Naamstickers maken - Ontwerp eenvoudig naamsticker bij My Nametags


My Nametags naammlabels op een blauwgroen achtergrond

Naamstickers zijn erg populair en bieden een uitstekende oplossing tegen spullen die verloren gaan. Aan de hand van naamstickers zorg jij ervoor dat jouw kind geen foute spullen meer mee naar huis brengt.

Veel mensen denken dat het moeilijk is om naamstickers te ontwerpen en te bestellen, maar niets is minder waar. Het is namelijk heel eenvoudig om mooie en originele naamstickers te ontwerpen! Dankzij My Nametags kan jij uit miljoenen ontwerpen een naamsticker creëren op maat van jouw kind. Zeg dus voorgoed vaarwel tegen verloren of per ongeluk verwisselde spullen.


Waarvoor dient een naamsticker?

Je kent het vast wel: je kind gaat naar school met een nieuw paar sportschoenen en komt vervolgens weer thuis met een verkeerd paar schoenen. Dit kan jou als ouder boos maken en dat willen wij helpen voorkomen. Onze naamlabels zorgen er namelijk voor dat jij voortaan met een gerust hart je kind naar school kan laten gaan.

Door de spullen van je kind te voorzien van een naamsticker, kan er geen discussie of verwarring meer ontstaan. Onze naamstickers zorgen er namelijk voor dat jouw kind altijd de juiste spullen mee naar huis neemt. Bovendien zorgen ze voor een leuk extraatje op je kind zijn/haar spullen. Onze naamstickers zijn namelijk zo leuk, dat ze een extra touch geven aan de spullen van jouw zoon of dochter.

Een sticker met naam maken voor jouw kind

Naamstickers zijn dé beste oplossing tegen het verloren gaan van spullen. Aan de hand van naamstickers kunnen spullen makkelijk ‘geïdentificeerd’ worden. Zo zorg je ervoor dat je kind voortaan met de juiste spullen thuiskomt.

Maar waar vind je nu naamstickers voor kinderen? Bij My Nametags vind je een heel groot aanbod aan naamlabels voor kinderen. Dankzij onze vele sjablonen, achtergronden, figuurtjes … kan jij originele en leuke naamstickers ontwerpen samen met je kind.

Hoe ontwerp je stickers met een tekst op?

Tijdens het ontwerpen en bestellen van My Nametags naamlabels, kan je kiezen uit veel verschillende mogelijkheden en opties. Op onze website vind je heel veel ontwerpen en sjablonen terug waarmee jij jouw naamstickers kan personaliseren.

Bij My Nametags hebben we heel veel verschillende achtergronden, tekstkleuren en lettertypes waaruit jij kan kiezen. Dit zorgt ervoor dat wij meer dan één miljoen verschillende naamstickers kunnen aanbieden aan jou.

Door deze ruime keuze kan jij de fantasie van je zoon of dochter helemaal de vrije loop laten gaan. Geen idee is te gek! Onze duurzame naamstickers ondersteunen dus zowel de creativiteit van jouw kind als jouw portemonnee.

Naamstickers maken voor schoolspullen

Wist jij dat een kind gemiddeld negen spullen per schooljaar verliest en kwijtraakt? Uit een groot onderzoek van My Nametags is gebleken dat schoolboeken, schrijfgerief en schooltruien de top drie vormen van spullen die het vaakst kwijt raken op school.

Wanneer een kind iets kwijtspeelt, doet hij/zij dat uiteraard nooit opzettelijk. Toch kan dit als ouder soms frustrerend zijn, omdat je dan identiek hetzelfde product opnieuw moet kopen. Het opnieuw moeten kopen van verloren voorwerpen heeft niet alleen negatieve gevolgen voor het milieu, het zorgt ook voor financiële zorgen bij veel ouders. Tegen deze problematiek bieden onze naamstickers een oplossing. Een kind dat naar school gaat heeft veel spullen nodig, en veel schoolspullen betekent een grote kans op het kwijtraken van spulletjes. Het labelen van de schoolspullen van jouw kind zorgt ervoor dat je zoon of dochter voortaan haar spullen niet meer kwijt kan raken of verwisselen.

Naamstickers voor schoolkledij

Naamlabels voor op kleding en schooluniformen zijn dé oplossing om ervoor te zorgen dat jouw kind geen truien, mutsen of jassen meer kwijtraakt. De naamlabels van My Nametags kunnen ook voor grote gezinnen handig zijn. Zo weet je als vader of moeder steeds van welk kind welke kleren zijn.

Onze personaliseerbare strijklabels zijn perfect voor het labelen van schoolkleding. Onze strijklabels kunnen simpelweg met een strijkijzer worden aangebracht, wat veel sneller en efficiënter is dan strijken. Onze strijkbare naamlabels kunnen in slechts enkele seconden op de kleding van jouw kinderen gestreken worden én blijven daarna jarenlang stevig en goed zitten.

Naast onze strijklabels, kan je ook voor onze naamstickers kiezen. Deze plak je best niet op de kleding zelf, omdat ze dan sneller kunnen loskomen. Onze naamstickers kleef je best op het was- of merketiket dat in kleding hangt. Daar blijven ze voor eeuwig plakken, zelfs na tientallen wasbeurten!

Hoe groot zijn de school naamlabels?

De naamlabels van My Nametags zijn ideaal om in schoolverband te gebruiken. Elke set van gepersonaliseerde naamlabels bevat 56 stickers. Deze stickers hebben een formaat van 3 cm x 1,3 cm. Dit is volgens onze klanten het meest ideale formaat, omdat deze grootte nagenoeg geschikt is voor alle soorten schoolspullen. Deze afmetingen zijn bijvoorbeeld perfect voor het was-/ merketiket van kleding. Maar het past ook evengoed op de alledaagse spullen van je kind, zoals telefoonopladers, lunchtrommels, drinkflessen en nog vele andere items die in en uit het huis worden meegenomen. Je labelt best al de spullen van je kind, want enkel zo zorg je ervoor dat de kleren en het speelgoed van je kind nooit meer verloren gaan.

Naamlabels voor een kinderopvang

De naamstickers van My Nametags zorgen ervoor dat kinderen niet meer met de foute kleren of knuffels naar huis komen na een dagje in de kinderopvang. Onze stickers zijn heel handig voor zowel ouders als het personeel van de kinderopvang. Dankzij de leuke en herkenbare ontwerpen die wij aanbieden, kunnen zelf kleuters die nog niet kunnen lezen hun eigen spullen herkennen met de hulp onze naamstickers. Onze naamlabels zijn ideaal voor truien, rugzakken, jassen en zelfs de schoenen van je kind.

De naamstickers van My Nametags kan je eenvoudig op het was- of merklabel van een kledingstuk plakken. Dankzij onze goed klevende stickers is het voortaan niet meer nodig om labels in kleding te naaien. Dit bespaart jou een hoop tijd en moeite.

Met één set My Nametags naamlabels kan je alles labelen wat jouw kind nodig heeft in de opvang. Je kan kiezen uit een oneindige keuzelijst aan achtergronden, lettertypes, ontwerpen en kleuren. Dankzij My Nametags wordt het probleem van verloren en verwisselde spullen in de kinderopvang vele malen verkleind.

My Nametags Ministickers

Naast onze gekende school naamlabels, hebben wij ook kleinere stickers in ons aanbod. Onze zogeheten Ministickers zijn ideaal om een groot aantal spullen te labelen. Elke set bevat 175 Ministickers. Dit grote aantal zorgt ervoor dat jij alle pennen, potloden, mappen, schoolboeken … van je kind kan voorzien van een naam. Zo kan je kind zijn/haar schoolspullen niet meer kwijtspelen en is je kind helemaal klaar voor school.

Net zoals onze andere naamstickers, zijn onze Ministickers 100% waterbestendig. Bovendien zijn ze ontworpen van de juiste materialen, waardoor ze wrijving bestendig zijn en het dagelijkse schoolleven kunnen doorstaan. De naamlabels van My Nametags zijn de meest veelzijdige naamstickers ter wereld. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, achtergronden, lettertypes, enzovoort…

Onze labels zijn trouwens niet enkel geschikt voor baby’s en kinderen. Ze kunnen namelijk ook makkelijk gebruikt worden door oudere kinderen of volwassenen. Onze Ministickers hebben een grootte van 16 mm op 6 mm. Dit maakt ze klein en discreet, waardoor ze ook door iets oudere kinderen of volwassenen gebruikt kunnen worden.

My Nametags Maxistickers

De Maxistickers van My Nametags zijn ideaal voor de lunchboxen, drinkflessen en rugzakken van jouw kinderen. Doormiddel van onze Maxistickers geef je de spullen van jouw kind een leuke en opvallende touch.

Onze Maxistickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Dit zorgt ervoor dat jij meer variatie hebt om uit te kiezen. In eenzelfde set krijg je cirkelvormige, vierkante en rechthoekige stickers. Zo maak je het labelen van de spullen van je kind veel leuker én je kinderen kunnen zich creatief bezighouden met het ontwerpen van hun naamstickers op onze site.

Onze grote stickers zijn ideaal voor alle grotere spullen van jouw kind, zoals een sportuitrusting, schoolboeken en drinkflessen. Al onze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn goed zichtbaar en leesbaar vanop een afstandje. Dankzij onze leuke en originele Maxistickers zullen jouw kinderen makkelijk zien welke spullen van henzelf zijn en welke niet.

Onze hoge klanttevredenheid

Bij My Nametags streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. We zijn dan ook heel trots dat bijna 100% van onze klanten tevreden is met zijn/haar bestelling. Onze klanttevredenheidsscore is dan ook niet voor niets de hoogste binnen de naamlabelmarkt. Lees gerust zelf eens de positieve reviews en beoordelingen die klanten over ons schrijven op het internet.

We zijn er bij My Nametags zeker van dat ook jij gek zal zijn op onze naamstickers. Mocht je nog vragen hebben voor ons, kan je ons steeds contacteren. Ons team staat dag en nacht voor jou klaar, zowel voor als na je bestelling!

Duurzame naamstickers

Door de spullen van je kind te labelen met naamstickers zorg je ervoor dat anderen de spullen van je kind kunnen ‘identificeren’. Wanneer je kind dan bijvoorbeeld op school een drinkfles verliest, kunnen leerkrachten of andere ouders de drinkbus weer aan je kind bezorgen. Een kleine naamsticker van My Nametags kan voorkomen dat ouders opnieuw spullen moeten kopen, stimuleert hergebruik en vermindert de hoeveelheid afval die op de vuilnisbelt belandt.

Het kopen van een naamsticker bij My Nametags is dus niet enkel goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

De antibacteriële laag en duurzaam materiaal

Naamstickers van My Nametags kunnen volledig naar jouw wens gepersonaliseerd worden. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van onze producten, ben je er ook zeker van dat My Nametags labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze labels, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood en verwijderd.

Al onze gekleurde naamstickers zijn officieel getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services. Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast kwaliteitsvolle en duurzame labels, ook verzekeren van schone labels die een anti-bacteriële werking hebben.

Waarom kiezen voor My Nametags?

Bij My Nametags zijn we er trots op dat we bij de productie van onze labels enkel gebruik maken van hoogwaardige materialen. Zo kunnen wij jou de hoge kwaliteit en lange levensduur van onze naamstickers garanderen. We zijn zelfs zo zeker van onze kwaliteit, dat wij jou een garantie van maar liefst 10 jaar geven.

Bovendien willen wij jouw leven eenvoudiger maken doormiddel van naamstickers. Wij streven ernaar een veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken product te leveren. Onze stickers zijn ontworpen om overal en door iedereen gebruikt te worden. Naamlabels zijn een leuke, originele en kleurrijke manier om te vermijden dat jij je spullen verliest.

Bij My Nametags hebben we een klantentevredenheid van bijna 100%. Dit is ongeëvenaard in de markt van de naamlabels.

Gratis verzending op al je bestellingen

Bij elke bestelling op onze website geniet je van gratis verzending. Dit betekent dat je dus geen extra verzendkosten in je winkelwagen aangerekend zult krijgen. Joepie! Nadat wij jouw order bevestigd hebben, krijg je deze binnen de week thuis geleverd via PostNL. Echter kan het in sommige gevallen maximaal 10 werkdagen duren alvorens je bestelling geleverd wordt. Om zo veel mogelijk kosten te besparen, werken wij zonder een track & trace voor jouw bestellingen.

Over My Nametags

Bij My Nametags produceren we naamlabels die ideaal zijn voor de spullen van jouw kind. Bovendien worden onze naamlabels ook volop gebruikt in verschillende zorgtehuizen. Onze naamstickers worden wereldwijd gewaardeerd. We hebben namelijk onze labels in meer dan 130 verschillende landen verkocht gedurende de afgelopen vijftien jaar.

My Nametags werd in 2004 opgericht door Lars B. Andersen omdat hij een makkelijke manier gevonden had om de kleding van zijn eigen kinderen te labelen. Sindsdien is zijn doel altijd geweest om de beste naamlabels ter wereld te creëren.

Vanuit dit bescheiden begin hebben we, door onze focus op kwaliteit en duurzaamheid, wereldwijd een prominente aanwezigheid ontwikkeld. My Nametags is in veel Europese landen uitgegroeid tot de eerste keuze als het gaat om het kopen van naamlabels. Ondanks dit succes blijven we ons inzetten om onze producten te ontwikkelen en verder te verbeteren.

Hoe te bestellenOntwerp uw naamlabels


Lees over naamstickers


waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Hoeveel kost het om stickers te laten maken?

Om stickers te laten maken kost het €16,95 voor 56 stickers. Stickers van hoge kwaliteit, zoals die van My Nametags, zijn het waard om voor te betalen, aangezien ze gegarandeerd 10 jaar meegaan en blijven plakken tijdens de ontberingen van het dagelijks leven.

Hoe maak je zelf naamstickers?

Zelf stickers maken wordt afgeraden omdat het tijdrovend is en zonder professionele materialen is de kans groot dat de naamstickers niet lang meegaan. Een betere oplossing is om naamstickers aan te schaffen bij een professionele fabrikant zoals My Nametags. Bij My Nametags zijn we trots op de volgende feiten:

-Onze 10 jaar wasgarantie is ongeëvenaard in de markt voor naamkaartjes

-Onze bijna 100% klanttevredenheidsscore is ook ongeëvenaard onder labelbedrijven.

-We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben.

-Onze gekleurde stickerlabels blijven beter op kleding zitten dan alle andere labels die we kennen.

-We gebruiken geen dierlijke producten in onze labels.