7 eenvoudige manieren om de kamer van uw kind te transformeren

Ziet de kamer van je kind er al een tijdje hetzelfde uit? Een plek die uw kinderen leuk vinden en waar ze zich prettig voelen, is ongelooflijk belangrijk, zeker nu ze er zoveel tijd in doorbrengen. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om de kamer van uw kind creatiever en comfortabeler te maken. 

1 – Maak een tekentafel!

2 – Herschikken – verplaats het bed naar de andere kant van de kamer, laat het bureau naar een andere kant wijzen, het vloerkleed in het midden van de kamer in plaats van de zijkant – verander het! 

3 – Verwen uw kinderen – Vraag uw kinderen hoe ze willen dat hun ruimte eruitziet – zelfs als u niet bereid bent hun kamer in een zandbak te veranderen of alle muren fel oranje te schilderen, zult u waarschijnlijk een compromis kunnen vinden en inspiratie krijgen van wat ze willen. 

4 – Update – Na een tijdje naar dezelfde dingen en dezelfde kleuren te hebben gekeken, is het leuk om ze een nieuwe look te geven. Haal wat verf en update de meubels in de kamer van je kind – witte laden worden groen, de kledingkast heeft nu bloemen – er is zoveel dat u kunt doen! 

5 – Patronen! Koop wat gekleurde tape (Washi-tape is geweldig) en wees creatief. Je kunt ze gebruiken in plaats van kaders, om zo een ​​patroon op laden te maken. Het is zo’n eenvoudige manier om dingen een leukere uitstraling te geven. 

6 – Verwissel de saaie ladeknoppen voor een paar funky nieuwe. 

7 – Wees creatief met muurstickers! – Hebt u alle thema’s gezien die we op onze site beschikbaar hebben? En als u echt iets leuks wilt, kunt u deze door elkaar gebruiken – wolken met stippen en opeens sneeuwt het in de kamer. Er zijn zoveel leuke combinaties mogelijk, bekijk hier onze muurstickers. 

Pas echter op, u wilt het vooral niet te leuk maken 😉 – u zult nog genoeg ‘Ik wil mijn kamer niet uit’ horen als ze hun tienerjaren bereiken … 

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore