Onze Eco-vriendelijke kenmerken

Hier bij My Nametags streven we er continue naar om zo eco-vriendelijk mogelijk te werk te gaan door bijvoorbeeld onze werknemers aan te moedigen om op de fiets naar kantoor te komen maar ook door gerecycled water voor onze verwarming te gebruiken.

We weten dat u erg op onze labels bent gesteld en daarom dachten we dat u ook wel wat meer zou willen weten over een aantal van onze eco-vriendelijke kenmerken.

Trees

Eco-friendly

 

 

 

 

 

Al onze labels zijn vrij van BPA (Bisfenol A) en vrij van Ftalaten wat beter voor kinderen en de omgeving is. Zoals u weet, is de print op een My Nametags label extreem resistent. Onze instrijk labels en stickers zullen blijven zitten waardoor ze de omgeving niet zullen vervuilen.

New-Packaging

 

 

 

 

 

Bekijk ook onze nieuwe eco-vriendelijke verpakking eens! We vonden dat u de eerste moest zijn om erachter te komen dat we onze verpakking hebben vernieuwd. De verpakking waar u de My Nametags labels in ontvangt, is gemaakt van makkelijk gerecycled materiaal in plaats van plastic.

Label-Your-Stuff

 

 

 

 

 

Door het labelen van al uw spullen waaronder uw kleding, schoenen en tassen, etuis en mobiele telefoons, zult u als gezin wellicht een hoop minder kwijtraken. Dit betekent dat u het milieu ook indirect helpt doordat u minder nieuwe spullen hoeft te kopen ; ) Dit is in het bijzonder waar voor items die gemakkelijk zoek raken zoals waterflessen. Onze uitspraak is verminder uw afval, koop minder en hergebruik meer omdat u uw spullen gelabeld heeft!

Order-Your-Labels-Now

 

 

 

 

 

Indien u labels nodig hebt, kunnen we deze spoedig laten bezorgen of u nu stickers of instrijklabels kiest. My Nametags labels zijn goed zichtbaar, kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig. Om uw labels te kopen en te personaliseren ga naar: www.mynametags.nl en zie ons volledige aanbod aan ontwerpen en producten.

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore