BESTEL NU 56x GEKLEURDE NAAMLABELS VOOR SLECHTS € 16,95

1. Kies uit onze meest populaire ontwerpen

(voor meerdere mogelijkheden, kun je een eigen label ontwerpen)

2. Schrijf je tekst
3. Kies het type naamlabel

GEKLEURDE REISLABELS: IDEAAL VOOR U OF UW KINDEREN, VOOR HET WERK OF VRIJE TIJD.

Er zijn wel duizenden mogelijke toepassingen voor My Nametags labels en ze zijn een essentieel item voor uw kinderen, oudere familieleden, huisdieren of voor werk. Maar zo af en toe moeten we er even heerlijk tussenuit en gelukkig zijn onze labels ook uitermate goed geschikt voor het strand als dat ze zijn voor het klaslokaal.

Wanneer we op vakantie gaan, zijn we geneigd om onze allermooiste kleding, de nieuwste camera en het favoriete en tevens onvervangbare knuffeldier van ons kind te pakken. Het is dan ook merkwaardig dat velen van ons er niet aan denken om labels op deze waardevolle spullen te plakken. Gelukkig hebben we een collectie samengesteld van de meest leuke reisthema ontwerpjes om u te helpen uw kostbare spullen voortaan te labelen.

OVER ONZE LABELS

Helder en zichtbaar, duurzaam en waterbestendig, er is nu geen excuus meer om ze niet in of zelfs op uw koffer te plakken voor uw volgende reis.

My Nametags gekleurde labels zijn perfect voor strandlakens. Plak ze op het aanwezige waslabel en ze blijven gewoon zitten wanneer ze nat zijn of in de zon liggen. Onze gekleurde labels zijn ook prima geschikt voor harde oppervlakten. Ze blijven gewoon zitten wanneer ze op mobiele telefoons, zonnebril hoezen of paspoort hoesjes zijn geplakt.

Onze labels zijn grotendeels zelf te ontwerpen en met een eigen tekst kunt u kiezen voor uw naam, telefoonnummer of zelfs het adres van uw hotel indien u spullen vergeet.

Vind nu die van jou:

PARASOL - Perfect voor een zonnig uitje, dit ontwerp van een parasol zal geweldig staan op het strand. Waarom combineert u deze niet gewoon met onze strandachtergrond? Ze vormen een perfecte combinatie!

HANGMAT - Vakanties bieden het perfecte moment om te relaxen en de luierende man op dit plaatje herinnert u zich hieraan. Dit ontwerp zal fantastisch staan op uw sandalen of slippers! Een super combinatie met het zomerse tafereel op de achtergrond van dit ontwerp.

KLIFFEN - Indien u erop uit gaat naar de kust, kijkt u dan niet verder dan dit ontwerp. Een herkenbare verschijning door heel Europa en verder. Het past perfect op het waslabel van uw zwemkleding of strandlaken wanneer u van plan bent een duik in de zee te nemen.

VUUTOREN EN ZON - Dit ontwerp kenmerkt een pittoreske setting met een stralende zon achter de vuurtoren. Als de weersverwachting minder goed uitpakt, dan hebt u tenminste nog een zonnig ontwerp om de dag op te vrolijken!

FORT - Indien u of uw kleintjes tijdens het verblijf elders van plan zijn om wat lokale geschiedenis in jullie op te nemen, dan is dit fort ontwerp een hele goede optie. U kunt ze op kinderwagens en campingbedjes plakken.

AQUADUCT - Dit aquaduct ontwerp is zo zomers dat het niet uitmaakt of u nu wel of geen Romeinse ruïnes gaat bezichtigen tijdens uw trip. We denken dat de lichtblauwe achtergrond perfect bij het plaatje past en prima tot zijn recht komt op uw i-pad of mp3 speler.

JET VLIEGTUIG - Vliegen voor uw reis? Dit fantastische vliegtuigontwerp plakt net zo goed op uw handbagage als op uw koffers. Het ontwerp past perfect bij de wolkenachtergrond en zorgt er voor dat alles wat u meebrengt er zowel over land, zee of in de lucht goed uit ziet!

KLOKKENTOREN - Een portretachtig beeld van de meeste mooie steden van Europa. Het klokkentoren ontwerp is perfect om al uw essentiële spullen te labelen. Waarom plakt u ze niet op uw camera of uw reisgids?

PALMBOOM - U hoeft er niet op uit te gaan naar de tropen om dit palmboom ontwerp te kiezen. De duidelijke achtergrond met het strand maakt het niet alleen een prachtig en zomers tafereel maar maakt het ook moeilijk om uw spullen over het hoofd te zien wanneer u weer alles bij elkaar pakt om naar huis te gaan. Het staat geweldig en blijft goed zitten op snorkels en schepjes.

LACHENDE ZON - Tenslotte maar zeker niet minder, is deze lachende zon de meest voor de hand liggende van al onze reis ontwerpjes. Wie zegt er nu nee tegen een breed lachende zon? Voor jong en oud, gebruik ze voor alles, van een zonnecrème fles tot uw telefoonoplader.

TREIN - Ook wanneer u niet per trein reist, zal dit treinontwerp een perfecte keuze zijn voor uw kleintje(s). Het is haast onmogelijk de mist in te gaan met dit schattige cartoon treintje. Een heldere achtergrond is een goed idee om uw spullen niet uit het oog te verliezen.

CRUISE SCHIP - Met dit cruise schip ontwerp bent u er zeker van dat uw prachtige ‘lading’ niet op zee verdwijnt. Met of zonder onze kustachtergrond, is dit een duidelijke keuze wanneer u de ferry neemt of onderweg bent op een cruise.

Meer onafhankelijke beoordelingen