Naamstickers baby - naamlabels baby voor babyspullen


groen poloshirt met My Nametags-sticker erop, op een gele achtergrond

Baby’s zijn vaak heel speels en raken daarom dikwijls hun spulletjes kwijt. Zeker wanneer je baby in contact komt met andere kinderen, bestaat de kans dat zijn/haar spullen verwisseld raken. Drinkbussen, kleertjes, rugzakjes of handschoenen worden dan ook vaak kwijtgespeeld door baby’s. Daarom is het heel belangrijk om de spulletjes van jouw baby te labelen met naamstickers. Dit voorkomt dat spulletjes verwisseld raken, of erger: verloren gaan. Met de naamstickers van My Nametags kan jij op een originele en leuke manier de spullen van jouw kindje labelen.

Ontwerp uw label

Waarvoor dienen naamstickers?

Naamstickers van My Nametags helpen jou, zodat dat jij op een eenvoudige wijze de spulletjes van jouw baby kan herkennen. Onze naamlabels in stickervorm zijn niet voor niets ons populairste product. Ze zijn namelijk makkelijk te gebruiken én zien er bovendien ook nog eens heel leuk uit. Onze stickers zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, waardoor een sticker voor altijd blijft kleven op de spullen van je kind. Dit zorgt ervoor dat jij met een gerust hart met je baby op stap kan gaan, zonder dat hij/zij haar spulletjes kwijtraakt of verwisselt.

Beste naamstickers voor baby’s - naamstickers baby

Baby’s raken heel vaak hun spulletjes kwijt. Drinkbussen, mutsen of kledij: baby’s zijn het vaak in no-time verloren. Juist daarom raden wij jou aan om de spullen van jouw baby’tje te labelen met kwalitatieve naamstickers. Zo’n naamsticker heeft niet alleen een functionele rol, het zorgt er namelijk ook voor dat je een leuk visueel extraatje aanbrengt op de spulletjes van jouw baby. Zo zorgen onze stickers ervoor dat jij de spullen van jouw baby nog mooier en leuker kan maken. Stickers met bloemen, auto’s, prinsessen of draken? Je vindt het allemaal bij My Nametags!

Met behulp van naamlabels zorg jij ervoor dat de mooie spulletjes van je baby niet meer verwisseld worden of verloren gaan. Dankzij de naamstickers van My Nametags weet je onmiddellijk wat van jouw baby is en wat niet. Onze personaliseerbare naamstickers kunnen op alle soorten spullen worden gekleefd, van kledij tot drinkbussen. Door de kwalitatieve materialen die wij gebruiken zijn de stickers bestand tegen een onbeperkt aantal wasbeurten.

Personaliseerbare en originele geboortestickers

Wanneer je een kindje gekregen hebt, ben je als ouder heel trots en gelukkig. Kersverse moeders en vaders willen dan ook vaak dit nieuws met de hele buurt delen. Daarom hebben wij voor deze kersverse ouders originele en personaliseerbare geboortestickers in ons assortiment. Deze stickers kan je op je raam kleven. Zo kan jij aan iedereen laten weten dat er een klein wondertje geboren is bij jou.

De geboortestickers van My Nametags kan je volledig personaliseren en ontwerpen naar jouw wensen en verlangens. Zo kan jij een originele sticker op je raam plakken die de naam en het geslacht van je baby duidelijk maakt. Tijdens de productie van onze stickers maken wij enkel gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Hierdoor blijven onze geboortestickers goed op jouw ruiten kleven. Zo kan jij zelf kiezen hoe lang de hele buurt kan zien dat er een baby’tje geboren is bij jou!

Label het speelgoed van jouw kind

Baby’s en kinderen houden van speelgoed. Ze nemen hun speelgoed dan ook maar al te graag overal mee naartoe. Daarom is het in veel gevallen aangeraden om het speelgoed van je kind te labelen met naamstickers. Zo voorkom je dat speelgoed verwisseld wordt of verloren raakt. Wanneer je baby of kindje bijvoorbeeld bij een vriendje gaat spelen of naar een oppas gaat, kan je ervoor kiezen zijn of haar speelgoed te markeren met naamstickers. Zo kan je op het einde van de dag makkelijk al het speelgoed van je kind weer herkennen en voorkom je discussies.

Zorg voor een juiste plaatsing van het label

Onze personaliseerbare naamlabels zijn heel snel en makkelijk in gebruik. Toch is het belangrijk dat je tijdens het aanbrengen van de stickers de juiste plaatsen uitkiest. Er zijn namelijk heel wat foute manieren om de labels te plakken, waardoor ze er vreemd uitzien of niet goed blijven vastkleven.

Daarom moet je tijdens het kleven van je naamstickers goed nadenken over de plaatsing ervan. Als het product dat je wilt labelen bijvoorbeeld een ruwere kant heeft, moet je het label op de gladde kant aanbrengen. Een ander voorbeeld is dat als je een potlood of pen wilt labelen, het geen zin heeft om het naamlabel vlakbij de schrijfpunt aan te brengen. Dit zou er niet alleen voor zorgen dat het label niet goed zichtbaar is, het label zou namelijk ook niet goed blijven kleven omdat het formaat van het potlood of de pen daar niet overal gelijk is.

Worden naamstickers vaak gebruikt om de spullen van een baby aan te duiden?

Het antwoord hierop is heel simpel: ja! Heel veel mensen maken namelijk gebruik van naamstickers om de spulletjes van hun baby aan te duiden. Bij My Nametags vind je kwaliteitsvolle en duurzame naamstickers die ideaal zijn voor baby’s. Kledij, drinkbussen, mutsjes … je kan alles voorzien van een naam dankzij onze stickers. Zo komt jouw kindje nooit meer thuis met de verkeerde spullen die hij/zij per ongeluk van een vriendje meegenomen heeft.

Blijven naamstickers goed op spullen kleven?

Onze naamstickers zijn niet enkel van hoge kwaliteit, ze zijn ook zeer vastklevend. Dit is zeer belangrijk, omdat baby’s graag aan dingen prutsen. Zo zou het kunnen zijn dat ze aan de naamstickers op hun spulletjes beginnen te prutsen. Daarom kies je best voor de kwalitatieve naamstickers van My Nametags. Deze naamlabels zijn moeilijk te verwijderen voor baby’s, wat ervoor zorgt dat de labels niet plots van spullen verdwijnen.

Daarnaast kunnen onze naamstickers ook onbeperkt in de vaatwasser gaan, zonder dat ze van je spullen afgaan. Tijdens de productie van onze labels maken wij enkel gebruiken van de beste materialen en de beste lijm. Zo zorgen wij ervoor dat jouw labels blijven plakken en bovendien ook bestand zijn tegen slijtage.

Gratis verzending op al jouw bestellingen

Bij elke bestelling op onze website geniet je van gratis verzending. Dit betekent dat je dus geen extra verzendkosten in je winkelwagen aangerekend zult krijgen. Joepie! Nadat wij jouw order bevestigd hebben, krijg je deze binnen de week thuis geleverd via PostNL. Echter kan het in sommige gevallen maximaal 10 werkdagen duren alvorens je bestelling geleverd wordt. Om zo veel mogelijk kosten te besparen, werken wij zonder een track & trace voor jouw bestellingen.

Waarom kiezen voor artikelen van My Nametags?

Naamstickers van My Nametags kunnen volledig naar jouw wens gepersonaliseerd worden. Naast de mogelijkheid tot het personaliseren van onze producten, ben je er ook zeker van dat My Nametags labels geen bacteriën of andere viezigheid bevatten. Dankzij de aanwezige antibacteriële laag op onze labels, kunnen wij ervoor zorgen dat alle bacteriën op het oppervlak van jouw naamstickers worden gedood en verwijderd.

Al onze gekleurde naamstickers zijn officieel getest op antibacteriële werking door de Industrial Microbiological Services. Daarnaast hebben onze labels ook een certificaat gekregen volgens ISO 22196 (meting van antibacteriële activiteit op kunststoffen en andere niet-poreuze oppervlakken). Hierdoor kunnen wij jou naast kwaliteitsvolle en duurzame labels, ook verzekeren van schone labels die een anti-bacteriële werking hebben.

Bekijk de personaliseerbare stickers van My Nametags

Op onze website kan je kiezen uit een groot aantal ontwerpen en veel verschillende stickers. Tijdens het ontwerpen van jouw naamstickers kan je uit verschillende lettertypes, tekstkleuren en achtergronden kiezen. Deze manier van samenstellen is uniek en zorgt ervoor dat wij meer dan een miljoen verschillende naamstickers kunnen aanbieden aan jou. Dankzij deze ruime keuze aan naamlabels kan jij de fantasie van je dochter of zoon helemaal de vrije loop laten gaan. Alles is mogelijk! Onze duurzame naamstickers ondersteunen dus zowel de creativiteit van jouw kind als jouw portemonnee.

Hoe te bestellenOntwerp uw naamlabels


Lees over naamstickers


waarom kiezen voor My Nametags

best

Beste kwaliteit

We zijn onafhankelijk getest om de beste labels in Europa te hebben. Als het gaat om het kopen van naamstickers, kunt u er zeker van zijn dat wanneer u winkelt met My Nametags, u het beste krijgt.

best

Tevreden klanten

Vanwege onze toewijding aan eersteklas service en kwaliteitsproducten, hebben we een bijna 100% klanttevredenheidsscore in meerdere landen, wat ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels.

best

Vallen niet AF

Onze kleurnaamstickers blijven plakken nadat ze talloze keren in de wasmachine, droger, vaatwasser of magnetron zijn gedaan. Het is ook niet nodig om ze schoon te maken, ze zijn antimicrobieel!

best

Bevordering van duurzaamheid

1,4 miljoen verloren schooluniformen (354 ton plastic) belanden elk jaar op de vuilnisbelt in het VK (My Nametags, 2020). Help onze planeet nu door te labelen om verlies te voorkomen.

FAQs in bold in blue, organge, green, and red text
Hoe fopspeen labelen?

Fopspenen worden vaak gewassen, daarom zijn waterdichte kwaliteitslabels vereist om fopspenen te labelen. En omdat fopspenen een klein oppervlak hebben, is het juiste maatlabel vereist. Een perfecte manier om fopspenen te labelen is met My Nametags Ministickers. Ze zijn 100% waterdicht, kunnen in de vaatwasser en zijn klein genoeg om op fopspenen te passen. Bestel nu jouw set van 175 Ministickers voor maar €18,95.

Hoe maak ik eigen stickers?

Zelf stickers maken is niet aan te raden, omdat voor het maken van een kwalitatieve en duurzame sticker professionele materialen nodig zijn. In plaats daarvan kunt u een gratis online ontwerptool gebruiken, zoals die van My Nametags, om uw eigen stickers te maken. Kies gewoon je achtergrond, kleur en lettertype en wij doen de rest.