Zomer 2016 Familie Kampeer Ideeën

Buiten kunnen zijn, wordt ervaren als het grootste en meest avontuurlijke speelterrein wat je kind zich kan wensen – wat tevens de reden is dat kamperen zo spannend en leuk is voor kinderen van alle leeftijden. Als gezin hadden we zo veel plezier in het kamperen en het samenzijn in de buitenlucht. Soms is de eenvoud het allerbeste. Hier zijn onze top tips waar je naar moet kijken wanneer je een geschikte camping kiest. Of het nu voor enkele dagen is of een hele week, bezoek  http://camping-belgie.startpagina.nl/  om je perfecte plek te vinden.

In het Bos

Niks is meer betoverend dan kamperen in een vredevolle en rustieke bosachtige omgeving. Kinderen zijn gek op het verkennen van een bos en ouders houden ervan om aan de hectiek en drukte van het moderne leven te ontsnappen.

camping1

 

 Met een speelterrein

De aanwezigheid van een speelterrein of speeltuin op de camping is een goed idee wanneer je met jonge kinderen kampeert. Sommige campings hebben avontuurlijke speeltuinen, trampolines of zelfs buitenzwembaden. Perfect om kinderen geëntertaind te houden en om andere kleine kampeervriendjes te ontmoeten.

camping2

 

Bij de zee

Combineer strand en kamperen door een plek bij de zee te kiezen. Dagen kunnen worden doorgebracht op het strand en avonden om uit te kijken op de zee.

camping3

 

Naast water

Voor pure ontspanning en uitspatting voor degene die zich interesseren voor de watersport, wat is er dan beter dan een camping bij het water; een rivier, meer of beek. Geweldig veel plezier voor oudere kinderen (of volwassenen die graag op bootjes vertoeven) voor Swallows en Amazon achtige avonturen.

camping4

 

Op Glamping!

Wanneer je geen tent hebt of zelfs wanneer je er wel een hebt maar meer van luxe houdt en niet graag de auto vollaadt en de tent opzet, probeer dan glamping. Echte bedden, een ligbank en uitgeruste kookfaciliteiten, is wat je krijgt. Plus natuurlijk de geweldige natuur naast je deur…

camping5

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>