te drukken, zullen deze naamlabels volstaan om te voorkomen dat hun bezittingen zoek raken.

Hoe te bestellenOntwerp uw naamlabels


Lees over naamstickers


waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Hoe kun je stickers ontwerpen?

U kunt stickers ontwerpen met behulp van een gratis online ontwerptool zoals die van My Nametags. Kies gewoon je ontwerp, achtergrond en lettertype en wij doen de rest.

Hoe maak je zelf naamstickers?

Om een kwaliteitssticker te maken, heb je een kwaliteitskleefstof, watervaste inkt en PVC-papier nodig, die je allemaal kunt krijgen bij My Nametags Gekleurde Sticker Naamlabels. Bestel nu jouw set van 56 hoogwaardige Gekleurde Sticker Naamlabels voor maar €16,95.