Mooie manieren om je te kleden op het strand

 

Een goede strand cover-up is z’n gewicht in goud waard wanneer het aankomt op het (modieus) bedekken van je lichaam op het strand. Investeer in een paar cover-ups welke je over je bikini of badpak heen kunt gooien en je bent vervolgens te zien op het strand, bij de lunch en tevens bij de bar voor een heerlijk aperitiefje.  We zijn een aantal winkels afgegaan om onze top stukken te selecteren voor deze zomerse strand cover-ups. Van simpele sarongs en kaftans tot meer geraffineerde jurken en jumpsuits. Veel shop plezier!

De Sarong

Een sarong is een zeer veelzijdig kledingstuk om in je vakantie garderobe te hebben. Draag hem rond je middel om je te bedekken bij de strandtent en verander hem in een simpele jurk door hem om je nek vast te maken of net onder je armen. Of gebruik hem gewoon ter bescherming voor de zon.

1

Watercult Pareo Dress – Soft Peach

De Kaftan

Een kaftan is een perfecte kledingstuk om over je bikini te dragen op het strand. Kies een kaftan met een ruime maat zodat je koel blijft en comfortabel wanneer je jezelf wenst te bedekken.

2a

Sha Cha Pom Pom

De Harem Broek

Harembroeken zijn mijn nieuwe beste vriend! Zo flatterend en makkelijk om over je bikini of badpak te dragen of zelfs tijdens het reizen. Een prachtige print op een zachte en dunne stof met flatterende geplooide pijpen.

3

Heidi Klein Namibia Harem Pants

De Jurk

Elke vrouw heeft een dunne zomerjurk nodig. Dit is de perfecte witte jurk om je gebruinde huid te showen. – een zomer must have.

22

Rion Jurk van PilyQ

De Maxi Jurk

Maxi jurken zijn onmisbaar in je zomergarderobe, ze houden je koel tijdens de warmte overdag en zien er net zo goed uit in de avond.

5

Katarina Jurk in River

De Jumpsuit

Een jumpsuit geeft een moderne touch aan je vakantiegarderobe en is een perfecte manier om je ‘look’ overdag mee te nemen naar de avond.

6

Seafolly Zone Strand Jumpsuit

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>