De nummer 1 voor naamlabels!

56 sticker labels voor slechts €16,95

Wist je dat het gemiddelde kind permanent negen dingen per schooljaar verliest? Ouders moeten vervangende spullen kopen voor items die ze al een keer hebben gekocht! Het opnieuw moeten kopen van deze spullen heeft niet alleen een negatieve impact op het milieu, maar is ook een financiële zorg. Dit is waar naamlabels van pas komen. Het labelen van de items van uw kind is essentieel om ervoor te zorgen dat dingen niet verloren gaan en dat ze bij verlies worden teruggegeven.
Om te kiezen welke labels voor u geschikt zijn, moet u eerst in gedachten houden waar u ze voor gaat gebruiken. Labelt u kleding, kantoorbenodigdheden, schoenen of speelgoed? Als je dit eenmaal hebt overwogen, moet je kijken naar de verschillen tussen de labeltypes:

STICKERS zijn de meest populaire naamkaartjes. Ze zijn zeer veelzijdig omdat ze kunnen worden gebruikt op kantoorbenodigdheden en andere schoolbenodigdheden, speelgoed, schoenen en zelfs kleding (op het was-etiket). Onze naamstickers zijn vaatwasser-, magnetronbestendig en kunnen in de wasmachine. Elk stickerlabel is 30x13 mm.

INSTRIJK-LABELS zijn perfect om kleding en schooluniformen te labelen. Instrijklabels zijn snel en gemakkelijk aan te brengen, je hebt alleen een strijkijzer nodig! Je bent in staat om alle kleding in korte tijd te markeren. Onze instrijkbare naamlabels kunnen in de wasmachine en droger. Elk instrijklabel is 30x13 mm.

MINISTICKERS zijn een meer discrete optie. Deze zijn geweldig voor oudere kinderen en zelfs volwassenen! Ze zijn ideaal voor het labelen van briefpapier, aangezien ze worden geleverd in een set van 175 stuks, wat betekent dat u alle pennen, potloden en kleurpotloden kunt identificeren. Ze mogen echter niet op kleding worden gebruikt. Onze ministickers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Elke ministicker is 16x6mm.

MAXISTICKERS zijn er in verschillende soorten en maten om je meer variatie te geven. Cirkels, vierkanten en rechthoeken in één set! Deze stickers met een leuk thema zijn perfect voor grotere items zoals sportuitrusting, boeken en drinkflessen. Onze maxistickers kunnen in de vaatwasser, magnetron en wasmachine.

MUURSTICKERS en DEURSTICKERS zijn er in leuke en kleurrijke designs. Deze zijn geweldig om de slaapkamers van uw kinderen om te toveren in een magische ruimte. Super eenvoudig aan te brengen (en te herpositioneren) op oppervlakken zoals muren, deuren en kasten.
Bij My Nametags zijn we gepassioneerd om de beste naamtags ter wereld te leveren. Wij geloven dat ons product een leuke en kleurrijke oplossing is om te voorkomen dat je je bezittingen kwijtraakt, evenals een product dat je kan helpen het milieu te helpen. We zijn trots op het maken van labels van hoge kwaliteit die resistent zijn en bestand zijn tegen wassen, drogen en de dagelijkse ontberingen van het schoolleven.

Ons doel is er vooral om uw leven te vereenvoudigen. We streven ernaar om een veelzijdig, gebruiksvriendelijk product te leveren. Onze naamlabels zijn gemaakt om overal en door iedereen te worden gebruikt.

We hebben een klanttevredenheidsscore van bijna 100%, welke ongeëvenaard is in de markt voor naamlabels. We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden.

Over Ons

We hebben onze labels de afgelopen 15 jaar in meer dan 130 landen verkocht.
Al onze kleurstickers en ministickers zijn behandeld met een antibacteriële laag, voor de veiligheid van uw kind.
No Animal Products Used
Er zijn geen dierlijke producten gebruikt bij het produceren van onze labels.

Ga aan de slag!

Moeiteloos te ontwerpen, met duizenden combinatiemogelijkheden.
Veel plezier! :)