Dingen om thuis met de kinderen te doen

Bij My Nametags weten we dat het lastig kan zijn om activiteiten te plannen en om op ideeën te komen om uw kinderen bezig te houden terwijl ze vrij van school zijn en daarom hebben we dat alvast voor u gedaan.

Organiseer een Speurtocht

Dit is gegarandeerd een leuke activiteit voor de kinderen en het is tevens heel eenvoudig om thuis te doen. Besluit wat je schat (chocola is altijd een goed idee) wordt, plan de route door het huis en print de aanwijzingen uit, klaar om te gaan.  Wanneer u dat leuk lijkt, kunt u er wat grapjes, snoepjes of verrassingen aan toe voegen tijdens de speurtocht om het wat uitdagender te maken.

Plezier met Bakken

Laat uw kinderen hun eigen favoriete eten maken in de keuken. Bakken is altijd een favoriet om ze bezig te houden en het houdt hun handen en hersentjes lekker bezig! U kunt proberen om hun favoriete lekkernijen te bakken. Laat ze meehelpen om het diner voor te bereiden of creëer uw eigen ‘nep afhaal’ bij u thuis. Er zijn heel veel goede recepten op Youtube om u op weg te helpen en wie weet, beginnen ze hun groente zelfs te eten!
Maak een Thuisbioscoop


Maak een Thuisbioscoop

Ervaar de gemakken van een Thuisbioscoop. Kies hun favoriete films, maak de popcorn, verzamel de lekkere snacks, dim het licht en maak het ze gemakkelijk op de bank, klaar om te beginnen!  Get the cinema experience from the comfort of your home. Dit geeft uren van entertainment en het kost u helemaal niks.

Een Uitdaging Stellen

Hebt u al gedacht om een leuke uitdaging te stellen voor uw kinderen? U hebt het voor het zeggen. Bijvoorbeeld een lichaamsbeweging uitdaging om 10.000 stappen te zetten per dag of een leer-uitdaging zoals het lezen van een hoofdstuk per dag of het leren van een muziekinstrument, het is aan u. Het beste hiervan is dat u de uitdaging bepaalt en de regels maakt en ook over de beloningen beslist.


Voor nieuws, weggeef acties en tips kunt u My Nametags volgen op Social Media. U vindt ons op Instagram en Facebook

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore