We hebben het overleefd, dankzij uw reactie!

Bij My Nametags streven we er continue naar om onze klanten beter te begrijpen. Daarom besloten we in april dit jaar een enquête te houden die Verloren & Gevonden spullen onderzocht. Dankzij uw indrukwekkende terugkoppeling, vonden we enkele zeer verrassende resultaten, hebben we vele grappige verhalen gehoord en ontvingen we ook de lof en aanbeveling van het gebruik van My Nametags labels wanneer deze hadden bewezen dat de verloren items weer werden herenigd met hun rechtmatige eigenaren!

Schoolboeken, truien en schrijfgerei stonden bovenaan de lijst meest algemene verloren items onder kinderen en mocht dat niet vreemd klinken onder de meeste ouders, er zaten toch aardig wat verrassende antwoorden tussen de enquête deelnemers. Iemand heeft het daadwerkelijk voor elkaar gekregen om een kinderstoel te verliezen, je zult je af kunnen vragen hoe dat mogelijk is. Andere vreemde items waren een snorkel, feeënvleugels en een auto in een autogarage!

lost shoe

Een deelnemer verklaarde hoe hun zoons “Nintendo DS,” wat een diep gekoesterd verjaardagskado was, kwijtraakte terwijl ze in een hotel verbleven op hun vakantie. En daarbij zat ook nog eens zijn meest favoriete spel Mario Kart 7 in de nintendo! Terwijl ze het hotel na hun vertrek velen malen hadden gebeld zonder succes, begonnen ze hun hoop te verliezen. Ware het niet dat ze 7 weken later (!) een telefoontje kregen van een linnenbedrijf dat verhulde dat de nintendo in een stapel lakens was gevonden. De betreffende dame vertelde dat het een complete verrassing was en dat ze zonder hulp van de My Nametags naamlabel en de eerlijkheid van de vinder de nintendo nooit was ontdekt dan wel terug bij de eigenaar zou zijn gekomen.
We zijn er trots op om zulke verhalen te horen, wanneer de meest gewaardeerde en dierbare spullen van mensen ‘op (eigen) reis’ gaan en uiteindelijk op miraculeuze wijze weer terugkomen bij hun rechtmatige eigenaren dankzij de goede aard van de medemens. We moedigen mensen aan om dit moment vast te houden en door ze te herinneren om hun meest dierbare en belangrijkste spullen te labelen of dat nu een bril, een telefoonoplader, een camera, een fietshelm, snorkel of wat dan ook mag zijn. Waarschijnlijk niet je grootmoeders kunstgebit, we denken dat die prima zonder naamlabel kan…

Share This Post

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Loading

More To Explore