Eenvoudige en gemakkelijke traktaties om met Pasen te maken

This image has an empty alt attribute; its file name is mother-with-son-mixing-melted-chocolate-bowl.jpg

Pasen komt nu snel dichterbij, wat betekent dat er extra veel chocola in onze huizen te vinden zal zijn in de komende weken en daarna. U kunt misschien wat moeite hebben bij het bedenken van leuke en boeiende dingen die u kunt doen om de kinderen tijdens de schoolvakantie lekker bezig te houden. Daarom hebben we enkele ideeën voor heerlijke en eenvoudige lekkernijen samengesteld welke u deze Pasen samen met uw kinderen kunt maken.

Rocky Road

Een heerlijke traktatie die gemakkelijk te maken is en heerlijk smaakt. U kunt er ook wat fruit aan toevoegen zoals rozijnen en kersen om het een beetje gezonder te maken. De kinderen zullen het heerlijk vinden om hun overgebleven chocolaatjes en traktaties hiervoor te gebruiken. Probeer dit eenvoudige recept en geniet ervan!

Rijst Krispies Cakejes

Een klassieke Amerikaanse traktatie en heel gemakkelijk te maken. Het zal zeker lukken en u zult begrijpen waarom het zo populair is als u het eenmaal geprobeerd hebt. Dit zal een favoriet zijn bij de kinderen, ze zullen er net zo van genieten bij het maken ervan als om er van te proeven. U kunt het nog creatiever aanpakken door er marshmallows of geleisnoepjes aan toe te voegen. Bekijk dit recept om aan de slag te gaan.

Paasei Koekjes

Koekjes zijn altijd een favoriet en de kinderen zullen het geweldig vinden om deze traktaties met Paas-thema te maken. Er gaat niets boven warme koekjes rechtstreeks uit de oven! Deze zijn heel gemakkelijk te maken en een beetje een gezondere optie voor onze andere suggesties. Bekijk dit snel en eenvoudige recept.

Ijs

Nu de dagen (iets) warmer worden, hebben we het perfecte excuus om te genieten van ijs. Waarom zou u het niet in een paasei serveren? Bovendien kunt u er meer dingen aan toevoegen: meer chocola, fruit, snoep, de de keuze is aan u! Dit recept is heel leuk om te bereiden en de kinderen zullen het net zo leuk vinden om het samen te stellen als om het te proeven als eindproduct!

U kunt online nog veel meer recepten en demonstratievideo’s vinden.

Gaat u deze Pasen aan de slag met bakken? Indien u dat doet, zouden we de creaties en resultaten heel graag willen zien, tag ons op Facebook en Instagram.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore