Naamlintjes om te strijken zijn de oplossing voor jou

strijkijzer en een shirt op een roze achtergrond

Raak jij weleens een kledingstuk kwijt? Heb jij kinderen die soms op school een kledingstuk kwijtraken? Of ken jij iemand die in een rusthuis woont? Als je op één van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, laten wij jou graag kennis maken met de instrijk naamlintjes van My Nametags. Onze strijklabels zijn heel makkelijk in jouw kleding aan te brengen en zorgen ervoor dat jij nooit meer je kleding kwijtraakt. In dit artikel geven wij jou de belangrijkste informatie over onze naamlintjes.


Ontwerp uw label

Waarvoor dient een naamlintje?

Met de naamlintjes van My Nametags kan jij jouw kleding of die van jouw kind makkelijk herkennen. Onze naamlabels zijn ons meest veelzijdige en populairste product, omdat ze zo gemakkelijk aan te brengen zijn. Via onze online editor kan jij er voor zorgen dat jouw naamlintjes er origineel en geweldig uitzien!

De naamlintjes van My Nametags zijn ontworpen om de vele activiteiten en bewegingen van het dagelijkse leven te overleven. Hierdoor zijn het dé ideale labels voor school of voor op het werk. Bovendien zijn ze volledig wasmachine-, droger-, vaatwasser- en magnetronbestendig. Dit maakt ze zeer uniek binnen de naamlabelmarkt.

Nadat je het naamlintje met een strijkijzer hebt aangebracht, blijft het voor altijd zitten! Binnen slechts enkele seconden kan jij onze naamlintjes aanbrengen in jouw kleding of die van je kinderen.

Redenen waarom mensen naamlintjes in hun kleding plaatsen

Er zijn heel wat redenen waarom mensen naamlintjes in hun kleding strijken. Hieronder geven we jou een paar voorbeelden waarvoor onze naamlintjes gebruikt kunnen worden.

Strijkbare naamlintjes voor scholen en kinderdagverblijven

Scholen en kinderdagverblijven zijn chaotische omgevingen waar veel kinderen vrijwel identieke kledingstukken dragen. Het is dan ook niet abnormaal dat jouw kind af en toe een verkeerd kledingstuk mee naar huis neemt. Daarom is het heel belangrijk om de schoolkleding van jouw kinderen te voorzien van een naamlabel.

Of het nu gaat om een trui, een t-shirt of een broek: de kleding van jouw kind kan op school makkelijk verwisseld of kwijt raken. Een kledingstuk zonder naamlabel is bijna onmogelijk om weer terug te vinden. Daarom raden wij alle ouders aan om met naamlabels te werken.

Strijkbare naamlintjes voor schoolkledij vormen een goede en effectieve oplossing voor dit eeuwenoude probleem. Gelukkig kan jij als ouder bij My Nametags gepersonaliseerde naamlintjes voor je zoon of dochter kopen. Zo weet jouw kind voortaan op school precies welke kledingstukken van hem/haar zijn en welke niet.

Naamlabels om in werkkleding te strijken

Naast schoolkleding kan ook werkkleding voorzien worden van een naamlabel. Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van naamlintjes. Zo kunnen zij het probleem van verloren werkkleding makkelijk en goedkoop oplossen.

In veel winkels, restaurants en fabrieken moeten werknemers vaak identieke werkkleding dragen. Hierdoor is er een hoge kans op het verwisselen van werkuniformen. Dankzij de naamlintjes van My Nametags kan het verwisselen en verloren gaan van werkkleding véél verminderd worden.

Kleding labels in verzorgingstehuizen

Naamlintjes zijn voor verzorgingstehuizen een goede manier om ervoor te zorgen dat kleding minder vaak verwisseld wordt of kwijt raakt. Het aanbrengen van naamlintjes in kleding voorkomt veel verwarring en ongemak, zowel voor het personeel, als voor de bewoners en hun familieleden.

Naamlabels zijn niet enkel handig voor de bewoners van een verzorgingstehuis, ook het personeel kan gebruik maken van naamlintjes. Zo komt het minder vaak voor dat de werkkledij van het personeel verwisseld wordt.

Waarop moet je als consument letten bij het kopen van naamlintjes voor kleding?

Ten eerste moet je er zeker van zijn dat het naamlintje niet loskomt na een enkele wasbeurt. Een naamlabel moet namelijk ‘voor altijd’ blijven hangen in kleding. Hiervoor is een duurzame en waterdichte lijm nodig. Zo’n lijm is speciaal ontworpen om in stoffen te smelten, waardoor deze honderden wasbeurten kan overleven zonder los te komen.

Daarnaast moet ook het naamlintje zelf van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Een naamlabel moet namelijk bestand zijn tegen de wrijvingen en bewegingen van onze kledij. Bovendien moeten ze ook op hun plaats blijven zitten én goed leesbaar blijven na vele wasbeurten.

Je kan dus best op zoek gaan naar fabrikanten die met hoogwaardige materialen en inkten werken. Zo ben je er zeker van dat jouw labels na verloop van tijd niet onleesbaar worden of vervagen. De labels van My Nametags zijn waterdicht, waardoor ze zonder problemen wasbeurten kunnen doorstaan. Zelfs na tientallen wasbeurten blijven jouw naamlintjes er als nieuw uitzien.

Onze strijkbare naamlintjes voor kleding zijn gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Bovendien werken wij met duurzame inkten, de modernste printtechnologie én bieden wij jou een kleefgarantie van 10 jaar. De naamlintjes van My Nametags zijn uitstekend bestand tegen de wrijvingen, hitte en bewegingen van jouw wasdroger.

De vele voordelen van onze naamlintjes met tekst voor kleding

Indien jij op zoek bent naar naamlabels, ben je waarschijnlijk al heel veel verschillende opties tegengekomen. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van goed klevende naamstickers, wat een goede manier kan zijn om al jouw kledingstukken van een naam en telefoonnummer te voorzien. Alleen kunnen naamstickers niet rechtstreeks op kledingstoffen worden aangebracht. Ze moeten altijd op het was- of merklabel worden geplakt. Dit kan voor sommige mensen een probleem vormen.

Naast naamstickers kan je ook voor opnaai labels opteren. Hoewel ze heel goed blijven hangen in jouw kleding, zijn ze niet echt praktisch om aan te brengen. Tenzij je heel veel ervaring hebt met naaien, is het aanbrengen van opnaailabels een moeilijke, lastige en tijdrovende bezigheid.

Indien jij op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om schoolkleding, werkkleding of kleding in verzorgingstehuizen te labelen, bieden de naamlintjes van My Nametags heel wat voordelen:

1. Ze blijven voor altijd op jouw kleding kleven - er is geen kans dat ze loskomen;

2. Ze zijn stijlvol;

3. Onze naamlintjes zijn gemakkelijk en snel aan te brengen;

4. Ze zijn volledig te personaliseren via onze online ontwerptool;

5. Onze naamlabels zijn 100% waterdicht;

6. Je kan ze op veel verschillende kledingstoffen bevestigen.

In de meeste situaties is een naamlintje de beste optie om jouw kleding te voorzien van een naam. Maar indien je van plan bent het kledingstuk in de toekomst aan bijvoorbeeld een vriend of familielid te geven, kan je beter voor naamstickers kiezen. Deze kunnen namelijk binnen enkele seconden verwijderd worden, zonder blijvende schade aan het kledingstuk.

Naamlintjes met kleur om te strijken

Strijklintjes voor kleding zijn een goede oplossing voor het verloren gaan of het verwisselen van kledingstukken. Bovendien zijn naamlintjes vaak te personaliseren met leuke kleuren en achtergronden. Bij My Nametags kan jij ontwerpen op maat maken die je nergens anders vindt.

Zo vind je bij My Nametags naamlintjes die je via een handige en gebruiksvriendelijke online ontwerptool kan personaliseren. Het mooie aan onze online ontwerptool is dat je op voorhand precies kunt zien wat je toegestuurd zal krijgen. Bevallen het kleurenschema, de illustraties en het lettertype jou niet? Begin dan even opnieuw en breng binnen enkele seconden de nodige wijzigingen aan. Je ziet steeds onmiddellijk het resultaat van de aangebrachte wijzigingen.

De uitstekende service van My Nametags

Je ontvangt jouw gepersonaliseerde naamlintjes meestal binnen een week nadat wij jouw bestelling bevestigd hebben. In enkele gevallen geldt er een uiterlijke levering van 10 werkdagen. Bij My Nametags geniet je van een gratis verzending. Je zal dus geen extra verzendkosten in je winkelmandje zien verschijnen.

Wij versturen jouw bestelling via PostNL. Jouw naamlabels worden in een mooie enveloppe verstuurd die in een standaard brievenbus past. Wij maken geen gebruikt van een track & trace om zo de kosten voor jou als klant zo laag mogelijk te houden.

Naast een vlotte en probleemloze verzending, pakken we bij My Nametags ook graag uit met onze uitstekende klantbeoordelingen. Bijna al onze klanten bevelen ons aan en kopen meermaals opnieuw naamlabels bij ons. We zijn een samenwerking aangegaan met Feefo, een onafhankelijk bedrijf dat onze klanten na hun bestelling om feedback vraagt. We hebben geen enkele mogelijkheid om jouw recensie te bewerken of te verwijderen, dus de reviews die jij kan lezen op onze site zijn 100% betrouwbaar.

Indien je voor My Nametags kiest, kies je voor duurzame en kwaliteitsvolle producten. Onze geweven naamlintjes zijn dé oplossing voor mensen die vaak spullen kwijtraken. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden die wij jou aanbieden. Onze online ontwerptool is een waar plezier om te gebruiken en zorgt ervoor dat jij jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan.Lees over strijklabels kleding


Ontwerp uw naamlabels
  • Ideaal voor kleding

    Onze instrijk naamlabels zijn waterdicht en hebben een wasgarantie van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze eraf vallen na het wassen van je kleding.

  • Tevreden klanten

    Onze klanttevredenheidsscore van bijna 100% getuigt van de kwaliteit van onze labels en onze ongeëvenaarde klantenservice.

  • Kindvriendelijk

    We gebruiken lettertypen en kleuren waardoor onze gepersonaliseerde labels eenvoudig leesbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Er zijn drie soorten kledinglabels, innaailabels, stickerlabels en instrijklabels. Innaailabels zijn effectief, maar ze zijn tijdrovend om aan te brengen. My Nametags biedt zowel Gekleurde Instrijk Naamlabels als Gekleurde Sticker Naamlabels die in enkele seconden aangebracht kunnen worden en 100% water-, wasmachine- en drogerbestendig zijn. Bestel je set van 56 Gekleurde Instrijk Naamlabels of Gekleurde Sticker Naamlabels voor maar €16,95.

Professioneel gemaakte labels zoals die van My Nametags blijven gegarandeerd 10 jaar plakken.